Frida

Frida

Son dakika frida haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan frida gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan frida haber sayfamızda...

Frida

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 417 frida haberi bulunmuştur.
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
‘Frida’ kendini anlatıyor
‘Frida’ kendini anlatıyor Frida Kahlo’nun hikâyesi, “Frida” belgeseliyle hayat buldu.
18.03.2024 Kültür Sanat
Frida Kahlo Vakfı’ndan dava
Frida Kahlo Vakfı’ndan dava  Frida Kahlo Corporation (FKC), sanatçının imajının izinsiz metalaştırılmasına karşı yeniden harekete geçti. Şirket geçen pazartesi günü, bir grup çevrimiçi satıcının Frida Kahlo ürünlerini satmak için ticari markaların sahtesini yaptığını iddia ederek Illinois bölge mahkemesine iki dava açtı.
8.03.2024 Kültür Sanat
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
‘Kısa sürede kenetlendiniz'
‘Kısa sürede kenetlendiniz' Frida Aasen, geçtiğimiz şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türklerin kısa sürede kenetlenmesinin kendisini duygulandırdığını söyledi.
23.12.2023 Cadde
'Aşk 90’larda kaldı’
'Aşk 90’larda kaldı’ DreamTürk TV’de Emel Yalçın’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’ programı bu hafta Reyhan Karaca’yı ağırlıyor.
21.12.2023 Cadde
Podyumda 100'üncü yıl vurgusu
Podyumda 100'üncü yıl vurgusu Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’a bu sene Cumhuriyet’in 100’üncü yılı damga vurdu. VS meleklerinden Frida Aasen’in baş manken olduğu defile ayakta alkışlandı.
16.12.2023 Cadde
Brezilya güzeli geleneği bozmadı
Brezilya güzeli geleneği bozmadı Victoria’s Secret’ın ünlü yüzlerinden Norveçli Frida Aasen’nin baş mankenlik yapacağı Dosso Dossi Fashion Show’a iki tescilli güzel daha dahil oldu.
29.11.2023 Cadde
Jisbar’ın eğlenceli dünyası
Jisbar’ın eğlenceli dünyası  Fransız Pop Art sanatçısı Jisbar, İstanbul’dan ilham aldığı eserlerini Nişantaşı’ndaki Kalyon Kültür Taş Konak’ta sanatseverlerle buluşturuyor. Jisbar, ikonik figürlere farklı mesajlar yükleyerek yeniden yaratıyor.
15.11.2023 Gündem
‘Ayna Ayna’ söyle bana
‘Ayna Ayna’ söyle bana Belmin Söylemez’in 10 sene sonra çektiği ikinci uzun metrajı “Ayna Ayna”, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan üç kadının oyunculuk kursunda kesişen hayatlarından kesitler sunuyor.
12.11.2023 Kültür Sanat
Aasen’den Türkçe mesaj
Aasen’den Türkçe mesaj Victoria’s Secret’ın ünlü yüzü Frida Aasen, Instagram hesabından “Merhaba Türkiye” mesajı yayınladı
5.11.2023 Cadde
Frida Aasen Antalya’ya gelecek
Frida Aasen Antalya’ya gelecek Victoria’s Secret’ın ünlü yüzlerinden Frida Aasen, 13-18 Aralık tarihler arasında Antalya’da düzenlenecek, Türkiye’nin en büyük moda şovlarını yapan Dosso Dossi Fashion Show’un defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak.
1.11.2023 Cadde
Norveçli model Frida Aasen, Antalya'ya geliyor
Norveçli model Frida Aasen, Antalya'ya geliyor Victorias Secret'in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen, Antalya'da 15 Aralık'ta 70 mankenin katılımıyla gerçekleşecek Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkacak.
31.10.2023 Cadde
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz aylarda yedi yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Boşanma aşamasında olan çiftten güzel oyuncu, küvette çektiği makyajsız bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Vergara'nın paylaşımında en çok dikkat çeken şey ise kaşları oldu.
