Gözdağı

Gözdağı

Son dakika gözdağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gözdağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gözdağı haber sayfamızda...

Gözdağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.583 gözdağı haberi bulunmuştur.
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Haberler
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
Alişan köpek korkusunu yendi!
Alişan köpek korkusunu yendi! Katıldığı ve sunuculuğunu yaptığı programlarda köpeklerden adeta çılgınca kaçan şarkıcı Alişan, köpek korkusunu yenmeyi başardı.
5.04.2024 Cadde
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz'
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz' Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikili, Survivor adasında olaylı şekilde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımak için gün sayıyor.
4.04.2024 Cadde
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım'
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım' Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu son dönemde en çok konuşulan, söyleyecekleri en çok merak edilen ismi Beria Özden oldu. Eşi Yunus Emre Özden’in Survivor All Star'da, Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşmaları çok konuşulurken, herkes Beria ne diyecek diye bekledi. Beria Özden ilk açıklamalarını yaptı.
4.04.2024 Cadde
Alişan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi! 'İyi bir şey oldu, gözdağı verildi'
Alişan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi! 'İyi bir şey oldu, gözdağı verildi' Şarkıcı Alişan, çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan ile Bebek Parkı'na gitti. Çimler üzerinde oturup piknik yapan Alişan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un "2 Nisan’da Süper Lig'den çekilebiliriz" açıklamasını değerlendirdi.
2.04.2024 Cadde
Biden: Bedelini ödeteceğiz
Biden: Bedelini ödeteceğiz ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’da casuslukla suçlanan ABD’li gazeteci Evan Gershkovich’in tutukluluğunun yıl dönümünde yaptığı açıklamada Rusya’ya gözdağı verdi.
31.03.2024 Dünya
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin' Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı iftar yemeğinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Galatasaray'la devam eden şampiyonluk yarışına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Liverpool'un merhameti yok! Sparta Prag'a bir kamyon dolusu gol attılar
Liverpool'un merhameti yok! Sparta Prag'a bir kamyon dolusu gol attılar UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Liverpool, Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag'ı gole boğdu.
15.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa Komisyonu'ndan Yunanistan’a kötü haber! Adalet Divanına sevk edildiler
Avrupa Komisyonu'ndan Yunanistan’a kötü haber! Adalet Divanına sevk edildiler Avrupa Komisyonu, Yunanistan’ı taşkın ve nehir havzası yönetim planlarının revizyonunu tamamlamadığı gerekçesiyle Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanına sevk etme kararı aldı.
13.03.2024 Dünya
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var Rusya’nın Rostov ve Ryazan kentlerindeki 2 petrol rafinerisi ve Ukrayna sınırındaki Belgorod'a dron saldırısı düzenlendi. Saldırılar sonrası rafinerilerde yangın çıkarken, 8 kişi de yaralandı.
13.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Çin-Rusya ve İran Umman'a iniyor! Süper güçlerden gözdağı, Orta Doğu'ya geliyorlar
Gazze'deki savaşta son dakika... Çin-Rusya ve İran Umman'a iniyor! Süper güçlerden gözdağı, Orta Doğu'ya geliyorlar Yunan savaş gemisi adı konulmamış savaşa katıldı, ana silah kullanıldı. El Meyadin televizyonu, ABD'nin Gazze Şeridi'ne kuracağı geçici limanı mercek altına aldı. Arap ve İran basınında çıkan haberlerde ise İran-Rusya ve Çin'in Umman Denizi üzerine savaş gemilerini göndereceği yazıldı.
13.03.2024 Dünya
İlker Yağcıoğlu'ndan Torreira itirafı! 'Rakibin sinirini bozar'
İlker Yağcıoğlu'ndan Torreira itirafı! 'Rakibin sinirini bozar' Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların efsanelerinden Tugay Kerimoğlu, Kerem Demirbay ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Öte yandan İlker Yağcıoğlu da Torreira'nın oyun performansına dikkat çekti.
9.03.2024 Galatasaray
İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi: Çıkış maçı görüyoruz
İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi: Çıkış maçı görüyoruz Ivo Vieira ile yolların ayrılmasının ardından Pendikspor'un başına geçen İbrahim Üzülmez, "Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz. Oyuncularım da o reaksiyonu gösterecektir" dedi.
7.03.2024 Pendikspor
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı Rusya lideri Putin, Ukrayna’ya asker göndermeyi gündeme getiren ülkelere “nükleer” gözdağı verdi. Putin, “Batılı ülkelerdeki hedefleri vurabilecek silahlara sahibiz” dedi.
1.03.2024 Dünya
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif drone kamerasına bir UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Dünya
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz!
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz! Fransa lideri Macron dün adeta Rusya ve NATO askerlerinin karşı karşıya getirecek planını açıkladı. Kremlin ise bu sözlere karşın geri adım atmadı ve gözdağı niteliğinde bir açıklamada bulundu.
28.02.2024 Dünya
İngiliz savunma sitesi KAAN'ı yazdı: No F-35 no problem!
İngiliz savunma sitesi KAAN'ı yazdı: No F-35 no problem! İngiliz Savunma sitesi Forces, Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı kapsamında geliştirdiği 'KAAN' hakkında yayınladığı analizde Ankara'ya övgü dolu sözler kullandı.
28.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gözdağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.