İşkembe

İşkembe

Son dakika işkembe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işkembe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işkembe haber sayfamızda...

İşkembe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 işkembe haberi bulunmuştur.
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
30.03.2024 Genel Sağlık
Tanesi 150 liradan satılan sucuk tepki! Bu fiyata işkembe bile yok
Tanesi 150 liradan satılan sucuk tepki! Bu fiyata işkembe bile yok İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira. 150 liraya işkembe yok" dedi.
10.03.2024 Haberler
Tanesi 150 liradan satılan sucuğa tepki! Bu fiyata işkembe bile yok
Tanesi 150 liradan satılan sucuğa tepki! Bu fiyata işkembe bile yok İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira. 150 liraya işkembe yok" dedi.
10.03.2024 Gündem
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’ Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Antakya’da şehrin simgesi olan Tarihi Uzun Çarşı’da birçok dükkan kullanılmaz hale geldi.
23.02.2024 Gündem
Sakatat fiyatları eti solladı
Sakatat fiyatları eti solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Hindide talep de fiyat da arttı
Hindide talep de fiyat da arttı Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, yılbaşı dolayısıyla hindiye talebin arttığını ve 3 kilogram hindiye bin 500 TL istendiğini belirterek, "Şu anda etle kıyasladığımız zaman hindi daha pahalıdır. Et alıp yesinler, illaki hindi alınıp tüketilecek diye bir kanun yok. Biz almıyoruz, tavuk alsınlar" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Vücudu çamaşır suyu gibi temizliyor! Bağışıklık sistemini kalkan gibi koruyan tarif
Vücudu çamaşır suyu gibi temizliyor! Bağışıklık sistemini kalkan gibi koruyan tarif Geleneksel mutfağımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan işkembe çorbasını kimi severek tüketiyor kimi de çekimser kalıyor. Ancak içinde binbir türlü fayda barındıran işkembenin yararları saymakla bitmiyor.
25.11.2023 Genel Sağlık
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan 16 isim arasından ana kadroya giren üçüncü kişi belli oldu. Fatma Nur Uçar, şeflerin istediği yemeği hazırladığı sırada parmağını kesti. Geçirdiği talihsiz kazanın ardından ''Çok kestim parmağımı. Geç kalacağım. Her şeyim hazır'' diye ağlayan Fatma Nur'un parmağına pansuman yapıldı.
5.07.2023 Cadde
81 ile kurban genelgesi
81 ile kurban genelgesi Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilin valiliğine İçme Suyu Kaynaklarının Korunması Amacıyla Kurban Bayramı Süresince Alınacak Tedbirler Hakkında Genelge gönderdi.
24.06.2023 Ekonomi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi Dünyaca ünlü bir firma ülkelerin sakatat yemeklerini puanladı. Türkiye ve Yunanistan'ın listede ön sıralarda olduğu yemeklerin isimleri ise dikkat çekti.
8.06.2023 Haberler
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi Dünyaca ünlü bir firma ülkelerin sakatat yemeklerini puanladı. Türkiye ve Yunanistan'ın listede ön sıralarda olduğu yemeklerin isimleri ise dikkat çekti.
8.06.2023 Dünya
TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti'nin grup önerisi kabul edilirken, CHP, İYİ Parti ve HDP'nin grup önerileri reddedildi.
20.12.2022 Gündem
'İşkembe' görüntüleri gündeme oturmuştu! Açıklama geldi
'İşkembe' görüntüleri gündeme oturmuştu! Açıklama geldi Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kurtlanan işkembelerin kimyasallarla yıkanıp piyasaya sürüldüğü iddialarıyla ilgili, "Söz konusu olay, 2 Ağustos 2022 tarihinde işletmeye gelen ve bozuk olduğundan şüphelenilen ürünlerle ilgilidir. Bozuk olduğu saptanan ürünler, HACCP prosedürüne uygun olarak fırında yakılarak imha edilmiştir" açıklamasını yaptı.
19.11.2022 Gündem
