Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 Plus

Son dakika galaxy s8 plus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galaxy s8 plus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galaxy s8 plus haber sayfamızda...

Galaxy S8 Plus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 346 galaxy s8 plus haberi bulunmuştur.
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı!
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı! Akıllı telefonlar artık pek çoğumuzun bir uzvu gibi oldu. Gerek e-postaları kontrol etmek gerekse oyun oynamak gerekse de müzik dinlediğimiz bu cihazlar sayesinde günlük bütün işlerimizi halledebiliyoruz.
31.03.2021 Teknoloji
Galaxy S8'e gelen son güncelleme Super Slow Motion çekimi mümkün kılıyor
Galaxy S8'e gelen son güncelleme Super Slow Motion çekimi mümkün kılıyor Samsung'un en son Eylül 2018 güvenlik güncelleştirmesi Galaxy S8 aygıtları için yeni bir kamera özelliği içeriyor. Galaxy S8 ve S8 Plus’a, Galaxy S9 ve Note 9’da bulunan Super Slow Motion (Süper Yavaş Çekim) özelliği geldi.
18.09.2018 Teknoloji
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google, mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan Android 9.0 Pie’ı resmi olarak yayınladı. Bunun ardından "Benim telefonum Android 9.0 Pie güncellemesini alacak mı?" sorusunun kendinize sormuş olabilirsiniz. İşte Android 9.0 Pie güncellemesini alacak tüm cihazlar...
17.08.2018 Teknoloji
En çok arızalanan telefon modelleri açıklandı! Cihazınız listede mi?
En çok arızalanan telefon modelleri açıklandı! Cihazınız listede mi? Yeni bir rapor, en çok arızalanan telefon modellerini sıraladı. Buna göre Samsung, yüksek başarısızlık oranlarına sahip üreticiler listesinde birinci sırada yer alıyor. Xiaomi ve Motorola sırasıyla iki ve üç numaraydı. Xiaomi'nin Redmi 4'ü yüksek arıza oranlarına sahip telefon modellerinin listesinde bir numara.
17.07.2018 Apple
Samsung, Galaxy S7 modelleri için Oreo güncellemesini durdurdu!
Samsung, Galaxy S7 modelleri için Oreo güncellemesini durdurdu! Samsung, geçtiğimiz günlerde son olarak Galaxy S8+ ve Galaxy S8 Plus kullanıcıları için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlamıştı. Fakat bu cihazların ardından daha önceki Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarına da sunulan Android 8.0 Oreo güncellemesi, birtakım teknik arızalar nedeniyle geçici bir süreliğine durduruldu.
16.05.2018 Teknoloji
Samsung Bixby nasıl kullanılır?
Samsung Bixby nasıl kullanılır? Samsung tarafından Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus le birlikte tanıtımı yapılan Samsung Bixby hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.
27.04.2018 Gündem
iPhone X, her Android üreticisinden üç kat daha fazla para kazandı
iPhone X, her Android üreticisinden üç kat daha fazla para kazandı iPhone X, geçen yılın son çeyreğinde telefon pazarında karın yüzde 35'ini topladı. iPhone X'i yüzde 19 ile iPhone 8, yüzde 15 ile iPhone 8 Plus takip etti. iPhone X ayrıca toplam gelirin de yüzde 21’ine ulaştı.
18.04.2018 Apple
Galaxy S9'u tamir etmek kolay olmayacak
Galaxy S9'u tamir etmek kolay olmayacak Samsung'un en yeni akıllı telefonlar olan Galaxy S9 ve S9 Plus'ın kısa bir süre satışa çıkacak. iFixit ekibi de Galaxy S9’u tamir etmenin zor mu yoksa kolay mı olduğunu göstermek için harekete geçti. Yapılan testler sonucunda ise Galaxy S9’u tamir etmenin pek kolay olmadığına varıldı.
12.03.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S8 ve S8+ için Oreo güncellemesi neden durduruldu?
Samsung Galaxy S8 ve S8+ için Oreo güncellemesi neden durduruldu? Samsung, bir hafta önce Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android 8.0 Oreo sürümünü yayınlamıştı. Ancak Güney Koreli şirket, Oreo güncellemesi için frene bastı. Samsung, yeniden başlatma sorunları yüzünden Android Oreo güncellemesini geçici olarak durdurdu.
16.02.2018 Teknoloji
Galaxy S8 için Android Oreo 8.0 Türkiye’de
Galaxy S8 için Android Oreo 8.0 Türkiye’de Samsung Galaxy S8 için Android Oreo 8.0 güncellemesi Türkiye’de indirilmeye sunuldu. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kullanıcıları Android Oreo güncellemesini doğrudan indirebilirler.
13.02.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü
Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin bu yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S9+ ilk kez bir videoda göründü.
4.01.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ nasıl bir tasarıma sahip olacak?
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ nasıl bir tasarıma sahip olacak? Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin bu yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S9 ve S9+'ın ortaya çıkan son görüntüleri cihazların tasarımını tamamıyla gözler önüne seriyor.
2.01.2018 Teknoloji
Galaxy S9 ve S9 Plus'ın en gerçekçi konsept tasarımı ortaya çıktı
Galaxy S9 ve S9 Plus'ın en gerçekçi konsept tasarımı ortaya çıktı Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin gelecek yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken iki model içinde yeni bir konsept tasarım videosu yayınlandı. Videonun Galaxy S9 ve S9 Plus'a ait en gerçekçi tasarım videosu olduğunu belirtelim.
28.12.2017 Teknoloji
Galaxy S9 kılıfları ön siparişe çıktı
Galaxy S9 kılıfları ön siparişe çıktı MobileFun, Galaxy S9 kılıfları için onay aldığını belirterek kılıfları ön siparişe açtı.  Galaxy S9 için olan tüm kılıflar bu yıl Galaxy S8 için çıkan kılıflarla aynı renkte olacak.
26.12.2017 Teknoloji
Huawei Mate 10 Pro inceleme (VİDEO)
Huawei Mate 10 Pro inceleme (VİDEO) Huawei, Mate 10 Pro modeliyle ekran boyutunu 6 inç seviyesine kadar yükseltti, çerçeveleri küçülttü ve pil ömrünü en üst düzeye çıkardı. Ayrıca yapay zeka destekli Kirin 970 işlemci ile de mobil pazara yeni bir soluk getirdi. Biz de Huawei’nin son canavarı Mate 10 Pro’yu detaylı şekilde inceledik.
26.12.2017 Teknoloji
Galaxy S9+'ın GeekBench skorları açıklandı
Galaxy S9+'ın GeekBench skorları açıklandı Samsung’un amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ modellerinin tanıtılmasına daha iki ay varken hakkındaki sızıntılar devam ediyor. Son olarak modellerin GeekBench test sonuçları yayınlandı ve telefonlar hakkında birçok teknik özellik belli oldu.
20.12.2017 Teknoloji
Samsung, Galaxy S9'u Şubat ayında duyurabilir
Samsung, Galaxy S9'u Şubat ayında duyurabilir Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'u Şubat ayında duyurup Mart ayında piyasaya süreceği söyleniyor. Samsung'un CES 2018'de ise uzun zamandır beklenen katlanabilir ekranlı "Galaxy X" tanıtabileceği yönünde iddialar da var.
18.12.2017 Teknoloji
Galaxy S9'un tasarımı büyük oranda Galaxy S8'e benzeyebilir
Galaxy S9'un tasarımı büyük oranda Galaxy S8'e benzeyebilir Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S9, yeni bir haberle daha gündeme geldi. İddiaalara göre Galaxy S9 tasarım anlamında S8’den çok farklı olmayacak.
14.12.2017 Teknoloji
Galaxy S9 yeniden çalışırken görüntülendi
Galaxy S9 yeniden çalışırken görüntülendi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son fotoğrafta Galaxy S9 yine çalışırken görüntülendi.
7.12.2017 Teknoloji
Galaxy S8 için bordo renk seçeneği geldi
Galaxy S8 için bordo renk seçeneği geldi Samsung, Galaxy S8 için Burgundy Red (Bordo) adlı yeni renk seçeneğini tanıttı. Oldukça çarpıcı olan bordo renk, 28 Kasım'da başlayarak Kore'de satışa sunulacak.
28.11.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S6 Android Oreo'ya kavuşacak
Samsung Galaxy S6 Android Oreo'ya kavuşacak Samsung, Oreo güncellemesinin beta sürümünü Galaxy S8 kullanıcılarına dağıtıyor ve Galaxy S7'nin de güncellemeyi alacağını doğrulandı. Şimdi de 2015 model amiral gemisi Samsung Galaxy S6'nın da Google'ın en son güncellemesi alacağı ortaya çıktı.
24.11.2017 Teknoloji
Galaxy S9, S8+'tan daha yüksek ekran-gövde oranıyla gelecek
Galaxy S9, S8+'tan daha yüksek ekran-gövde oranıyla gelecek Galaxy S9 hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor. İddialara göre Galaxy S9'un ekran-gövde oranı yüzde 89-90 arasında olacak. Galaxy S9'da daha ince çerçeveler kullanmasının yanında Samsung, S8'de bulunan alt çerçeveyi Galaxy S9'da kaldıracak, üst çerçeveyi de daha dar hale getirecek.
24.11.2017 Teknoloji
Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için Android Oreo betasını kullanıma sundu
Samsung, Galaxy S8 ve S8 Plus için Android Oreo betasını kullanıma sundu Samsung, resmi olarak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Oreo betasını yayınladı. Yayınlanan görüntülere göre Galaxy S8'in arayüzü Oreo güncellemesi ile daha sade bir görünüme sahip olacak.
2.11.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 inceleme (VİDEO)
Samsung Galaxy Note 8 inceleme (VİDEO) Samsung, en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 8'i piyasaya sürdü. Piyasadaki en iyi görünümlü ve en yetenekli akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 8'in detaylı incelemesini sizler için gerçekleştirdik.
19.10.2017 Teknoloji
İşCep 10. yılını onlarca hediye ile kutluyor
İşCep 10. yılını onlarca hediye ile kutluyor Türkiye İş Bankası'nın mobil bankacılık uygulaması olan ve hayata geçirdiği birçok yenilik ile kullanıcılarının 7 gün 24 saat ihtiyaçlarını karşılayan İşCep 10. yılına özel hediyeler dağıtıyor.
2.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy S8 Plus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.