Futbol İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı! Cevap gecikmedi

İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı! Cevap gecikmedi

25.06.2023 - 12:49 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından futbolcular soluğu tatilde aldı. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı geldi

İrfan Can Kahveciden Arda Turan paylaşımı Cevap gecikmedi

Süper Lig'de sezonu Galatasaray şampiyon olarak tamamlarken Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı kazandı. İki ekip Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sezonun bitmesinin ardından A Milli Takım, Euro 2024 elemeleri kapsamında Letonya ve Galler ile karşı karşıya geldi. Milliler iki maçtan 6 puan çıkardı ve gruptaki yerini sağlamlaştırdı.

Haberin Devamı

Maçların ardından milli futbolcular soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu üzerinden atan futbolcular arasında İrfan Can Kahveci'den Arda Turan paylaşımı geldi.

BERABER TATİL YAPIYORLAR
Milli takımın eski ve yeni üyeleri tatilde buluştu. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, teknik direktörler Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve milli futbolcular Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü toplu fotoğraf paylaşımında bulundu.

İrfan Can Kahveciden Arda Turan paylaşımı Cevap gecikmedi

İRFAN CAN'DAN ARD'AYA: ÜZGÜN BÜYÜK USTA
İrfan Can, tavlada yendiği Arda Turan'ı paylaştı ve şu notu düştü: Üzgün büyük usta.

ARDA: 4'E BİR KAZANDILAR BİR DE SEVİNİYORLAR
Arda Turan ise bu cevaba fotoğraf paylaşımıyla cevap verdi. İrfan Can, Cengiz Ünder, Dorukhan Toköz ve Çağlar Söyüncü'nün olduğu grubu paylaşan Arda: "4'e 1 kazandılar, bir de seviniyorlar" dedi.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveciden Arda Turan paylaşımı Cevap gecikmedi

ARDA BİR KEZ DAHA BABA OLACAK
2018 yılında nikah masasına oturan Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan ailesine bir yeni üye daha ekleneceği iddia edildi. Evlendikleri yıl ilk oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına alan çift, 2020 yılında da ikinci oğulları Asil Aslan'a kavuşmuşlardı. Aslıhan Doğan'ın 3. kez hamile olduğu yazıldı.

EYÜPSPOR'UN BAŞINDA
Futbolu bırakan Arda Turan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eyüpspor'un teknik direktörlük görevine getirildi.

SAKARYA'YI DEVİRDİ, BODRUM'A YIKILDI
Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında Sakaryaspor'u son dakikada bulduğu golle geçti. Alpaslan Öztürk'ün fileleri havalandırdığı müsabakanın ardından Eyüpspor, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi oldu. Bodrumspor'u ilk maçta 1-0'lık skorla mağlup eden Eyüpspor, rövanşta deplasmanda oynadığı maçta 90'ıncı dakikanın uzatmalarında yediği 2 golle Süper Lig şansını kaybetti.

CANER ERKİN'İN YENİ TAKIMI EYÜPSPOR OLDU
Başakşehir ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu. Deneyimli futbolcu Eyüpspor ile anlaştı.