Filinta

Filinta

Son dakika Filinta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Filinta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Filinta haber sayfamızda...

Filinta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478 filinta haberi bulunmuştur.
GADDAR KURT kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Kurt rolünü oynayan Uğur Yıldıran nereli, boyu ve yaşı kaç?
GADDAR KURT kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Kurt rolünü oynayan Uğur Yıldıran nereli, boyu ve yaşı kaç? Uğur Yıldıran, Gaddar dizisinde Kurt rolü ile ekrana geliyor. Yıldıran Üç Kuruş, Çukur gibi fenomen dizilerde yer almıştı. Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde eğitim gören Uğur Yıldıran, ilk oyunculuk deneyimini Filinta dizisinde elde etti. Peki, Gaddar'ın Kurt'u Uğur Yıldıran aslen nereli, kaç yaşında?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. F harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
156 ülkeye Antep kumaşı gidiyor
156 ülkeye Antep kumaşı gidiyor Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından, Ticaret Bakanlığı desteği ve TİM koordinatörlüğünde organize edilen ‘Doku Kumaş Tasarım Yarışması’, bir defileyle final yaptı.
12.10.2022 Ekonomi
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda ilk paylaşım
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda ilk paylaşım Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda 2017 yılında bu yana aşk yaşadığı Ceyhun Ergin ile Almanya'da evlendiklerini duyurmuştu. Nikah haberinin ardından ünlü ismin, dört aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapmayan Tuğutlu, sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile sessizliğini bozdu. Karnı burnunda poz veren oyuncu, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
14.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bastık zirvede Zeynep Bastık, müzik platformlarının zirvesinde yer aldı...
7.09.2022 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu-Ceyhun Ergin çiftinden müjdeli haber!
Leyla Lydia Tuğutlu-Ceyhun Ergin çiftinden müjdeli haber! 2017 yılından bu yana aşk yaşayan oyuncu çift Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin'den güzel haber geldi. Önceki gün yakın arkadaşı Cansu Tosun'un kendi yarattığı markasının lansmanına katılan Tuğutlu, evlendiklerini müjdeledi. İşte detaylar...
20.07.2022 Cadde
Tekstilde büyük sayım başlıyor
Tekstilde büyük sayım başlıyor Türkiye’nin tekstil ve hazırgiyimde üretim kapasitesi ne? Teknolojisi ne düzeyde? Bugün karbon vergisi olsa üretimin ne kadarı buna takılır? Bu sorular, TİM Başkanvekili Fikret Kileci’nin envanter çalışmasıyla yanıt bulacak
13.07.2022 Ekonomi
MAHKUM FIRAT ÖLDÜ MÜ? Savcı Fırat Bulut'u oynayan Onur Tuna diziden ayrılıyor mu?
MAHKUM FIRAT ÖLDÜ MÜ? Savcı Fırat Bulut'u oynayan Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? Mahkum dizisş her hafta perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ederken, başroller Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ise diziye damga vuruyor. Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut'a hayat veren Onur Tuna'nın dizi kadrosundaki akıbeti sezon finali bölümüyle sorgulanır hale geldi. Peki Mahkum Fırat Bulut ölüyor mu?
2.06.2022 Cadde
Hande Erçel'den kıyafet tepkisi: İnsanlar kadınlara bu yüklenmeleri bırakmalı
Hande Erçel'den kıyafet tepkisi: İnsanlar kadınlara bu yüklenmeleri bırakmalı ELLE Style Awards  X M.A.C 2022’de önceki akşam ödüller sahiplerini buldu. Yılın ELLE Kızı ödülünü alan Hande Erçel, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genek olarak iddialı kıyafetleri tercih eden Erçel, son dönemlerde dekolteli kıyafetlerin eleştiri boyutunun artmasına tepki gösterdi.
1.06.2022 Cadde
Kadın girişimcilere yeni iş fırsatları
Kadın girişimcilere yeni iş fırsatları Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından İstanbul’da düzenlenen “İş Buluşmaları ve Eşleştirme Etkinliği”nde (B2B), kadın kooperatifleri ve kadın girişimciler, önde gelen Türk şirketleri ile ortak iş olanaklarını araştırma fırsatı buldu. Etkinlik, Japon Hükümeti’nin 1,1 milyon ABD doları finansman sağladığı, UNDP ile T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından kadın girişimciliği konusunda yürütülen daha büyük bir iş birliğinin parçası.
23.05.2022 Ekonomi
Kemal Reis tarihte kimdir? Barbaroslar dizisi Kemal Reis karakterini oynayan Bülent Alkış dizileri neler, kim?
Kemal Reis tarihte kimdir? Barbaroslar dizisi Kemal Reis karakterini oynayan Bülent Alkış dizileri neler, kim? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Kemal Reis karakteri öne çıkıyor. Kemal Reis rolüne ise başarılı oyuncu Bülent Alkıç hayat veriyor. Dizinin sıkı takipçileri ise 'Kemal Reis tarihte kimdir, nasıl öldü?' sorularına yanıt aramaya başladı.
21.04.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli? Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Naz Elmas, Hande karakteri ile dahil oluyor. Başarılı oyuncunun hayatı ise aramalra konu oldu. Elmas, İstanbul'da doğdu ve henüz öğnreic iken Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte oynadı. Peki, Naz Elmas kimdir, nereli?
5.04.2022 Cadde
Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç aşklarını ilan etti
Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç aşklarını ilan etti Oyuncu Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisindeki arkadaşlığı aşka dönüştü. Karadeniz turunun ardından Batum'a tatile giden ikili, aşklarını ilan etti.
5.04.2022 Cadde
Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli: Bir barış ve keşif romanı
Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli: Bir barış ve keşif romanı İstanbul temalı kitaplarıyla tanınan yazar Tolga Gümüşay’ın kaleminden Veli, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı. Veli, 1920’lerde işgal altındaki İstanbul’da yaşayan bir gencin hikâyesini anlatıyor.
6.04.2022 Kültür Sanat
‘Adı Aylin’ gündeme oturdu
‘Adı Aylin’ gündeme oturdu Tuba Ünsal’ın yapımcılığını üstlenip, başrolünde yer aldığı ‘Adı Aylin’, sosyal medyada bazı kullanıcıların eleştiri oklarının hedefi oldu.
23.02.2022 Cadde
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor 'Sonbahara Son Güller' adlı tiyatro oyununun galası, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. Galaya; Demet Evgar, Barış Falay, Esra Erol, Hatice Arslan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Duygu Özaslan, Haluk Akakçe, Nur Bilen Yavuzer, Aslı Filinta, Hatice Şendil, Cem Karcı ve Güngör Bayrak katıldı.
19.02.2022 Cadde
Hedef tekstilde Türkiye’ye ait marka oluşturmak
Hedef tekstilde Türkiye’ye ait marka oluşturmak Anadolu'nun geleneksel dokumalarının aslına uygun olarak yeniden üretilerek modern tasarımlarla dünyaya tanıtılması amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Türkiye Dokuma Atlası Projesi' kapsamında "Geçmişten geleceğe" temasıyla ilk sahne gösterimi yapıldı.
13.01.2022 Siyaset
Emine Erdoğan: Hedefimiz tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak
Emine Erdoğan: Hedefimiz tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak Dünyaya açılması hedeflenen "Türkiye Dokuma Atlası Projesi"nin ilk sahne gösterimi büyükelçiler ve eşleri için yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, proje ile yok olmaya yüz tutan zengin dokuma kültürünü yeniden ihya etmeyi amaçladıklarını söyledi. Emine Erdoğan, "Hedefimiz, bu (tekstil) ihracat başarımızı yerel dokumalarımızla daha da zenginleştirmek, tekstilde bir Türkiye markası oluşturmak" dedi.
12.01.2022 Gündem
Nizamülmülk nasıl öldü, kimdir? Nizamülmülk ne demek, anlamı nedir?
Nizamülmülk nasıl öldü, kimdir? Nizamülmülk ne demek, anlamı nedir? Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk karakteri öne çıkıyor. Alparslan'ın ve ardından Sultan Melikşah'ın veziri olan Nizamülmülk, kaleme aldığı Siyasetname ile adını tarihe kazıyan isimlerden. Siyaset bilimci olmasının yanı sıra dikkat çeken bir de devlet adamıydı. Nizamülmülk tarihte kimdir sorusu yanıt arıyor. Peki, Nizamülmülk'ü kim oynuyor, gerçek ismi nedir?
20.12.2021 Cadde
Mahkum dizisi Fırat Bulut kimdir, hikayesi nedir? Onur Tuna boyu ve yaşı kaç, nereli?
Mahkum dizisi Fırat Bulut kimdir, hikayesi nedir? Onur Tuna boyu ve yaşı kaç, nereli? Onur Tuna dizileri neler? Mucize Doktor dizisiyle ilgi gören oyuncu Onur Tuna, Mahkum dizisinde Fırat karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Çanakkale'de doğdu ve eğitimini de Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamladı. Voleybol, masa tenisi ve futbol oynayan Onur Tuna sevgilisi kim?
19.12.2021 Cadde
Tasarım merkezi ihracata doping
Tasarım merkezi ihracata doping Türkiye’nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği olan 'Design Week Türkiye 2021'in 5’incisi dün Haliç Kongre Merkezi’nde başladı.
18.12.2021 Ekonomi
İstanbul tasarımın ‘merkezi’ olacak
İstanbul tasarımın ‘merkezi’ olacak Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) gelenekselleştirdiği tasarım etkinliği ‘Design Week Türkiye 2021’ yarın başlıyor. Etkinliğin beşincisi, 17-18 Aralık’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.
16.12.2021 Ekonomi
İstanbul, dünyanın tasarım merkezi olacak
İstanbul, dünyanın tasarım merkezi olacak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin önemli tasarım etkinliği 'Design Week Türkiye 2021' 17 Aralık'ta başlayacak.
15.12.2021 Ekonomi
Neslihan Atagül'den günaydın pozları
Neslihan Atagül'den günaydın pozları Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan ve geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle bir dönem zor günler geçiren Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile yurt dışına çıktı. Ünlü ismin efektli günaydın pozları ise dikkat çekti.
11.10.2021 Cadde
Filinta Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Filinta Kime Denir?
Filinta Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Filinta Kime Denir? Filinta kelimesi ülkemizde ilk kez 20. yüzyılın ilk çeyreğinde, halk arasında kullanılmaya başlamıştır. Dilimize İngilizceden geçmiş olan bu sözcük, orijinal dilinde ''flint gun'' şeklinde yazılır. Flint kelimesinin Türkçe karşılığı çakmak ve taştır. Gun ise silah, tabanca ve tüfek anlamına gelir. Filinta ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Filinta kime denir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.06.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Filinta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.