Hasan Şahin

Hasan Şahin

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep 6 .sıra Adayı.

Hasan Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.552 hasan şahin haberi bulunmuştur.
CHP iki ilçede yarış dışı kaldı
CHP iki ilçede yarış dışı kaldı Yerel seçimler için aday belirleme dönemini “sancılı” geçiren CHP, aday listelerini seçim kurullarına teslim sürecinde de kriz üstüne kriz yaşadı.
22.02.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Ankara Garı patlaması davası: Duruşma 8 Eylül'e ertelendi
Ankara Garı patlaması davası: Duruşma 8 Eylül'e ertelendi Ankara Garı önünde 2015 yılında DEŞ'lı teröristler tarafından düzenlenen ve 100 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili Yargıtay'ın bozma kararının ardından 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme heyeti firara 16 sanık hakkındaki yakalama emrinin infazının beklenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
15.06.2023 Gündem
Dükkana girip, ürünlere çamaşır suyu ile motor yağı döken eski çalışana çifte ceza
Dükkana girip, ürünlere çamaşır suyu ile motor yağı döken eski çalışana çifte ceza Sivas'ta hac malzemeleri satan dükkana girip, elbiselere çamaşır suyu, esanslara ise motor yağı döken eski çalışan Hasan Şahin, 2 farklı suçtan hapis ve para cezasına çarptırıldı.
25.04.2023 Gündem
TFF'de kurullar tanıtıldı! Başkan Mehmet Büyükekşi yeni kararı açıkladı
TFF'de kurullar tanıtıldı! Başkan Mehmet Büyükekşi yeni kararı açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan kurulların yeni dönem başkan ve üyelerinin tanıtılması için bir basın toplantısı düzenlendi.
20.07.2022 Süper Lig
32 yaşındaki adam oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulundu
32 yaşındaki adam oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulundu Karaman’da 32 yaşındaki Hasan Şahin, oturduğu apartmanın bahçesinde komşuları tarafından ölü bulundu. Şahin’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
9.01.2022 Gündem
Süper Lig eski takımlarından Gaziantepspor'un 2 kupası çalındı
Süper Lig eski takımlarından Gaziantepspor'un 2 kupası çalındı Türk futbolunda yıllarca adından söz ettiren Süper Lig eksi ekiplerinden Gaziantepspor'un, 2 kupası ile flamaları çalındı. Kulüp Başkanı Hasan Şahin, çalınan malzemelerin manevi değerinin paha biçilemez olduğunu söyleyerek, suç duyurusunda bulundu.
14.06.2021 Futbol
Henüz 33 yaşındaydı! 'Çok sevilen bir insandı'
Henüz 33 yaşındaydı! 'Çok sevilen bir insandı' Amasya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden klinik destek personeli Orkun Karadağ için görev yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
6.01.2021 Gündem
Sivas'ta hafif ticari araç devrildi: 8 yaralı
Sivas'ta hafif ticari araç devrildi: 8 yaralı Sivas'ın Kangal ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.
1.10.2020 Gündem
Çan’da inceleme
Çan’da inceleme ÇANAKKALE Valisi İlhami Aktaş, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çan’da Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret etti.
30.09.2020 Ege
Taksicilerin yeni sorunu! 'Uber bitti şimdi de...'
Taksicilerin yeni sorunu! 'Uber bitti şimdi de...' İstanbul Taksiciler Esnaflar Odası Başkanı Eyüp Aksu, turkuaz taksi sahiplerinin, sarı renkli taksi tarifesi ile yolcu taşıyabilmesi için İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ne (İBB) başvuruda bulunduğunu söyledi. Turkuaz taksilerin yoğun olarak çalıştığı havalimanlarında ise sürücüler durumlarından memnun. Sabiha Gökçen Havalimanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (SAWKOOP) İdari İşler Müdürü Hasan Şahin de, "Uber bitti, korsan taksi taşımacılığı geliyor. Biz her bakımdan gerek taksi kalitesi, gerek çalışan şoförlerin kılık kıyafet ve temsil yeteneği her bakımdan onları bir üst seviyeye çıkarmak için çaba harcamamız gerekirken, turkuaz taksiden ödün vermemiz yanlış olur" dedi.
7.01.2020 Gündem
Türk bilim insanından "ultra ince" buluş
Türk bilim insanından "ultra ince" buluş İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Şahin öncülüğünde, aralarında Nobel ödüllü bilim adamı Andre Geim'in de bulunduğu ekip, nano teknolojide kullanılmak üzere elmas, altın ve alüminyum gibi tabakalı olmayan maddelerden ultra ince malzeme üretmenin formülünü buldu.
10.10.2019 Populer Bilim
Şelaleler adeta coştu...
