Hamza Arda

Hamza Arda

Son dakika Hamza Arda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hamza Arda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hamza Arda haber sayfamızda...

Hamza Arda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 410 hamza arda haberi bulunmuştur.
Aslıhan Doğan ile evliliklerinde altı yılı geride bıraktı! Arda Turan'dan romantik kutlama
Aslıhan Doğan ile evliliklerinde altı yılı geride bıraktı! Arda Turan'dan romantik kutlama Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan eski milli futbolcu Arda Turan (37), iki çocuğunun annesi Aslıhan Doğan'la (38) 6'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı.
27.02.2024 Cadde
Bebeğini kaybetmişti! Aslıhan Doğan hastane çıkışı görüntülendi
Bebeğini kaybetmişti! Aslıhan Doğan hastane çıkışı görüntülendi Eski milli futbolcu Arda Turan ile evliliğinden iki erkek çocuk dünyaya getiren Aslıhan Doğan Turan'ın 3'üncü kez yaşadığı bebek heyecanı yarım kalmıştı. Hamilelik sürecinde iki aylık bebeğini kaybeden 37 yaşındaki sosyetik güzel, beş yaşındaki oğlu ve annesi ile birlikte Nişantaşı'nda hastane çıkışı objektiflere yansıdı.
2.09.2023 Cadde
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber!
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber! Ünlü futbolcu Arda Turan'ın 2 aylık hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan bebeğini kaybetti. Ünlü çift kötü haberi rutin doktor kontrolünde öğrendi.
27.08.2023 Cadde
İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı! Cevap gecikmedi
İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı! Cevap gecikmedi Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından futbolcular soluğu tatilde aldı. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı geldi
25.06.2023 Futbol
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma ve partneri
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma ve partneri Profesyonel futbol hayatına veda eden Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, ünlü modacı Hakan Akkaya ile 'Stil İkonu' isimli yarışmada jüri koltuğunda oturacak. Sosyal medya hesabından sürpriz gelişmeyi takipçilerine duyurmayı ihmal etmeyen Aslıhan Doğan'a, eşi Arda Turan'dan da yorum gecikmedi.
14.01.2023 Cadde
Aslıhan Doğan Turan: Evlilik aşkımızı öldürmedi
Aslıhan Doğan Turan: Evlilik aşkımızı öldürmedi Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan (37), geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı; dört yıllık eşi, çocukları Hamza Arda ve Asil Aslan'ın babası Arda Turan'la (35) ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Arda Turan'dan tatilde deniz altında şov!
Arda Turan'dan tatilde deniz altında şov! Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve kariyeriyle ilgili henüz net kararını vermeyen Arda Turan'ın tatil paylaşımı gündem oldu.
22.07.2022 Galatasaray
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, önceki akşam Katre Yırtıcı ile dünyaevine girdi. 500 özel davetlinin katıldığı düğün töreninde, Arda Turan-Aslıhan Doğan ve Okan Turan ve Katre Yırtıcı çifti kameralara konuştu. Aslıhan Turan, "Elticilik her zaman kazanacak" sözleriyle dikkat çekti.
19.06.2022 Cadde
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması Galatasaray'da forma giyen futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, YouTube’daki 'Bize Kaldı' programına katıldı. Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’ün sorularını yanıtlayan Turan, yeniden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.
1.02.2022 Cadde
Aslıhan Doğan Turan: Tartışmalar evliliği dinamik tutar
Aslıhan Doğan Turan: Tartışmalar evliliği dinamik tutar Aslıhan Doğan ile Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın yedi yıllık arkadaşlığı 2015’te aşka dönüşmüştü. Mart 2019’da nikah masasına oturan çift, oğulları Hamza Arda’yı Ekim 2019’da, Asil Aslan’ı ise 2020 yazında kucaklarına almıştı.
9.09.2021 Cadde
Aslıhan Doğan formunun sırrını anlattı
Aslıhan Doğan formunun sırrını anlattı Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, Ekim 2019'da Hamza Arda'yı, 2020 yazında da Asil Aslan'ı dünyaya getirmişti. Her iki hamileliğinde sadece yedişer kilo almış, hemcinslerini kıskandırmıştı.
3.06.2021 Cadde
Aslıhan Doğan Turan: İyi ki doğdun hayat arkadaşım
Aslıhan Doğan Turan: İyi ki doğdun hayat arkadaşım Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, 34 yaşına basan futbolcu eşi Arda Turan'ın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Eşinin Hamza Arda ve Asil Aslan ile birlikte çekilen karesini yayınlayan Turan, "İyi ki'lerim... İyi ki doğdun hayat arkadaşım, en yakın arkadaşım... Seni seviyorum" ifadelerini kullandı.
31.01.2021 Cadde
Arda Turan evini baştan aşağı yeniletti! Fiyatı dudak uçuklattı
Arda Turan evini baştan aşağı yeniletti! Fiyatı dudak uçuklattı 2018 yılında dünyaevine giren, ilk oğulları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de, ikinci oğulları Asil Aslan'ı da geçtiğimiz haziran ayında kucağına alan Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan çifti, evlerini büyüttü. 'Hedefimiz dört çocuk' diyen Aslıhan Doğan Turan ile eşi Arda Turan, kiracı olarak oturdukları siteden satın aldıkları villayı baştan aşağı yenilettiler.
28.01.2021 Cadde
Arda Turan: İyi ki benim eşim olmuşsun
Arda Turan: İyi ki benim eşim olmuşsun Futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında evlenen Aslıhan Doğan Turan, 35 yaşına bastı. İki çocuk babası olan Arda Turan, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı.
4.12.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan oğullarının pozunu paylaştı
Aslıhan Doğan Turan oğullarının pozunu paylaştı Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, oğulları Hamza Arda ve Asil Aslan'ın birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Turan'ın gönderileri takipçilerinden büyük ilgi gördü.
19.10.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan, Asil Aslan'ın yüzünü gösterdi
Aslıhan Doğan Turan, Asil Aslan'ın yüzünü gösterdi 2018 yılında nikah masasına oturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ikinci çocukları Asil Aslan 3 ay önce dünyaya geldi. Aslıhan Doğan, sosyal medya üzerinden ilk kez Asil Aslan'ın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
10.09.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan: Ara yok, bebeğe devam
Aslıhan Doğan Turan: Ara yok, bebeğe devam İkinci bebeği Asil Aslan'ı bundan 24 gün önce kucağına alan Aslıhan Doğan Turan, üçüncü bebeğin sinyalini verdi.
24.07.2020 Cadde
Arda Turan-Aslıhan Doğan'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Arda Turan-Aslıhan Doğan'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Futbolcu Arda Turan, 2018 yılında Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, ikinci bebek mutluluğu yaşadı.
30.06.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan ikinci hamileliğinde 7 kilo aldı
Aslıhan Doğan Turan ikinci hamileliğinde 7 kilo aldı Futbolcu Arda Turan ile mutlu bir evliliği olan ve ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Aslıhan Doğan Turan, 8.5 ayda sadece 7 kilo almasıyla dikkat çekti.
25.06.2020 Cadde
Aslıhan Turan'dan karnı burnunda alışveriş turu
Aslıhan Turan'dan karnı burnunda alışveriş turu Yıldız futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren ve Ekim 2018'de ilk çocukları Hamza Arda'yı kucağına alan Aslıhan Turan, önceki gün annesi ile birlikte İstinyePark AVM'ye geldi.
24.06.2020 Cadde
Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan ve Hamza paylaşımı
Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan ve Hamza paylaşımı İkinci kez baba olmaya hazırlanan futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından eşi Aslıhan Doğan Turan ve oğlu Hamza Arda'nın fotoğrafını "En değerli" notu ile paylaştı.
13.06.2020 Cadde
Arda Turan'dan oğlu Hamza Ardalı paylaşım: Sizden öğrenecek değiliz
Arda Turan'dan oğlu Hamza Ardalı paylaşım: Sizden öğrenecek değiliz Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından oğluyla birlikte bir video paylaştı. Hamza Arda'yla futbol oynarken çekilen görüntünün altına tecrübeli futbolcu, "Düştüğümüz yerden kalkmayı sizden öğrenecek değiliz" notunu düştü.
4.06.2020 Futbol
Aslıhan Doğan, Hamza Arda’ya bayramlık aldı
Aslıhan Doğan, Hamza Arda’ya bayramlık aldı Futbolcu Arda Turan’ın ikinci bebeği Asil Aslan’a hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Bebek’teydi.
23.05.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan: Anne olmak en büyük hayalimdi
Aslıhan Doğan Turan: Anne olmak en büyük hayalimdi Bir buçuk yaşında Hamza Arda adında bir oğlu olan, ikinci bebeğini de kucağına almak için gün sayan Aslıhan Doğan Turan, ailesine dair açıklamalar yaptı.
10.05.2020 Cadde
Arda Turan ikinci çocuğunun ismini açıkladı
Arda Turan ikinci çocuğunun ismini açıkladı Futbolcu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan, oğullarına Hamza Arda ismini vermişti. İkinci çocuğun adı da belli oldu. Peki bu isme kim karar verdi?
18.04.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Arda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.