Hala

Hala

Son dakika Hala haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hala gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hala haber sayfamızda...

Hala

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96.966 hala haberi bulunmuştur.
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Diğer
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Haberler
İsmail Köybaşı: Göztepe Türkiye'nin sempatisini kazandı
İsmail Köybaşı: Göztepe Türkiye'nin sempatisini kazandı Süper Lig vizesi alan İzmir ekibinin tecrübeli sol beki, başarının hikayesini anlattı.
8.05.2024 Süper Lig
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Dünya
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti Avrupa'nın en çok aranan suçlularından biri olan bilgisayar korsanı Julius Kivimäki terapi notlarını çaldığı 33 bin hastaya şantaj yapmaktan hapse atıldı. Kivimäki'nin hapis cezasına çarptırılması, henüz 13 yaşındayken başladığı 11 yıllık siber suçlar serisinin sonu anlamına geliyor.
8.05.2024 Dünya
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi Adana’da annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak, "Annem, benim hep savcı olmamı isterdi. Cübbeyi giymemi annem göremeyecek ve bu gerçekten çok büyük bir boşluk. Adalete güveniyorum umarım yerini bulur" dedi.
8.05.2024 Gündem
“Rize Çayeli’nde günlük 1 ton petrol denize sızmaya devam ediyor”
“Rize Çayeli’nde günlük 1 ton petrol denize sızmaya devam ediyor” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın Sinop, Trabzon ve Rize’de petrol bulunabilecek alanlarda çalışma yapılması için takvim hazırlandığına dair açıklamalarını değerlendiren Gümüşhane Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nafiz Maden, “Petrol sızıntısını seçim vaadi olarak görenler yanıldı, Rize’de günde 1 ton petrol denize sızıyor” dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de!
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de! Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
8.05.2024 Futbol
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarındaki geri çekilme devam ediyor. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki dolar ve altında son durum ne? Ekonomist Tuğba Ekin, merak edilenleri cevapladı.
8.05.2024 Ekonomi
Yabancıya satışta sert fren! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi
Yabancıya satışta sert fren! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi Konut piyasasında yaşanan durgunluk yabancıya da sıçradı. Özellikle son dönemde yabancıların yaptığı alımlarda da büyük düşüşler gözleniyor. Peki konutta yabancı payının azalmasının nedeni ne? Şu anda yabancılar İstanbul’da en çok hangi ilçelerde alım yapıyor? İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Sadettin Saran'dan başkan adaylığı için yeni açıklama
Sadettin Saran'dan başkan adaylığı için yeni açıklama Sadettin Saran, kamuoyuna Fenerbahçe başkanlığına adaylığı hakkında açıklamada bulundu.
7.05.2024 Fenerbahçe
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci 68 günde yaşananları CNN TÜRKmuhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Baba Özer, Eylem Tok'a bir kez daha seslendi.
7.05.2024 Haberler
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon Ölüme ve sayısız soruna yol açan penis kanserinin son yıllardaki oranında artış görüldüğü bildirildi.
7.05.2024 Dünya
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz
Acılı baba CNN TÜRK'e konuştu, Eylem Tok'a seslendi: Çamura battınız, çırpındıkça batıyorsunuz Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci 68 günde yaşananları CNN TÜRKmuhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Baba Özer, Eylem Tok'a bir kez daha seslendi.
7.05.2024 Gündem
Önemli olan miktar değil içerik! Yemekten sonra açlık hissiyle nasıl başa çıkılır
Önemli olan miktar değil içerik! Yemekten sonra açlık hissiyle nasıl başa çıkılır Bazen yemek yedikten kısa süre sonra kendimizi hala aç hissediyor olabiliriz. Aslın burada sorun yediğiniz yemeğin miktarından çok içeriğidir. Pek çok yiyecek, hatta sağlıklı olanlar bile belirli protein veya liflerden yoksundur. Bu nedenle aslında aç hissetmenize neden olurlar. Öte yandan, basit bir değişiklik, hatta en sevdiğiniz yiyecekleri farklı bir şekilde hazırlamak tam tersi bir etki yaratabilir.
7.05.2024 Genel Sağlık
'Almanya'nın ihracatı durgunlaşabilir'
'Almanya'nın ihracatı durgunlaşabilir' Alman Ticaret ve Sanayi Odası (DIHK) Almanya'nın ihracatının geçen yılki %1,8'lik düşüşün ardından bu yıl durgunlaşmasının beklendiğini söyledi.
7.05.2024 Uzmanpara
Avustralya faizi değiştirmedi
Avustralya faizi değiştirmedi Avustralya Merkez Bankası (RBA) piyasa beklentileri doğrultusunda üst üste 4'üncü toplantısında da faiz oranında değişikliğe gitmedi.
7.05.2024 Uzmanpara
Utanç davası ertelendi
Utanç davası ertelendi İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin evlilik adı altında altı yaşından itibaren cinsel istismara maruz kalması ile ilgili dava, istinaf mahkemesinin verdiği bozma kararının ardından dün yeniden görülmeye başlandı.
7.05.2024 Gündem
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış!
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış! Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de yıldız oyuncuya çok sert eleştiri geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Dusan Tadic: Şampiyonluk artık çok zor!
Dusan Tadic: Şampiyonluk artık çok zor! Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic, Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu.
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray'la olan şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Fenerbahçe
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi
TBMM araştırma komisyonu İliç'teki maden kazasıyla ilgili AFAD yetkililerini dinledi  Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, AFAD’ın ÇED Raporu’na gönderdiği yazıyı TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplantısında okudu. Memiş, “Sahada yapılacak tesislerin inşaat işleminde, bölgede herhangi bir doğa olayını tetiklememesine dikkat edilmeli, bölgede meydana gelebilecek deprem, kaya düşmesi, heyelan, su baskını, çığ gibi afetler göz önünde bulundurulmalıdır. Son paragraf, ÇED Raporu’nda belirtilen ilgili mevzuatlara titizlikle uyulması ve taahhütlerin yerine getirilmesi kaydıyla söz konusu projenin uygulanmasında müdürlüğümüzce herhangi bir sakınca bulunmamaktadır” dedi.
6.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hala ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.