İspanyol

İspanyol

Son dakika İspanyol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İspanyol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İspanyol haber sayfamızda...

İspanyol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.632 ispanyol haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü dile getirmişti. Seçimi kazanması durumunda Portekizli teknik direktörü görevlendireceğini belirten Aziz Yıldırım'ın bu vaadi Avrupa'da ses getirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Roma'da Angelino kararı netlik kazandı!
Roma'da Angelino kararı netlik kazandı! Roma'nın RB Leipzig'den kiraladığı Angelino'nun bonservisini almak istediği öğrenildi.
13.05.2024 İtalya Serie A
Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu!
Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu! Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Slavko Vincic'in düdük çalacağı öğrenildi.
13.05.2024 Şampiyonlar Ligi
İlker Kaleli-Sıla Gençoğlu çiftinden 'evlilik' cevabı!
İlker Kaleli-Sıla Gençoğlu çiftinden 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla Gençoğlu, önceki gün bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen ikili, "Evlilik olur mu?" sorusu karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
13.05.2024 Cadde
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! 'Ancelotti'nin planları değişti'
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! 'Ancelotti'nin planları değişti' Arda Güler, Real Madrid formasıyla büyülemeye devam ediyor. Milli futbolcu Granada karşısında da attığı golle takımına katkı sağladı ve aldığı süreleri yine iyi değerlendirdi. İspanyol basını Arda Güler'in performansı sonrası Ancelotti'nin planlarının değiştiğini vurguladı.
13.05.2024 İspanya La Liga
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı. Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda milli karatecilerimiz, 10 madalya birden aldı ve takım halinde birinci oldu.
12.05.2024 Diğer
Real Madrid şampiyonluk kutlamalarında Arda Güler coşkusu! Rüdiger'den övgü: Türk elmas
Real Madrid şampiyonluk kutlamalarında Arda Güler coşkusu! Rüdiger'den övgü: Türk elmas İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, kupayla birlikte şehirde şampiyonluk turu attı. Taraftarlarla doyasıya lig zaferini kutlayan Real Madrid'de Granada maçında da fileleri havalandıran Arda Güler'e büyük ilgi vardı.
12.05.2024 İspanya La Liga
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir Al-Hilal ile Suudi Arabistan'da şampiyonluğa ulaşan Jorge Hesus, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Dünyadan Futbol
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu Filenin Sultanları'nda son şampiyon unvanını korumak için Milletler Ligi'nde sahneye çıkacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda fotoğraf çekimi yapıldı. Derya Cebecioğlu'ndan Zehra Güneş ve Melissa Vargas paylaşımı geldi.
12.05.2024 Voleybol
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de kümede kalma savaşı! İşte puan durumu
Süper Lig'de kümede kalma savaşı! İşte puan durumu Süper Lig'de şampiyonluk yarışının yanında kümede kalma savaşı da büyük dikkat çekiyor. İşte puan durumu ve maçlar...
12.05.2024 Hatayspor
Süper Lig devi için Memphis Depay iddiası! Resmi adım atılacak
Süper Lig devi için Memphis Depay iddiası! Resmi adım atılacak Atletico Madrid'in Hollandalı yıldızı Memphis Depay için Süper Lig iddiası ortaya atıldı. İstanbul devi, yaz döneminde çarpıcı bir hamleye imza atmak istiyor.
12.05.2024 Beşiktaş
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! İspanyol basını yazdı: Bu çocuk çok özel
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! İspanyol basını yazdı: Bu çocuk çok özel Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki on numara Arda Güler, Granada karşısında gösterdiği performansla yine hayran bıraktı. Genç futbolcunun performansı İspanya'da gündem oldu.
12.05.2024 İspanya La Liga
Luis Enrique'den Kylian Mbappe yorumu! 'Nereye gideceğini söylemedi'
Luis Enrique'den Kylian Mbappe yorumu! 'Nereye gideceğini söylemedi' Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, kulüpten ayrılacağını açıklayan Kylian Mbappe ile ilgili konuştu.
11.05.2024 Fransa Ligue 1
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 İspanya La Liga
Trabzonspor'da Maxi Gomez'e Meksika'dan talip!
Trabzonspor'da Maxi Gomez'e Meksika'dan talip! Bordo-mavililerin sezon başında İspanyol ekibi Cadiz’e kiraladığı Maxi Gomez’e alıcı çıktı. Uruguaylı forveti, Meksika Ligi takımlarından Club Leon’un istediği ifade edildi.
11.05.2024 Trabzonspor
Athletic Bilbao, Cesar Palacios'un peşinde!
Athletic Bilbao, Cesar Palacios'un peşinde! Athletic Bilbao'nun Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki on numara Cesar Palacios ile ilgilendiği öğrenildi.
10.05.2024 İspanya La Liga
İlker Kaleli, İspanya gündeminde!
İlker Kaleli, İspanya gündeminde! Başrolünde Maggie Civantos ile yer aldığı 'La Pasion Turca' dizisi Antenna 3 kanalında yayına giren İlker Kaleli, İspanya’da sosyal medya trend listesine girdi.
10.05.2024 Cadde
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak?
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak? Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda Arda Güler için Fenerbahçe'ye bonus maddesi ödeyip ödemeyeceği belli oldu.
10.05.2024 İspanya La Liga
Barcelona, Guido Rodriguez ile ön sözleşme imzaladı!
Barcelona, Guido Rodriguez ile ön sözleşme imzaladı! La Liga devi Barcelona, Real Betis'ten ayrılmaya hazırlanan Guido Rodriguez ile ön sözleşme imzaladı.
9.05.2024 İspanya La Liga
Liverpool'da Thiago Alcantara veda hazırlığında!
Liverpool'da Thiago Alcantara veda hazırlığında! Liverpool'da Thiago Alcantara'nın sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye
Real Madrid'i finale taşıyan Joselu ile ilgili şaşırtan gerçek! Nereden nereye Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında duble yaparak Real Madrid'in final vizesi almasında başrolü oynayan deneyimli golcü ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek final biletini elde etti. Devler Ligi'ndeki bu sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da yakından ilgilendirdi. İşte Arda Güler ve Sacha Boey detayı...
9.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'a! Görüşmeler başlıyor
Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'a! Görüşmeler başlıyor Fatih Karagümrük'ü farklı yenerek Türkiye Kupası'nda finale adını yazdıran bordo-mavili takım, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Fenerbahçeli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.
9.05.2024 Trabzonspor
Galatasaray'dan Marcao sürprizi! Transfer Sergio Ramos'a bağlı
Galatasaray'dan Marcao sürprizi! Transfer Sergio Ramos'a bağlı Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, savunma oyuncularının ayrılık ihtimalleri karşısında düğmeye bastı. İspanyol basını sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı için harekete geçtiğini ileri sürerken transferin Sergio Ramos'a bağlı olduğu belirtildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İspanyol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.