Galatasaray-PSG: 0-1
Galatasaray-PSG: 0-1 Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray A Grubu ikinci maçında konuk ettiği Paris Saint Germain'e 1-0 yenildi. Karşılaşmanın tek golünü 52. dakikada Icardi kaydetti. Fransız ekibi puanını 6'ya çıkararak liderliğini perçinledi. Sarı-kırmızılı takım ise 1 puanda kaldı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Dev maç öncesi sıcak gelişme! Galatasaray-PSG maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
Dev maç öncesi sıcak gelişme! Galatasaray-PSG maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Galatasaray-PSG maçının başlamasına kısa bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fransız basınında yer alan haberlere göre bu akşam oynanacak kritik müsabakada Mbappe ve Icardi'nin yedek kulübesinde maça başlayacağını duyurdu. Temsilcimiz Galatasaray'da ise Fatih Terim'in kritik mücadeleye çıkması beklenen 11'de şekillendi. Taraftarlar maçın başlamasına saatler kala maçın yayın bilgilerini merak etmeye başladı. Peki Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-PSG maçı için gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray gruptaki ikinci maçında bu akşam PSG'yi konuk edecek. Real Madrid'i sahasında 3-0'la geçen PSG karşısında taraftarı önünde ortaya güzel bir oyun çıkarıp puan veya puanlar almak isteyen Galatasaray'da yeni transfer Lemina bu maçta forma giyemeyecek. PSG'de ise sakatlıkları süren Cavani'nin yanı sıra cezalı Neymar'da bu maçta forma giyemeyecek. Peki Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi