Frank Darabont

Frank Darabont

Son dakika Frank Darabont haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Frank Darabont gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Frank Darabont haber sayfamızda...

Frank Darabont

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 frank darabont haberi bulunmuştur.
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Esaretin Bedeli oyuncuları kim? Esaretin Bedeli konusu nedir, gerçek mi?
Esaretin Bedeli oyuncuları kim? Esaretin Bedeli konusu nedir, gerçek mi? Dram türündeki 1994 yılı ABD yapımı film Esaretin Bedeli, günümüzde dahi ilgiyle izleniyor. Film, Stephen King'in Rita Hayworth ve Shawshank'in Kefareti adlı kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Peki, Esaretin Bedeli oyuncuları kim?
10.09.2021 Cadde
Yeşil Yol filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeşil Yol filmi kaç yılında çekildi?
Yeşil Yol filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeşil Yol filmi kaç yılında çekildi? Yeşil Yol filmi bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1999 yapımı dram filmi olan Yeşil Yol'da oldukça iri bir adam olan John Coffey'in iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum edilmiştir. Bazı doğaüstü güçlere sahip olan Coffey hapishane başgardiyanı ile aralarında yaşanan olayları konu alır. İşte Yeşil Yol filmi konsu ve oyuncu kadrosu...
10.07.2021 Cadde
Yeşil Yol oyuncuları kim? Yeşil Yol konusu nedir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı?
Yeşil Yol oyuncuları kim? Yeşil Yol konusu nedir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Yeşil Yol filmi en etkileyici dram filmlerinden biri olarak sinema tarihine adını yazdırdı. Özellikle konusu ve oyuncuları filmi başarılı kılan diğer unsurlardan. Stephen King'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlandı. Peki, Yeşil yol oyuncu kadrosunda kimler var?
26.05.2021 Cadde
İzlenmesi Gereken Filmler: Bir Kere Bile Olsa Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler
İzlenmesi Gereken Filmler: Bir Kere Bile Olsa Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler Film izlemek boş zamanlarımızda yaptığımız en sevilen aktivitelerden bir tanesidir. Özellikle IMDb puanı yüksek olan ve ödül almış olan pek çok film bulunmaktadır. Bu filmler de izlenmesi gereken filmler kategorisinde değerlendirilir. Film izlemek isteyen kişiler arama motorlarında sık sık izlenmesi gereken filmler nelerdir? Araştırması yapmaktadırlar. Peki yeni ve eski izlenmesi gereken filmler nelerdir? En çok izlenen filmler nelerdir? İşte mutlaka izlemeniz gereken filmler listesi.
27.01.2021 Kültür Sanat
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler Sinema sektöründe pek çok güzel film bulunmaktadır. Özellikle IMDb puanı yüksek olan bu filmleri izleyerek çok keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. En iyi filmler listesinde birçok film yer almaktadır. Hem yerli hem de yabancı olan bu filmleri izleyerek çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Peki en iyi filmler hangileridir? IMDb puanı en çok izlenen filmler hangileridir? İşte izlemeniz gereken en iyi filmler.
27.01.2021 Kültür Sanat
Tom Cruise'un geri çevirdiği roller ne?
Tom Cruise'un geri çevirdiği roller ne? Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, hepimizin bildiği ve birçok kez izlediği filmlerin başrol oyuncusu. Fakat Tom Cruise, bir o kadar da bildiğimiz filmlerde oynamayı reddetmiş. Peki Tom Cruise'un geri çevirdiği roller ne? Gelin Molatik olalım...
22.10.2020 Ünlüler
Yeşil Yol filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeşil Yol filmi kaç yılında çekildi?
Yeşil Yol filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeşil Yol filmi kaç yılında çekildi? Yeşil Yol filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Orjinal ismi The Green Mile olan film 1999 yapımı bir dram filmidir. Film Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Yeşil Yol filmi birçok alanda ödüle layık görülmüştür. Oldukça iri bir adam olan Coffey iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum edilmiştir. Hapishanenin gardiyanı olan Edgecomb'un Coffey'e gerçekten suçlu olup olmadığını sorması ile olaylar başlar. Peki Yeşil Yol filmi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
8.09.2020 Cadde
Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'ndan Mustafa Cengiz'e cevap
Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'ndan Mustafa Cengiz'e cevap Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un derbi öncesi hakemleri etkilediği yönündeki açıklamalarına tepki göstererek, "Başkanımızın konuşmasını, 'Derbi hakemlerini etki altına almaya çalışıyor' diye okuyan tek kişi sanıyoruz kendisidir." ifadesini kullandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında Godzilla filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona giren Godzilla filminin yönetmen koltuğunda Gareth Edwards yer alıyor. 1999 yılında Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait dev kalıntılar rastlanmıştır. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelmiştir. Şehrin bu bölgesi nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody ise bunun bir deprem olmadığına inanmaktadır. Peki Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları kimler?
29.01.2020 Gündem
Yeşil Yol konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları
Yeşil Yol konusu nedir? Yeşil Yol filmi oyuncuları Frank Darabont'un yönetmenliğinde 2000 yılında vizyona giren Yeşil Yol filmi hala izlenmeye devam ediyor. Aynı zamanda kitabı da bulunan Yeşil Yol filminin konusu nedir? İşte Yeşil Yol filminin oyuncuları...
21.11.2019 Gündem
Yıllar sonra gelen 'Esaretin Bedeli' itirafı!
Yıllar sonra gelen 'Esaretin Bedeli' itirafı! Uluslararası film veri tabanı IMDb'de 1994 yapımı 'The Shawshank Redemption' (Esaretin Bedeli) filmi, 10 üzerinden 9.3 puan ile birinci sırada yer alıyor.
13.09.2019 Cadde
Ünlü yönetmenden yıllar sonra gelen itiraf
Ünlü yönetmenden yıllar sonra gelen itiraf Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri kabul edilen Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) filminin yönetmeni, filminin IMDb'de (Uluslararası Film Veritabanı) birinci sırada olmasına şaşırdığını söyledi.
11.09.2019 Dünya
The Walking Dead, 8. Sezonun yeni bölümleriyle FX’te!
The Walking Dead, 8. Sezonun yeni bölümleriyle FX’te! Dünyada milyonlarca insanın heyecanla takip ettiği “The Walking Dead”, 8. sezonun yeni bölümleri ile Amerika yayınından 24 saat sonra 26 Şubat Pazartesi günü saat 21.30’da FX ekranlarına geliyor.
21.02.2018 TV-Rehberi
The Walking Dead'in 9 sezonu onaylandı
The Walking Dead'in 9 sezonu onaylandı Dünyanın en çok izlenen yapımlarından The Walking Dead’in 2018 yılında 9. sezon bölümleriyle devam edeceği duyuruldu.
15.01.2018 TV-Rehberi
The Walking Dead'te büyük sürpriz
The Walking Dead'te büyük sürpriz The Walking Dead dizisi sekizinci sezonu içinde büyük bir sürprize sahne olmaya hazırlanıyor. The Walking Dead dizisinin konusu yan yapımı olan Fear of The Walking Dead ile kesişecek.
29.11.2017 Kültür Sanat
The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! The Walking Dead 8. sezon ilk bölüm izleyiciyle buluştu. Hemen arkasından The Walking Dead yeni sezon 2. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki nefeslerin tutularak izlendiği The Walking Dead'de bu sezon neler yaşanacak? İşte yeni fragman...
24.10.2017 Gündem
The Walking Dead 8. sezon başlıyor...
The Walking Dead 8. sezon başlıyor... The Walking Dead 8. sezonu başlıyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren milyonları ekrana bağlayan AMC yapımı The Walking Dead, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor
20.10.2017 Kültür Sanat
Sinema uyarlamalarının "kralı"
Sinema uyarlamalarının "kralı" Sinemacıların gözde yazarlarından biri Stephen King. Şimdi gündemdeki film, King’in aynı adlı roman serisinin sonuncusundan uyarlanmış olan “Kara Kule”
4.08.2017 Cumartesi
Her erkeğin izlerken gözyaşlarını tutamayacağı 10 efsane film
Her erkeğin izlerken gözyaşlarını tutamayacağı 10 efsane film “Erkekler ağlamaz” mı dediniz? Pışık! Evet belki kadınlar daha duygusal ama bu bazı gerçekleri değiştirmiyor! Bu filmleri izlerken gözyaşlarınızı tutamadığınızı biliyoruz!
14.03.2018 Sanat
DEKORASYONDA  HIZLI
DEKORASYONDA HIZLI Yolanthe Cabau ve Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder çiftinin evi manzarası kadar modern tarzıyla da dikkat çekici. Farklı ülkeler, diller ve kültürler arasında geçen yaşamı ve sık taşınmalar Cabau’ya hızlı ev dekore etmeyi öğretmiş
9.12.2013 Cadde
Ünlü aktör Michael Clarke Duncan öldü
Ünlü aktör Michael Clarke Duncan öldü Yeşil Yol filmindeki karakteri ile izleyenlerin kalbinde yer edinen ve Oscar'a aday gösterilen ünlü oyuncu 54 yaşında hayatını kaybetti.
4.09.2012 Dünya
ZOMBiLER EKRANI BASACAK
ZOMBiLER EKRANI BASACAK Zombi dizisi ‘The Walking Dead’ (Yürüyen Ölüler) bu akşam CNBC-E’de başlıyor. ‘Zombi Salgını’nın ardından bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini konu alan çizgi roman uyarlamasının şerefine zombileri mercek altına alıyoruz
22.01.2011 Cadde
İki devin buluşması
İki devin buluşması Ezginin Günlüğü ve Bülent Ortaçgil Hisar’da
10.08.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Frank Darabont ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.