5.10.2023 Cadde
‘Ayna Ayna’, Meksika’dan yansıyor
‘Ayna Ayna’, Meksika’dan yansıyor Bu sene İstanbul Film Festivali’nde Belmin Söylemez’e En İyi Yönetmen, üç oyuncusuna (Manolya Maya, Laçin Ceylan ve Şenay Aydın) En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren “Ayna Ayna”, Meksika’da üç hafta boyunca gösteriliyor.
3.10.2023 Kültür Sanat
Salma Hayek genç kalma sırrını paylaştı! 'Botoks yok'
Salma Hayek genç kalma sırrını paylaştı! 'Botoks yok' Hollywood'un geçip giden zamana en iyi direnen yıldızlarından biri olan Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddia edilen oyuncu bir podcast röportajında genç görünümü için ne yaptığını açıkladı.
20.07.2023 Cadde
Sinema
Sinema Mimaroğlu ‘60’larda Türkiye’den Amerika’ya göç eden efsanevi elektronik müzik bestecisi İlhan Mimaroğlu ve hayat arkadaşı Güngör Mimaroğlu’nun müzik, aşk, göç ve hayal kırıklığına dair gerçek hikâyesi...
4.06.2023 Kültür Sanat
İçinden aşk geçen ülke
İçinden aşk geçen ülke Evet, Avrupa’da küçük bir ülke. Hayır, hep karıştırdığımız Slovakya değil, Slovenya... Turist akınına uğrayan komşuları İtalya, Avusturya ve Hırvatistan arasında sıkışmışken son yıllarda yıldızı parlıyor. Aşka vurgu yapan ‘I feel Slovenia’ markasıyla el değmemiş doğası ve zengin mutfağıyla popüler bir destinasyon olarak kendini hissettiriyor.
14.06.2023 Pazar
Polonyalılar yarım günde 9 kişi kurtardı
Polonyalılar yarım günde 9 kişi kurtardı Hatay'da bir kız çocuğunu enkazdan canlı çıkarırken gözyaşlarına boğulan Yunan ekibin görüntüleri, milyonlarca kez izlendi. Polonyalı ekip ise Adıyaman'da bir binadan sabaha kadar aralıksız insan çıkardı.
8.02.2023 Dünya
Meksika, meşhur arama kurtarma köpeklerini Türkiye'ye yolluyor
Meksika, meşhur arama kurtarma köpeklerini Türkiye'ye yolluyor Meksika, ünlü arama kurtarma köpeklerinin bir kısmını, enkaz altında kalanların çıkartılmasına yardımcı olmaları için Türkiye'ye gönderiyor.
8.02.2023 Dünya
Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti
Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti Hollywood'un geçip giden zamana en iyi direnen yıldızlarından biri olan Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
2.02.2023 Cadde
Stres attılar
Stres attılar Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı, 7. personel balosunu enerjik ekibiyle coşkuyla kutladı. Sokak lezzetleri ve Roman konseptli gecede; Dj Ali Baran’ın müzik performansı ve Roman müzisyenlerin gösterisi renk kattı.
30.01.2023 Ege
Tatil başlasın
Tatil başlasın Öğrenciler sömestirde birbirinden renkli program ve eğlenceli aktivitelerle tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.
22.01.2023 Pazar
Harvey Weinstein cinsel saldırı davasında suçlu bulundu
Harvey Weinstein cinsel saldırı davasında suçlu bulundu Dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın, taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllarca süren skandal ortaya çıkmış ve #MeToo akımı başlamıştı. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 80'den fazla kadın, Weinstein'ın kendilerine yaşattıklarını anlatmıştı. Açılan davalar sonucu mahkemeye çıkan yapımcı, cinsel saldırı ve cinsel taciz iddialarından suçlu bulundu.
20.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Frida ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.