Son dakika! İlk kez hakim karşısına çıkacaktı! Kadir Şeker'in corona virüs testi pozitif çıktı
Son dakika! İlk kez hakim karşısına çıkacaktı! Kadir Şeker'in corona virüs testi pozitif çıktı Gelen bir son dakika haberine göre; Konya'da sevgilisi Ayşe D.'yi (35) döven Özgür Duran'ı (32) engellemek isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker'in (20) yargılanmasına başlandı. Sabah saatlerinde kaldırıldığı hastanede yapılan corona virüs testi pozitif çıkan ve cezaevinde karantinaya alınan Şeker, duruşmaya SEGBİS ile katıldı. Eldiven ve maske taktığı görülen Şeker'in tahliyesini talep ettiği duruşma, mahkeme heyetince tutukluk halinin devamına karar verilerek, ertelendi.
28.04.2020 Gündem
SP, 574 belediye başkan adayını daha açıkladı
SP, 574 belediye başkan adayını daha açıkladı Saadet Partisi, dokuzu büyükşehir, 37’si il, 420’si ilçe, 108’i belde olmak üzere, 574 belediye başkan adayını açıkladı. Genel merkezden yapılan yazılı açıklamaya göre, partinin 574 belediye başkan adayı belirlendi.
8.02.2019 Siyaset
Son dakika: Saadet Partisi aday listesini teslim etti
Son dakika: Saadet Partisi aday listesini teslim etti Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Saadet Partisi'nde Erbakan yok
Saadet Partisi'nde Erbakan yok Saadet Partisi(SP) Milletvekili aday listesini YSK’ya sundu...
11.04.2011 Siyaset
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla kritik atamalar gerçekleşti. Yeni isimlerin atandığı kurumlar içinde AFAD, SGK ve İŞKUR da bulunuyor. İşte detaylar...
12.08.2023 Gündem
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Samsunspor: 2 - Altınordu: 1
Samsunspor: 2 - Altınordu: 1 Spor Toto 1. Lig'in 34. hafta mücadelesinde Samsunspor, sahasında karşılaştığı Altınordu'yu son saniye golüyle 2-1 mağlup etti.
25.04.2022 1.Lig
Dizeler notalarla buluşuyor!
Dizeler notalarla buluşuyor! Nâzım Hikmet, Cemal Süreya, Turgut Uyar ve Hasan Hüseyin Korkmazgil’in dizeleri Yaşar Gündem’in dilinden dökülerek müzisyen Haluk Çetin’in notaları ile buluşacak.
6.03.2022 Kültür Sanat
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.01.2021 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davası istinaftan geçti
"Genelkurmay Çatı" davası istinaftan geçti Sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de olduğu 224 sanıklı "Genelkurmay Çatı" davası kararları Ankara Bölge Adliye Mahkemesince hukuka uygun bulundu
14.10.2020 Gündem
FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti
FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üniforma giymiş teröristlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve seçilmiş hükümete karşı devletin emanet ettiği silahları vatanın öz evlatlarına doğrultarak kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti.
14.07.2020 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu ve Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürlüğüne ilişkin atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.06.2020 Siyaset
Kuseyri ile Akın İpek 'ByLock arkadaşı' çıktı
Kuseyri ile Akın İpek 'ByLock arkadaşı' çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin 52 sanık hakkında verilen hükmün gerekçeli kararı yazıldı.
12.08.2019 Gündem
TSK’nın komuta kademesi değişmedi
TSK’nın komuta kademesi değişmedi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan YAŞ, bir günde tamamlandı. TSK komuta kademesi aynen korunurken, 14 general-amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general-amiralliğe yükseltildi. İki yıllık görev süreleri biten Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal’ın görev süreleri birer yıl uzatıldı.
2.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını onayladı. YAŞ kararları kapsamında, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep ile 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş emekli oldu. Genelkurmay 2. Başkanı Korgeneral Metin Gürak ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın görev süreleri bir sene uzatıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz'ün görev süreleri bir yıl daha uzatıldı. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
1.08.2019 Siyaset
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı!
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı! FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı!
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı! FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti.
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri