Honor 7X

Honor 7X

Son dakika Honor 7X haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Honor 7X gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Honor 7X haber sayfamızda...

Honor 7X

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56 honor 7x haberi bulunmuştur.
Honor Android 9.0 Pie güncelleme takvimi belli oldu
Honor Android 9.0 Pie güncelleme takvimi belli oldu Honor, telefonları ile ilgili Android 9.0 Pie güncelleme takvimini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında satışa sunulan bazı Honor telefon modellerine Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 arayüzü güncellemesi verilmeye başlandı.
16.01.2019 Teknoloji
Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon
Honor Play inceleme: Oyuncular için harika bir akıllı telefon Honor'un oyuncu odaklı akıllı telefonu Honor Play'i sizler için inceledik. Son dönemdeçıkan en kullanıcı dostu oyuncu telefonları içinde yer alan Honor Play bizlere neler sunuyor, hep birlikte görelim.
1.10.2018 Teknoloji
Çinli Honor ‘gençler’ için Türkiye’ye geldi
Çinli Honor ‘gençler’ için Türkiye’ye geldi Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, Türkiye’ye 5 ay önce geldiklerini ve geçen süreçten memnun olduklarını belirterek, “Gençleri hedefliyoruz. Pazarda iddialı olacağız. İyi özellikli telefonları, iyi fiyata sunuyoruz” dedi.
27.07.2018 Ekonomi
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak? Android P’nin tanıtılmasına kısa bir süre kalsa da üreticiler Android Oreo güncellemesini hala yayınlanmadı. Peki hangi telefonlar Android Oreo güncellemesini alacak? Android 8.0 Oreo güncellemesi ne zaman telefonlara gelecek?
27.07.2018 Teknoloji
Honor 10, dünya çapında satış rekorları kırıyor
Honor 10, dünya çapında satış rekorları kırıyor Honor, Avrupa ve Asya'daki tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. İki aydan kısa bir süre içerisinde Huawei'nin alt şirketi Honor, 3 milyondan fazla cihaz sattı. Bu şirketin hızlı bir şekilde büyümesine yardımcı oldu.
13.07.2018 Teknoloji
Honor Note 10, Geekbench testinde görüntülendi
Honor Note 10, Geekbench testinde görüntülendi Huawei'nin alt modeli olan Honor'un yeni akıllı telefonu Honor Note 10 ile ilgili haberler gündemden düşmüyor. Son olarak Note 10 ile ilgili görseller internette yayınlandı. Yeni akıllı telefon bu defa Geekbench testinde göründü. İşte detaylar...
10.07.2018 Teknoloji
Honor 10, Avrupa'da kısa süre içinde tükendi
Honor 10, Avrupa'da kısa süre içinde tükendi Huawei, Honor 10'un sadece 24 saat içinde Avrupa'da tükendiğini açıkladı. Şirket net bir rakam vermese de 80.000 hediye kuponunun kullanıldığını söyledi. İspanya'da ise sadece altı saat içinde Honor 10 stokları tükendi.
18.05.2018 Teknoloji
Vestel Venus Z20 inceleme: Büyük ama en iyisi değil
Vestel Venus Z20 inceleme: Büyük ama en iyisi değil Vestel akıllı telefon ailesinin en güçlü üyesi Venus Z20, Türkiye'de satışa sunuldu. Venus Z20, bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen MWC 2018 fuarında tanıtılmış, çift kamera ve 18:9 ekranı ile dikkat çekmişti. Biz de Vestel Venus Z20’yi detaylı olarak sizler için inceledik.
18.05.2018 Teknoloji
Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey: Honor 10 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarih
Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey: Honor 10 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarih Huawei’nin alt markası Honor, Londra'da düzenlediği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıttı. Honor geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmıştı. Honor 10 hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.
18.05.2018 Teknoloji
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10’un teknik özellikleri ne olacak?
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10’un teknik özellikleri ne olacak? Huawei’nin alt markası Honor, 15 Mayıs'ta Londra'da düzenleyeceği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıtacak. Honor geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmıştı. Honor 10’un bütçe dostu bir akıllı telefon olması bekleniyor.
14.05.2018 Teknoloji
Honor 7X inceleme: Bütçe dostu en iyi Android cihazlardan
Honor 7X inceleme: Bütçe dostu en iyi Android cihazlardan Honor 7X, full ekran deneyimini uygun fiyatla sunmasının yanında bu yılın en iyi bütçe dostu telefonlarından biri. Bunun dışında Honor 7X, kendinden iki kat daha pahalı telefonlardan daha iyi görünüyor ve aynı zamanda iyi performans gösteriyor. Daha fazla sözü uzatmadan sizleri Honor 7X’in incelemesiyle baş başa bırakıyorum.
3.05.2018 Teknoloji
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10 hangi teknik özelliklere sahip olacak?
Honor 10 ne zaman tanıtılacak? Honor 10 hangi teknik özelliklere sahip olacak? Huawei alt markası Honor, 15 Mayıs'ta Londra'da düzenleyeceği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıtacak. Honor geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmıştı.
5.04.2018 Teknoloji
‘Honor’ duyduk!
‘Honor’ duyduk! Huawei Grubu’nun akıllı telefon markası Honor, resmi olarak Türkiye pazarına iki modelle giriş yaptı. Honor 7X ve Honor 9 Lite modellerini lanse etti. Bu iki model sadece Teknosa’da satılacak. Hemen sahip olmak isteyenler web sitesi üzerinden ön sipariş verebilecek.
3.04.2018 Ekonomi
Honor 9 Lite ve Honor 7X Türkiye'de satışa sunuldu
Honor 9 Lite ve Honor 7X Türkiye'de satışa sunuldu Huawei'nin alt markası Honor, Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı. Honor 9 Lite modeli iki önde, iki arkada olmak üzere 4 kamera ile dikkat çekerken, Honor 7X ise ekranı ve güçlü donanım özellikleriyle ön plana çıkıyor.
3.04.2018 Teknoloji
Kevin Wang: Honor Türkiye olarak kullanıcılara uygun fiyatlı telefonlar sunacağız
Kevin Wang: Honor Türkiye olarak kullanıcılara uygun fiyatlı telefonlar sunacağız Huawei grubunun alt markası olan Honor kısa süre sonra Türkiye'ye giriş yapacak. Dünya'da bütçe dostu akıllı telefonlarıyla tanınan Honor, Türkiye'de nasıl bir strateji izleyecek, hangi cep telefonları modellerini Türkiye'de satışa sunacak ve en önemlisi bu cihazların fiyatları ne kadar olacak? Bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabını Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang'dan aldık.
2.04.2018 Teknoloji
Android Oreo güncellemesini alacak Honor cihazlar ortaya çıktı
Android Oreo güncellemesini alacak Honor cihazlar ortaya çıktı Android Oreo 8.0 ile birlikte EMUI 8 güncellemesini alacak Honor marka cihazlar belli oldu. İşte Android Oreo güncellemesini alacak Honor cihazlar...
24.01.2018 Teknoloji
‘Türkiye hedefteki ülkemiz’
‘Türkiye hedefteki ülkemiz’ Honor, İngiltere Londra’daki tanıtımında yeni global stratejisini ve teknoloji odaklı iki yeni akıllı telefonu 7X ve V10’i tanıttı.
14.12.2017 Ekonomi
Huawei'nin dört kameralı telefonu Nova 2S duyuruldu
Huawei'nin dört kameralı telefonu Nova 2S duyuruldu Huawei, Mate 10 Pro, Honor 7X, Honor V10 gibi modellerin ardından Nova serisinin yeni modeli Nova 2S’i tanıttı. Çift ön ve çift arka kamerayla gelen Nova 2S, daha çok gençleri hedef alıyor.
8.12.2017 Teknoloji
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Cepte yeni model yağmuru
Cepte yeni model yağmuru Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress-2022) cepte yeni model yağmuruyla başladı. 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Honor, TCL, Poco, realme gibi markalar beklendiği gibi yeni modellerini birer birer lanse ediyor.
2.03.2022 Ekonomi
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor Türkiye’de yerli üretim cep telefonları adetsel bazda pazarın yüzde 60’ını ele geçirdi. Ancak kurlardaki artışın ardından üretimin çok avantajlı hale gelmemesi nedeniyle firmalar önlem bekliyor. Sektörün istihdamı da 10 binlere dayandı.
11.01.2022 Ekonomi
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir?
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir? Pek çok yeni teknoloji gibi kablosuz şarja hayatımıza girmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kablosuz şarj eden telefonlar çok sık araştırmaya başlanmıştır. Bu anlamda sektörde pek çok bu özelliği barındıran akıllı telefon bulunmaktadır. Peki, kablosuz şarj etme özelliği olan telefonlar hangileridir? Sizlere kablosuz şarj eden telefonlar hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
3.11.2021 Teknoloji
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste Her ay yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor. Bazıları performansa bazılarıysa bütçe dostu olmasıyla bizleri karşılıyor. İşte tam da bu noktada AnTuTu akıllara geliyor. Mobil performanslarıyla telefonları sıralayan AnTuTu, Temmuz 2021 için en güçlü Android telefon modellerini sıraladı.
5.08.2021 Teknoloji
Band 6 çok yakında Türkiye’de!
Band 6 çok yakında Türkiye’de! Yenilikçi akıllı bileklik HONOR Band 6, bir önceki nesle göre yüzde 148 daha fazla ekran alanı ile gelirken günlük akışı kolaylaştıracak benzersiz sağlık ve egzersiz takip yetenekleriyle yeni bir akıllı saat deneyimi yaratmaya hazırlanıyor.
16.04.2021 Vitrin
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar
En İyi Telefon Modelleri: 2021'de Çıkması Beklenen En İyi Telefonlar Teknolojinin gelişmesi ile birlikte telefonlar da iyice gelişmektedir. En iyi telefon modelleri 2021 yılında da en fazla araştırılanlar arasına girmiştir. Ünlü telefon markalarının çıkarmış olduğu telefonlar gerek kamera özelliği ile gerekse de diğer özellikleri ile ön plana çıkan telefonlardan olmuştur. En iyi telefon modelleri hem internette hem de mağazalarda yoğun bir şekilde araştırılmaktadır. Peki en iyi telefon modelleri hangileridir? 2021'de çıkması beklenen en iyi telefonlar hangileridir? İşte en iyi telefon modellerini sizler için derledik.
20.01.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Honor 7X ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.