İniş

İniş

Son dakika iniş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iniş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iniş haber sayfamızda...

İniş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.263 iniş haberi bulunmuştur.
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
Renault Duster görücüye çıktı!  Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı
Renault Duster görücüye çıktı! Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster İstanbul'da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan yeni Renault Duster araç için Ümraniye'de tanıtım lansmanı düzenlendi. Peki aracın özellikleri neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Uçak pistinde timsah alarmı! O anlar kamerada
Uçak pistinde timsah alarmı! O anlar kamerada ABD’nin Florida eyaletindeki MacDill Hava Kuvvetleri üssüne giren timsah piste çıktı. Görüntülerde dev timsahın görevliler tarafından soğukkanlılıkla yakalanması dikkat çekti.
24.04.2024 Dünya
ABD’de bir timsah uçak pistine çıktı
ABD’de bir timsah uçak pistine çıktı ABD’nin Florida eyaletindeki MacDill Hava Kuvvetleri üssünde bir timsah piste çıktı. Görüntülerde timsahın bir uçağın yanında bulunduğu ve 3 görevli tarafından dikkatli bir şekilde yakalandığı görüldü.
24.04.2024 Haberler
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı İran’ın hava sahasını tüm uçuşlara geçici olarak kapatmasından dolayı İstanbul-Tahran seferini yapan Meraj Airlines uçağı, Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
19.04.2024 Gündem
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı Batman Havalimanı'nda, Mart ayında 45 bin 466 yolcuya hizmet verildi.
16.04.2024 Ekonomi
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı'
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı' UBS stratejistlerine göre güçlü ABD büyümesi ve yapışkan enflasyonun birleşimi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek yerine yükseltmesi olasılığını artırıyor. UBS'e göre borçlanma maliyetlerini gelecek yıl %6,5'e kadar yükseltiyor.
16.04.2024 Uzmanpara
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.
15.04.2024 Galatasaray
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı
THY'den sefer iptali kararı! Tek tek açıklandı İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
13.04.2024 Gündem
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı
Peş peşe duyurdular! Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı İran'ın İsrail’e yapılan dron saldırılarının ardından Orta Doğu’da birçok ülke hava sahasını kapattı.
14.04.2024 Dünya
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı. Yapılan kontrollerde ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.
12.04.2024 Gündem
Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz!
Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz! Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, ALBA Berlin maçının ardından konuştu.
Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi'
Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi' First class'taki bir köpeğin uçağın koridoruna dışkısını yapması üzerine başka bir havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre, koku 'bir türlü geçmedi'.
10.04.2024 Dünya
Boeing'de bir skandal daha! Uçuşta motor kapağı düştü
Boeing'de bir skandal daha! Uçuşta motor kapağı düştü Skandallarıyla gündemden düşmeyen Boeing'de yeni kriz uçaklarından birinde kalkış esnasında motor kapağının düşmesiyle çıktı.
8.04.2024 Haberler
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören ve ardından anında müdahale edilerek tahliye uçuşlarına açılan Hatay Havalimanı’nda 29 Mart itibarı ile seferlerin normale döndürüldüğünü anımsatarak, “Hatay Havalimanımızı zemin taşıma gücünü artırarak yüksek ve geçirimsiz bir dolgu üzerine inşa ettik. 29 Mart itibariyle Hatay Havalimanı’nda karşılıklı uçuşları başlattık. Sadece 9 günde yapılan 16 uçuşta 2 bin 237’si giden yolcu, 2 bin 112 gelen yolcu olmak üzere toplam 4 bin 349 kişi havalimanımızdan seyahat etti” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Boeing'de bir skandal daha! Uçuşta motor kapağı düştü
Boeing'de bir skandal daha! Uçuşta motor kapağı düştü Skandallarıyla gündemden düşmeyen Boeing'de yeni kriz uçaklarından birinde kalkış esnasında motor kapağının düşmesiyle çıktı.
8.04.2024 Dünya
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok! Bayraktar KALKAN DİHA (Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı) 30. uçuşunda gerçekleştirilen sistem tanımlama testlerini başarıyla tamamladı. Dikey kalkış ve iniş yapabilen milli DİHA, herhangi bir piste ihtiyaç duymadan üs bölgelerinde ve yüzer platformlarda rahatlıkla görev uçuşları gerçekleştirebiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti"
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanlarında iniş-kalkış yapan uçak sayısının toplamda 165 bin 329’a ulaştığına işaret ederek, 2023 yılının aynı ayına göre toplam uçak trafiğinde yüzde 10,6 artış gerçekleştirerek direkt transit yolcular ile birlikte toplamda 14 milyon 608 bin yolcuya hizmet verildiğini söyledi.
7.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İniş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.