Şelaleler adeta coştu... Ordu'nun yüksek kesimlerinde kış ve baharın tüm güzellikleri birlikte yaşanıyor. Kabadüz ilçesinde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yüksek kesimlerdeki karlar hızla eriyor. Eriyen kar sularıyla coşan derelerdeki şelaleler adeta görsel bir şölen oluşturuyor. İlçenin Yukarı Kirazdere Mahallesi'nde bulunan etrafı ormanlarla çevrili Elmadibi Şelalesi eriyen kar sularıyla adeta coştu. Yemyeşil ormanın içinden akan şelale doyumsuz manzara oluşturuyor. Yukarı Kirazdere Mahalle Muhtarı Hasan Şahin, mahallelerinde bilinmeyen bir güzelliğin saklı olduğunu söyledi. Şelaleye ulaşımın büyük bölümünü araçlarla ulaşabildiğine değinen Muhtar Şahin, "Mahallemizin Elmadibi semtinde bulunan Elmadibi Şelalesi doğası hiç bozulmadan yıllardır akıyor. Etrafını ağaçların çevrelediği ve yaklaşık 50 metreden dökülen şelale görenleri adeta mest ediyor. Burası gerçekten bulunmayı bekleyen saklı bir hazine" dedi. Şahin, şelaleye ulaşımı sağlayan yolun iyileştirildiğinde birçok kişinin şelaleyi görmeye geleceğine inandığını sözlerine ekledi.
11.09.2019 Yaşam
Yeni yönetim için çalışmalar sürüyor
Yeni yönetim için çalışmalar sürüyor AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin, yönetim kurulunu partinin hafta sonu Kızılcahamam’da yapacağı kamptan sonra açıklaması bekleniyor...
27.04.2019 Ege
Gaziantepspor'dan Orkan Çınar açıklaması
Gaziantepspor'dan Orkan Çınar açıklaması Gaziantepspor, Orkan Çınar'ın Beşiktaş'a transferi konusunda gerekli prosedürlerin yerine getirilmediğini ve Beşiktaş'tan talep edilen belgelerin de henüz kulübe iletilmediğini açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Yunanistan el koyduğu kepçeyi iade etti, operatörün cezasını kaldırdı
Yunanistan el koyduğu kepçeyi iade etti, operatörün cezasını kaldırdı Yunanistan'ın Orestiada İstinaf Mahkemesi'nce Edirne'de Pazarkule Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı geçtiği iddiasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılan Musa Alerik'in (38) hapis ve para cezasının iptal edilmesine karar verildi. El koyulan, belediyeye ait kepçenin de iadesine hükmedildi.
8.01.2019 Gündem
Yunanistan el koyduğu kepçeyi iade etti, operatörün cezasını kaldırdı
Yunanistan el koyduğu kepçeyi iade etti, operatörün cezasını kaldırdı Yunanistan'ın Orestiada İstinaf Mahkemesi'nce Edirne'de Pazarkule Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı geçtiği iddiasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılan Musa Alerik'in (38) hapis ve para cezasının iptal edilmesine karar verildi. El koyulan, belediyeye ait kepçenin de iadesine hükmedildi.
8.01.2019 Gündem
Edirne Belediyesi'nden Yunanistan'a kepçe davası! 'Adamı kurtardık ama...'
Edirne Belediyesi'nden Yunanistan'a kepçe davası! 'Adamı kurtardık ama...' Yunan askerleri tarafından gözaltına alınan kepçe operatörü Türkiye ile Yunanistan arasında krize neden olmuştu günler sonra kepçe operatörü iade edilirken kepçe Yunanistan’da kalmıştı. Edirne Belediyesi’nin, Yunanistan'ın el koyduğu kepçenin iadesi için açtığı dava 8 Ocak Salı günü görülecek. Edirne Belediye Başkan Vekili Çakır konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Adamı kurtardık ancak kepçe kalmıştı. Bu kez de kepçeyi almaya gidecekler" dedi.
3.01.2019 Gündem
Gaziantepspor'un borcu 155 milyon lira
Gaziantepspor'un borcu 155 milyon lira TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da başkan Hasan Şahin, kulübün borcunun 155 milyon lira olduğunu bildirdi.
1.07.2020 Futbol
Gaziantepspor'a küme düşme cezası!
Gaziantepspor'a küme düşme cezası! Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, "Kulübümüze bugün çok sayıda puan silme cezasının yanı sıra küme düşürülme cezası verildi. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
‘Birleşmiş Milletler dünyayı aldatıyor’
‘Birleşmiş Milletler dünyayı aldatıyor’ Birleşmiş Milletler’in dünyada adaleti sağlamak üzere kurulduğunu hatırlatan Erdoğan, “Kesinlikle böyle bir şey yok. BM Güvenlik Konseyi’nde de BM’de de adalet diye bir şey beklemeyin. Beş daimi üye yanına da 15 geçici üyeyi sıkıştırmış, dünyayı aldatıyorlar” dedi
27.12.2018 Siyaset
Gaziantepspor'a -6 puan ve transfer yasağı geldi
Gaziantepspor'a -6 puan ve transfer yasağı geldi TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor’a eski oyuncusu Zydrunas Karcemarskas'a olan borcundan dolayı FIFA’dan-6 puan silme cezası ve transfer yasağı getirildi. Gaziantepspor gerekli maddi kaynakları sağlayamazsa Amatör Lig’e düşürülmesi cezasını alabileceği belirtildi.
1.07.2020 1.Lig
Bu acıya yürek dayanmaz! 'Bir tanecik çiçeğim...'
Bu acıya yürek dayanmaz! 'Bir tanecik çiçeğim...' Tokat'ın Niksar ilçesinde Erbaaspor otobüsünün de karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren psikolog Merve Öner'in (24) cenazesi, görev yaptığı hastanedeki törenin ardından memleketi Aydın'a uğurlandı. 2 ay önce Niksar'a atanan Öner'in, evlilik işlemlerini halletmek için memleketine gitmek üzere yola çıktığı bildirildi.
17.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.