Hediyeleri

Hediyeleri

Son dakika hediyeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hediyeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hediyeleri haber sayfamızda...

Hediyeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.555 hediyeleri haberi bulunmuştur.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 23 Nisan mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 23 Nisan mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye’de bulunan 28 ülkeden500’ü aşkın dünya çocuklarını kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı Balıkesir Üniversitesinde faaliyet gösteren BAÜNDAK, Hafif Arama ve Kurtarma Eğitimini başarıyla tamamladı. AFAD tarafından verilen eğitimde başarılı olan BAÜNDAK üyelerine belge ve hediyeleri taktim edildi.
31.01.2024 Eğitim
Pakistan: İmran Han ve eşine 14’er yıl hapis cezası
Pakistan: İmran Han ve eşine 14’er yıl hapis cezası Pakistan’da devlet hediyelerini sattıkları gerekçesiyle yargılandıkları yolsuzluk davasında suçlu bulunan eski Başbakan İmran Han ve eşi Büşra Han, 14’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
31.01.2024 Dünya
Alaca Höyük İstanbul’a taşındı
Alaca Höyük İstanbul’a taşındı Yapı Kredi Müzesi’nde gerçekleşen “Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük” sergisi Alaca Höyük kazılarına ışık tutarken Cumhuriyet’in arkeolojiye verdiği önemi de hatırlatıyor.
22.01.2024 Arkeoloji
İzmir’de karne sevinci
İzmir’de karne sevinci İzmir’de eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla, 784 bin 242 öğrenci karne sevinci yaşadı.
20.01.2024 Ege
Şehidin vasiyetini arkadaşları yerine getirdi
Şehidin vasiyetini arkadaşları yerine getirdi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 yıl önce teröristlerin taciz ateşinde yaralanıp şehit olan, 'Eğer ölürsem bir lösemili kız çocuğuna bakın. Bütün masraflarını karşılayın' vasiyetinde bulunan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın (21) silah arkadaşları, Farabi Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi'nde ziyaret ettikleri kız çocuklarına hediyeler verdi.
11.01.2024 Gündem
Anı Örnekleri 2024 - Kısa, Uzun Hatıra Örnekleri Ve Anıların Özellikleri
Anı Örnekleri 2024 - Kısa, Uzun Hatıra Örnekleri Ve Anıların Özellikleri Anının ve hatıranın pek çok türü bulunmaktadır. Bir anı şeklinde metin yazıldığı takdirde bu metine dair dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Anı örnekleri uzun veya kısa olabilmektedir. Anıların özellikleri ve anı metinleri de internette en çok araştırılanlar arasında yer almaktadır. Anı yazmak isteyenler bu örnekleri araştırmaktadırlar. Peki, anı örnekleri nelerdir? Kısa uzun hatıra örnekleri nedir? Anının özellikleri nedir? İşte anı ile ilgili tüm detaylar.
9.01.2024 Eğitim
Günlük dört bin ekmek üretiliyor
Günlük dört bin ekmek üretiliyor Ekmek zammının ardından Marmaris Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri’ne ilgi arttı. Ortalama 3000 olan günlük satış miktarı 4000’e çıktı, uzun kuyruklar oluştu.
6.01.2024 Ege
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır?
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyarı aşkın insanın kullandığı sosyal medya platformu TikTok pek çok kişi için gelir kapısı haline geldi. TikTok'da hediye edilen jetonlar kullanıcılar gelir elde etme açısından en temek ölçüttür. Jetonların miktarı ve hesaplaması canlı yayın süresi ve izleme süresi gibi belli başlı nedenlerle farklılık gösterir. TikTok jeton puan hesaplaması nasıl yapılır? 'TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024' içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sealand Hakkında Bilgiler; Sealand Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sealand, dünyanın en ilginç mikro ülkelerinden biridir. Çünkü ülke bir deniz üzerinde platform üzerine kuruludur. Aslında bir savaş kulesi üzerine kurulu olan platform-ada ülkesini hiçbir devlet tanımıyor. Sealand hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye!