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık Ozon gazına Eski Yunan’da ‘Tanrının nefesi’ derlerdi. Aslında bildiğimiz iki atomlu oksijenin yüksek enerji ile üç atomlu hale gelmesidir ozon gazı.
28.10.2022 Cadde
MasterChef'te kazanan 15. isim kim oldu? 17 Ağustos MasterChef ana kadroya giren yarışmacı...
MasterChef'te kazanan 15. isim kim oldu? 17 Ağustos MasterChef ana kadroya giren yarışmacı... MasterChef ana kadro yarışında 15. isim belirleniyor. 18. kişilik ana kadroda yer alabilmek için yarışmacı adayları iki aşamalı oyunlarda olağanüstü performans sergiliyor. 17 Ağustos Çarşamba MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef 2022 ana kadrosu...
17.08.2022 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı Ekonomiye ilişkin önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ekonomi programını kararlılıkla uygulayacağız. Temmuz ayınca enflasyon farkıyla, ocak ayında yapılacak düzenlemelerle her kesimi rahatlatacağız. 2023 Şubat-Mart ayından itibaren bu sorunları geride bırakmış olacağız." dedi. Erdoğan, İstanbul'da HDP'li vekilin polise yumruk atmasına da çok sert tepki gösterdi.
13.06.2022 Siyaset
Sokak arası lezzetlerin peşinde
Sokak arası lezzetlerin peşinde Yemek yazarları ve şeflerin rehberliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki mahalle mekanlarının peşinde bir tura çıkıyoruz.
24.04.2022 Pazar
1 NİSAN ŞAKALARI: Gülmek ve güldürmek isteyenler için arkadaşa, aileye eğlenceli 1 Nisan şakaları 2022 seçenekleri
1 NİSAN ŞAKALARI: Gülmek ve güldürmek isteyenler için arkadaşa, aileye eğlenceli 1 Nisan şakaları 2022 seçenekleri Bugün 1 Nisan Şaka Günü...Gün içinde sevdiklerine şaka yapmak isteyenler heyecanla 1 Nisan Şakaları arayışına geçti. Kimi whatsApp üzerinden yapılacak şakaları araştırırken, kimi ise sevgiliye, anneye, arkadaşlara ve öğrenciler için 1 Nisan şaka örneklerini zevkle inceliyor. Bugün gülmek ve güldürmek isteyenler için 1 Nisan şakaları haberimizde...
31.03.2022 Gündem
Antik Çağ’ın sofralarına yolculuk
Antik Çağ’ın sofralarına yolculuk Antik Çağ yemek kültürünün izlerine edebî eserlerde rastlamak mümkün. Peki bu anlatılar gerçeği yansıtıyor mu? Eski Yunan ve Roma’da kimler ne yer, ne içerdi?
21.02.2022 Arkeoloji
Öztrak: Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız
Öztrak: Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in fezlekesine ilişkin, “Terör, terörist CHP’nin kırmızı çizgisidir. Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız” dedi. 
15.01.2022 Siyaset
Geviş Getirmek Ne Demek? Geviş Getiren Hayvanlar Nelerdir?
Geviş Getirmek Ne Demek? Geviş Getiren Hayvanlar Nelerdir? Bazı hayvanlar geviş getirmektedir. Geviş getiren hayvanlar ise otla beslenen hayvanlardır. Hangi hayvanların geviş getirdiği son dönemlerde çok merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Peki geviş getirmek ne demek? Geviş getiren hayvanlar nelerdir? Sizlere geviş getiren hayvanları detaylıca derledik.
15.01.2022 Eğitim
1 Nisan şakaları (mesaj olarak, eğlenceli, komik örnekler, yeni) 2022: Sevgiliye, arkadaşa, eşe, anneye 1 Nisan şakaları nasıl yapılır?
1 Nisan şakaları (mesaj olarak, eğlenceli, komik örnekler, yeni) 2022: Sevgiliye, arkadaşa, eşe, anneye 1 Nisan şakaları nasıl yapılır? 1 Nisan şakları gündemde araştırılmaya başlandı. Şaka Günü her sene 1 Nisan tarihinde kutlanıyor. Bugün 1 Nisan Şaka Günü olması nedeniyle bireyeler; sevgilisine, annesine, arkadaşına şakalar yapmak için komik ve eğlenceli 1 Nisan şakalarını araştırıyorlar. 1 Nisan şakalarını sizler için derledik. Peki sevgiliye, arkadaşa, eşe ve anneye 1 Nisan şakları nasıl yapılır?
7.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşkembe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.