Geleceğe Nefes Kampanyası

Geleceğe Nefes Kampanyası

Son dakika geleceğe nefes kampanyası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geleceğe nefes kampanyası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geleceğe nefes kampanyası haber sayfamızda...

Geleceğe Nefes Kampanyası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 geleceğe nefes kampanyası haberi bulunmuştur.
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hükümlülerin rehabilitasyonu amacıyla orman faaliyetlerinde çalıştırılmalarına ilişkin, "Böylece hem ormanları koruma noktasında insan gücümüz artacak hem de yeşilin iyileştirici gücü ile hükümlülerimizin sosyalleşmeleri, meslek sahibi olmaları, topluma yeniden kazandırılmaları konusunda katkı sağlamış olacağız." dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Gelenek devam ediyor
Gelenek devam ediyor Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası çerçevesinde kutlanan 11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’, dış temsilciliklerde de ayrı bir heyecan kaynağı oldu.
18.11.2021 Cadde
Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü’nde konuştu: 2023 sonu hedefi yedi milyar fidan
Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü’nde konuştu: 2023 sonu hedefi yedi milyar fidan Cumhuriyet tarihinin en büyük ağaçlandırma seferberliğinin devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilde 81 millet ormanı kurulacağını söyledi. Erdoğan, “Hedefimiz 2023 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara ulaştırmaktır” dedi
12.11.2021 Siyaset
Son dakika! Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada
Son dakika! Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM küresel orman kaynakları raporuna göre Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci, dünyada 4. sırada yer alıyor. Hedefimiz 2022 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara ulaştırmaktır." dedi. Erdoğan, "81 ilimize 81 Millet Ormanı kurarak vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını sağlayacağız." ifadelerini de kullandı.
11.11.2021 Siyaset
'Geleceğe Nefes' kampanyası sertifikasına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor
'Geleceğe Nefes' kampanyası sertifikasına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında her vatandaş, dikilen fidanlara karşılık kendi adlarına düzenlenen sertifikalarını, e-devlet üzerinden görüntüleyebiliyor.
14.02.2022 Teknoloji
Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır 2021? 11 Kasım fidan dikme ne zaman, nasıl olacak?
Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır 2021? 11 Kasım fidan dikme ne zaman, nasıl olacak? Geleceğe Nefes kampanyası detayları araştırılmaya başlandı. 11 Kasım tarihi her sene, 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak kutlanıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyası başvuru detayları merak konusu. Peki Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır, fidan dikim alanları nereler?
11.11.2021 Gündem
Yanan orman alanlarının ağaçlandırılmasına 11 Kasım'da başlanacak
Yanan orman alanlarının ağaçlandırılmasına 11 Kasım'da başlanacak Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Türkiye'de bu yıl meydana gelen orman yangınlarının verdiği hasarı en kısa sürede telafi edeceklerini belirterek, "Hasar gören alanların telafisi için bu yıl özellikle orman yangınına maruz kalmış sahalarda 11 Kasım'da fidan dikme etkinliği yapalım istedik." dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Bakanı Pakdemirli, G20 Tarım Bakanları Toplantısını değerlendirdi
Bakanı Pakdemirli, G20 Tarım Bakanları Toplantısını değerlendirdi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü"ne yönelik ciddi hazırlıkları bulunduğunu söyledi.
18.09.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: 252 milyon fidanı yıl bitmeden dikeceğiz
Bakan Pakdemirli: 252 milyon fidanı yıl bitmeden dikeceğiz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yanan orman alanlarının ağaçlandırma dışında başka hiçbir amaçla kullanılmayacağını belirterek, “Geleceğe Nefes Kampanyası ile her vatandaşımız için 3 fidan olacak şekilde toplam 252 milyon fidanı yıl bitmeden dikeceğiz." ifadesini kullandı.
13.08.2021 Gündem
Bakanlar yangın bölgesinde! Flaş açıklamalar
Bakanlar yangın bölgesinde! Flaş açıklamalar Son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İçişleri Bakanı Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Marmaris Öğretmenevinde koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Pakdemirli, genel itibarıyla Muğla'daki tüm yangınlarla ilgili durumun iyiye doğru gittiğini belirterek, "Şu anda yerleşim yerlerini tehdit eden bir yangımız yok." dedi.
8.08.2021 Gündem
Son dakika: Alevlerle mücadele sürüyor! İşte yangınlarda son durum
Son dakika: Alevlerle mücadele sürüyor! İşte yangınlarda son durum Son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangınlarla ilgili son durumu açıkladı. Bakan Pakdemirli, "44 ilde 197 orman yangını çıktı, 185'i kontrol altına alındı." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Pakdemirli yangınlardaki son durumu açıkladı
Son dakika: Bakan Pakdemirli yangınlardaki son durumu açıkladı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son 4 gündür Türkiye'nin doğal bir afet yaşadığını belirterek, "101 yangından 91’ini kontrol altına aldık, 10 yangını kontrol altına alma çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyoruz." bilgisini paylaştı.
31.07.2021 Gündem
Son dakika... Bakanlardan yangınlarla ilgili peş peşe açıklamalar
Son dakika... Bakanlardan yangınlarla ilgili peş peşe açıklamalar Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu dün akşam olayla ilgili de açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, 'Can ve mal kaybı var, evi, arazisi yandı vatandaşlar dün akşam biraz gergindi. Ufak tefek itiş kakışlar olmuş tabii. 3 şüpheliye emniyet güçlerimiz tarafından işlem başladı. Büyük bir gerginlikti. Başka yere çekenler olmuş, Yangından dolayı protesto edildi diye. Bize de tepkiler oldu.' ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Gündem
Sivas'ta, 1 milyon fidan toprakla buluşturuldu
Sivas'ta, 1 milyon fidan toprakla buluşturuldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında Sivas'ın 16 ilçesinde 1 milyon fidan toprakla buluşturuldu.
11.11.2020 Gündem
Geleceğe Nefes katılım belgesi için TIKLA! Geleceğe Nefes Ol nedir, ücretli mi?
Geleceğe Nefes katılım belgesi için TIKLA! Geleceğe Nefes Ol nedir, ücretli mi? Geleceğe Nefes Ol kampanyası gündemde yer alıyor. Geleceğe Nefes Ol Katılım Belgesi ve nasıl başvuru yapılacağı merak ediliyor. Geleceğe Nefes Ol, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülüyor. Peki Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır, ücretli mi?
11.11.2020 Gündem
Bağcılar’da 11 yaşındaki öğrenciler 111 ağaç dikti
Bağcılar’da 11 yaşındaki öğrenciler 111 ağaç dikti Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak 'Geleceğe Nefes' sloganıyla düzenlenen "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında 11 yaşındaki Bağcılar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesine 111 ağaç dikti. Çocuklarla birlikte fidanları topraklarla buluşturan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bu ağaçlarımız sizlerin geleceğe bıraktığı miras olacak" dedi.
11.11.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" programında konuştu!
Bakan Pakdemirli "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" programında konuştu! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçen yıl "Geleceğe Nefes" kampanyasında elde edilen başarı ve geri dönüşlerin ardından bu yıl da "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" diyerek, tüm dünyayı fidan dikme seferberliğine davet ettiklerini belirterek, "Sadece ülkemizde değil, 60'tan fazla ülkenin temsilcisiyle beraber, inşallah geleceğe can verecek, dünyaya nefes olacağız." dedi.
11.11.2020 Ekonomi
Bakan açıkladı! En az 2 bin lira olacak...
Bakan açıkladı! En az 2 bin lira olacak... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal destekler ile ilgili, "2 bin liranın altında destek almayacak kimse kalmayacak şekilde bir düzenleme yaptık. Şimdilik ilk sene önümüzdeki yıl 2 bin liranın altında destek alanları bir sonraki yılın bütçesinden 2 bin liraya tamamlanacak şekilde formülize ettik." dedi.
15.10.2020 Ekonomi
Bakan Pakdemirli'ye ziyaret ettiği serada sürpriz
Bakan Pakdemirli'ye ziyaret ettiği serada sürpriz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncularının ata tohumunun önemini vurgulamak için yöresel kıyafetlerle sunduğu sürpriz gösteriyi izledi.
17.07.2020 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den çiftçiler için alkış çağrısı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den çiftçiler için alkış çağrısı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle vatandaşları bu akşam saat 21.00'de balkonlarından çiftçileri ve tarım emekçilerini alkışlamaya davet etti.
14.05.2020 Ekonomi
Geleceğe Nefes Ol kampanyası fidan bağış nasıl ve nereden yapılır? Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kampanyası fidan alma linki
Geleceğe Nefes Ol kampanyası fidan bağış nasıl ve nereden yapılır? Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kampanyası fidan alma linki Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bugün önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli sağlık çalışanları için yeni bir 'Geleceğe Nefes' kampanyası başlattıklarını belirterek 'Bu çerçevede toplam 1 milyon 61 bin 635 fidanı 81 ilimizde toprakla buluşturacağız.' dedi. Bu gelişmenin hemen ardından 'Geleceğe Nefes kampanyası fidan bağış nasıl ve nereden yapılır?' soruları sorulmaya başlandı ve Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kampanyası fidan alma linki aratıldı. İşte detaylar...
7.05.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, Diyarbakır annelerinin kararlı duruşunun örgüt içindeki çözülmeyi artırdığını vurgulayarak, "Enteresan olan bir şey var. Diyarbakır anneleri malum siyasi partinin önünde aylardır dururken, dağa kaçırılan evlatlarının resimleriyle orada o dik duruşlarını sürdürürken, bir de bakıyorsunuz ki ana muhalefetin başı ve heyeti yanında yine o partiyle birlikte bir teröristin yazmış olduğu kitabın sahnelendiği tiyatroda tiyatro izliyorlar. Ülkemizin nereden nereye, kimler vasıtasıyla, nasıl geldiğini göstermesi bakımından bu çok enteresandır. İnanıyorum ki benim aziz milletim vakti saati geldiğinde bunlara da gereken dersi verecektir." değerlendirmesinde bulundu.
16.01.2020 Siyaset
Son dakika | Bakan Pakdemirli'den flaş Melen Barajı açıklaması
Son dakika | Bakan Pakdemirli'den flaş Melen Barajı açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Melen'de (baraj) ufak bir teknik problem olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ofisi bunu imzaladı. Hiç iş yapmazsan hata da yapmazsın, binlerce baraj yaparsan bir tanesinde de ufak bir problem olabilir." dedi.
16.12.2019 Gündem
289 fiili darbe davasının 271'i karara bağlandı
289 fiili darbe davasının 271'i karara bağlandı Adalet Bakanlığı Sözcüsü Ertuğrul Çekin açıklamasında, "Açılan 289 fiili darbe davasının 271'i karara bağlanmıştır" dedi.
10.12.2019 Gündem
Balıkesir, ecza deposu olacak
Balıkesir, ecza deposu olacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çalıştayda, geleneksel bitkisel tıbbi ürünler üzerine konuşuldu. Büyükşehir Başkanı Yılmaz “Eğer bu ülke için, bu şehir için katma değer üretilecekse biz varız” dedi
16.11.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Geleceğe Nefes Kampanyası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.