Giriş Yasağı

Giriş Yasağı

Son dakika giriş yasağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan giriş yasağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan giriş yasağı haber sayfamızda...

Giriş Yasağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.301 giriş yasağı haberi bulunmuştur.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor?
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor? Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PDFK sevkleri açıklandı. Bordo-mavili takımdan Egemen Korkmaz, sarı-lacivertli ekipten Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Sevk yapılan isimleri kaç maç ceza bekliyor? İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı! Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçında yaşanan olaylardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten 3 futbolcu Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
'Isınmak için yaktım' dedi! İlçeye ve ormana girişi yasaklandı
'Isınmak için yaktım' dedi! İlçeye ve ormana girişi yasaklandı Antalya'nın Kemer ilçesinde orman yangınının ortasında baygın bulunan ve alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyleyen F.K. (25) hakkında, ilçeye ve ormana giriş yasağı uygulandı.
13.03.2024 Gündem
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 1. Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçına dair kararlarını açıkladı.
7.03.2024 1.Lig
PFDK'dan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a para cezası!
PFDK'dan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a kulüp resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle 400 bin TL para cezası verdi.
7.03.2024 Süper Lig
PFDK'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası!
PFDK'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye para cezası verildiğini açıkladı.
29.02.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Tahkim Kurulu, Mauro Icardi kararını açıkladı
SON DAKİKA: Tahkim Kurulu, Mauro Icardi kararını açıkladı PFDK, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin 1 maç ceza aldığını açıklamıştı. Tahkim Kurulu, PFDK'nın verdiği cezayı onadı.
26.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi! Kaç maç ceza alacak?
SON DAKİKA | Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi! Kaç maç ceza alacak? Arjantinli golcü, Ankaragücü-Galatasaray maçındaki hakareti nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
23.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sevk maddesi ortaya çıktı! VAR sistemi detayı
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sevk maddesi ortaya çıktı! VAR sistemi detayı Avukat Rezan Epözdemir, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin PFDK'ya sevkini değerlendirdi. Rezan Epözdemir, Mauro Icardi'nin sevkinde yayıncı kuruluş görüntüsünün kullanıp kullanılamayacağını açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verildiğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı!
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı! TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar'a verilen para cezasını kaldırdı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a verilen para cezası ise onandı.
16.02.2024 Süper Lig
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
1.02.2024 Süper Lig
TFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası!
TFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası! TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı.
28.12.2023 Futbol
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! İşte sebebi
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! İşte sebebi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e ceza verdi.
5.12.2023 Hatayspor
PFDK'dan Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Ertuğrul Doğan kararı!
PFDK'dan Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Ertuğrul Doğan kararı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a ceza verildi.
16.11.2023 Süper Lig
Göçmen kaçakçılarına operasyon! 4'ü polis 15 gözaltı
Göçmen kaçakçılarına operasyon! 4'ü polis 15 gözaltı İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, kaçak göçmenlere usulsüz işlemlerle ikamet izni almalarını sağladıkları ve suça karışan bazı yabancıların parmak izi kayıtları silindikleri iddia edildi.
11.11.2023 Gündem
PFDK’dan Fenerbahçe ve Mert Hakan'a para cezası
PFDK’dan Fenerbahçe ve Mert Hakan'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sebebiyle sarı-lacivertli kulübe 112 bin lira para cezası verdi.
9.11.2023 Süper Lig
PFDK'dan İsmail Kartal kararı!
PFDK'dan İsmail Kartal kararı! PFDK, İsmail Kartal'ın açıklamaları gerekçesiyle ceza tayinine yer olmadığını açıkladı.
2.11.2023 Fenerbahçe
Bolu’da ormanlara giriş yasağı 77 günün ardından kalktı
Bolu’da ormanlara giriş yasağı 77 günün ardından kalktı Bolu’da orman yangınları ile mücadele çerçevesinde 15 Temmuz’dan 30 Eylül’e kadar süren ormanlara giriş yasağı kalktı.
1.10.2023 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues'e 2 maç ceza
PFDK kararları açıklandı! Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç men cezasına çarptırıldı.
28.09.2023 Süper Lig
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak
Almanya düzensiz göçü kısıtlayacak Almanya'ya düzensiz göçün artması önlem tartışmalarını beraberinde getirdi. Polonya ve Çekya sınırlarında denetim için hazırlık yapılıyor.
26.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Giriş Yasağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.