Şebnem Dönmez depremzede çocuklara hediye! 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem, ülkenin 11 ilinde yıkıma sebep olmuştu. Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yaşanan afette en büyük hasar alan şehirlerden biri olan Hatay'daki çocuklar için yeni yıl hediyeleri aldı.
31.12.2023 Cadde
Türkiye Yüzyılı’nı bilim ve teknolojiyle inşa etmekte kararlıyız"
Türkiye Yüzyılı’nı bilim ve teknolojiyle inşa etmekte kararlıyız" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumuna katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Kacır, "Bugün de önümüzdeki 13 yıl için bir yol haritası olan Ulusal Kutup Bilim Stratejisini kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu strateji doğrultusunda gerçekleştireceğimiz projelerle kutup araştırmaları alanında bilimsel verilerin nicelik ve niteliğini yükseltecek, Türkiye'nin uluslararası arenadaki bilim misyonunu ve konumunu güçlendireceğiz." dedi.
4.12.2023 Ekonomi
Sosyal medyada ‘jeton’lu teşhircilik! 'Bu bir cinsel dolandırıcılıktır'
Sosyal medyada ‘jeton’lu teşhircilik! 'Bu bir cinsel dolandırıcılıktır' Kolay para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan platformlarda cinsel içerikli paylaşımlar yapanlar, yayına katılanlardan sanal hediye jetonlarıyla hatırı sayılır para kazanıyor.
1.12.2023 Gündem
Damla öğretmen ölümsüzleşti!
Damla öğretmen ölümsüzleşti! Yatağan Belediye Meclisi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını kaybeden öğretmen Damla Çin Yörü’nün adını ailesinin yaşadığı sokağa verdi.
25.11.2023 Ege
Demirören Medya Lisesi 24 Kasım'da şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi 24 Kasım'da şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı.
24.11.2023 Haberler
Demirören Medya Lisesi 24 Kasım'da şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi 24 Kasım'da şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı.
24.11.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum!
Mehmet Ali Erbil: TikTok'tan Dilan Polat kadar kazanıyorum! Şovmen Mehmet Ali Erbil ve popçu Serdar Ortaç, son dönemde TikTok'ta açtıkları yayınlarla gündem oluyordu. Kazançları da çok konuşulan ikiliden Erbil'in ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Ünlü isim, 'Dilan Polat' yanıtıyla dikkat çekti.
21.11.2023 Cadde
Serdar Ortaç: Sosyal medyada dünya paralar gönderiyorlar!
Serdar Ortaç: Sosyal medyada dünya paralar gönderiyorlar! Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'deki Sahne İstanbul'daydı. Sahneye çıkıcak olan şarkıcı, gazetecilerin röportaj ricasını kırmayarak soruları yanıtladı. Sosyal medyayı son dönemde sık sık kullanıp, oralardan canlı yayınlar yapan Serdar Ortaç, gelen paralarla ilgili itiraflarda bulundu.
20.11.2023 Cadde
Narlıdere Metrosu için tarih netleşti
Narlıdere Metrosu için tarih netleşti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattını 7 Şubat’ta açmayı planladıklarını söyledi “Sonuna geldik, bitireceğiz. Gerekirse bin kişi çalışacak” dedi.
18.11.2023 Ege
Öğretmene hediye çılgınlığı başladı
Öğretmene hediye çılgınlığı başladı Öğretmenler Günü yaklaştıkça veli ve öğrencileri hediye alma telaşı sardı. Kimi öğrenciler, öğretmenine çiçek, kalem hediye etmeyi planlarken bazı veliler, yüzük, saat, çeyrek altın, pırlanta seti gibi değeri 10 bin TL’yi geçen pahalı hediyeler satın alıyorlar.
17.11.2023 Eğitim
Deprem fırtınasını tahliye emri izledi! İzlanda'da yanardağ her an patlayabilir
Deprem fırtınasını tahliye emri izledi! İzlanda'da yanardağ her an patlayabilir İzlanda tarihinin en büyük tahliyesi gerçekleşiyor, uyarı üstüne uyarı yayınlayan meteoroloji ise kısa süre içinde bir patlama bekliyor.
15.11.2023 Dünya
‘Hediye bomba’ faciaya neden oldu
‘Hediye bomba’ faciaya neden oldu Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy’ın yardımcısı olan Binbaşı Gennadiy Chastiakov, kendisine doğum günü hediyesi olarak verilen bir el bombasının patlaması sonucu öldü.
8.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hediyeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.