Farklı

Farklı

Son dakika farklı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan farklı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan farklı haber sayfamızda...

Farklı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265.796 farklı haberi bulunmuştur.
Barış Alper Yılmaz'ı Adana'da iki dev takip edecek!
Barış Alper Yılmaz'ı Adana'da iki dev takip edecek! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir'
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir' Pacific Investment Management Co'ya (Pimco) göre Japonya Merkez Bankası (BoJ) üç kez daha faiz artırabilir.
26.04.2024 Uzmanpara
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Açık alanda kayısı hasadı başladı
Açık alanda kayısı hasadı başladı Mersin’in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
26.04.2024 Ekonomi
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Haberler
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde başlayan Filistin yanlısı protestolar, ülkedeki birçok saygın üniversiteye yayıldı. Polisin yaptığı müdahalelerde aralarında öğretim üyeleri ve öğrencilerin de bulunduğu en az 570 kişi gözaltına alındı.
26.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo!
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo! Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki artış hızının yavaşlamasının nedeni ne? Hangi ilde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok' Galatasaray’ın hocası Okan Burak, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda kazanmaları halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarının altını çizdi.
26.04.2024 Galatasaray
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’ AYM Başkanı Kadir Özkaya, yüksek mahkemeler arasındaki gerilimle ilgili, “Anayasa’ya göre yasama, yürütme ve yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı gibi yüksek yargı organları arasında da böyle bir ilişki yoktur” dedi.
26.04.2024 Gündem
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları 26 Nisan 2024 Cuma burç yorumu ! Daha olumlu düşünebiliriz
25.04.2024 Astroloji
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var ABD’deki üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları her geçen gün artarken, Emory Üniversitesi'ndeki öğrencilere polis biber gazı ve elektroşok silahı ile müdahale etti.
26.04.2024 Dünya
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e (83) ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar ara verildi.
25.04.2024 Gündem
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz'
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz' Katıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Arıtma tesisimiz hızla tamamlanarak Asya yakasında ve Avrupa Yakasında ihtiyaç duyulan noktalara özellikle buradan aktarılacak olan suyla ilgili süreçleri en verimli hale getireceğiz. İnşallah kesintisiz hijyenik su konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacağız " şeklinde konuştu. İmamoğlu, "İstanbul gibi bir şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir meseledir, zorunluluktur.Biz İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz." dedi.
25.04.2024 Gündem
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor Her gün severek tükettiğiniz Türk kahvesinin arta kalan telvesi genellikle çöpe atılıyor. Ancak telveyi değerlendirebileceğiniz birçok farklı alan olduğunu biliyor muydunuz? İşte kahve telvesini değerlendirme yöntemleri.
25.04.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Farklı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.