İsviçre Frangı

İsviçre Frangı

Son dakika isviçre frangı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan isviçre frangı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan isviçre frangı haber sayfamızda...

İsviçre Frangı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.499 isviçre frangı haberi bulunmuştur.
UBS ve Credit Suisse'nin fon payları azaldı
UBS ve Credit Suisse'nin fon payları azaldı UBS ve Credit Suisse'nin birleşme sonrası İsviçre fon pazarında payları azaldı.
29.01.2024 Uzmanpara
Lihtenştayn Hakkında Bilgiler; Lihtenştayn Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat  Farkı
Lihtenştayn Hakkında Bilgiler; Lihtenştayn Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Lihtenştayn –resmi adıyla Lihtenştayn Prensliği- Orta Avrupa’da bulunan küçük bir prensliktir. Yüzölçümü bakımından Avrupa’nın dördüncü küçük ülkesidir. Ülkenin yarısını Ren Vadisi, diğer yarısını da Alp bölgesi oluşturuyor. Lihtenştayn hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
2.01.2024 Tatil
Cami tuvaletinde bulduğu altın ve para dolu çantayı sahibine teslim etti
Cami tuvaletinde bulduğu altın ve para dolu çantayı sahibine teslim etti Kırşehir'de Sait Kıraçtı (60), cami tuvaletinde bulduğu 400 bin TL değerindeki altın ve para dolu çantayı sahibi Hacı İnce'ye (55) teslim etti.
12.12.2023 Haberler
İsviçre'de burka yasağına onay geldi! Ceza kesilecek
İsviçre'de burka yasağına onay geldi! Ceza kesilecek İsviçre Ulusal Konsey’inden yapılan oylama ile kamuya açık alanlarda burka giyilmesi yasaklanırken, yasağa uymayanlara bin İsviçre Frangı ceza kesilecek.
20.09.2023 Dünya
Dolara rakip çıkar mı?
Dolara rakip çıkar mı? BRICS’in alternatif para girişimi doların küresel ekonomideki ağırlığına karşı ilk meydan okuma değil. Daha önce de benzer girişimler oldu ancak dolar gücünü korumaya devam etti. BRICS başarabilir mi? Sanmıyorum.
4.07.2023 Ekonomi
Buzulların hızla eridiği İsviçre'de yeni iklim kanunu referandumda kabul edildi
Buzulların hızla eridiği İsviçre'de yeni iklim kanunu referandumda kabul edildi İthal petrol ve gaza bağımlılıktan yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmayı hedefleyen Avrupa'nın en zengin ülkeleri arasındaki İsviçre, önümüzdeki 27 yılda sıfır karbon emisyonunu hayata geçirmeyi deneyecek.
19.06.2023 Dünya
UBS, Credit Suisse'yi 12 Haziran'da devralacak
UBS, Credit Suisse'yi 12 Haziran'da devralacak UBS, Credit Suisse Group'un devralınması sürecini 12 Haziran'a kadar tamamlayacağını duyurdu.
5.06.2023 Uzmanpara
İsviçre'de dev dinozor iskeleti açık artırmaya çıkarılacak
İsviçre'de dev dinozor iskeleti açık artırmaya çıkarılacak İsviçre’nin Zürih kentinde 18 Nisan’da açık artırmaya çıkarılacak dev bir T-Rex (Tyrannosaurus-Rex) dinozor iskeletinin 5 ila 8 milyon İsviçre frangı arasında alıcı bulması bekleniyor.
30.03.2023 Dünya
UBS, Credit Suisse'yi satın aldı
UBS, Credit Suisse'yi satın aldı ABD’deki banka iflasları sonrası gözlerin çevrildiği İsviçre’nin en büyük ikinci bankası Credit Suisse satıldı.
20.03.2023 Uzmanpara
Dolar bugün kaç lira oldu?
Dolar bugün kaç lira oldu? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 18.98’in üzerinde başladı.
20.03.2023 Uzmanpara
Altında 2 farklı senaryo
Altında 2 farklı senaryo Geçtiğimiz cuma günü ons altın 11 ayın zirvesini görürken, gram altın 1200 lirayı aşmıştı. Yeni haftada ise rekor serisi sürüyor. Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Filiz Eryılmaz, altın fiyatları ile ilgili 2 farklı senaryoyu açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2023 Uzmanpara
UBS’ten 3 milyar $’lık Credit Suisse adımı
UBS’ten 3 milyar $’lık Credit Suisse adımı ABD’deki banka iflasları sonrası gözlerin çevrildiği İsviçre’nin en büyük ikinci bankası Credit Suisse satılıyor.
20.03.2023 Ekonomi
Credit Suisse, 54 milyar dolar borç alacak
Credit Suisse, 54 milyar dolar borç alacak İsviçre'nin ikinci büyük bankası Credit Suisse Group AG piyasa güveninde yaşanan çöküşü tersine çevirmek için İsviçre Merkez Bankası'ndan (SNB) 50 milyar İsviçre frangı (54 milyar dolar) borçlanacak ve kendi borçlanma kağıtlarını piyasadan geri satın alacak.
16.03.2023 Uzmanpara
Credit Suisse'nin zararı 14 yılın zirvesine çıktı
Credit Suisse'nin zararı 14 yılın zirvesine çıktı İsviçre'nin ikinci büyük bankası olan Credit Suisse Group'un zararı 2008 yılındaki küresel finansal krizden bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı.
9.02.2023 Uzmanpara
FIFA'dan  Fernando Muslera'ya ceza!
FIFA'dan Fernando Muslera'ya ceza! Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, 2022 Dünya Kupası'nda yaptığı hareket nedeni ile FIFA'dan maç cezası aldı.
27.01.2023 Galatasaray
FIBA, Türkiye-Gürcistan maçının cezalarını açıkladı
FIBA, Türkiye-Gürcistan maçının cezalarını açıkladı Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan FIBA EuroBasket 2022 maçında yaşanan olaylarla ilgili FIBA'nın kararı belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu'na 15 bin, milli basketbolcu Furkan Korkmaz'a ise 6 bin İsviçre Frangı para cezası verildi. Gürcistan Basketbol Federasyonu da 40 bin İsviçre Frangı ceza aldı.
16.12.2022 Milli Takım
Altını olanlar dikkat: Telaş içerisinde değiller!
Altını olanlar dikkat: Telaş içerisinde değiller! Altın fiyatlarında yaşanan sert dalgalanma yatırımcıları tedirgin etti. 965 lira seviyesine kadar gerilen gram altın haftayı 990 lira seviyesinde kapattı. Peki altında 900 lira seviyesi mümkün mü yoksa bin lira sevilerini tekrar mı konuşacağız? İşte detaylar...
22.10.2022 Ekonomi
Yuvam Hesabı nedir?
Yuvam Hesabı nedir? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 1 Şubat 2022 tarihi itibarıyla, yurt dışında yaşayan vatandaşların tasarruflarını Türkiye’de değerlendirmesinin teşvik edilmesi amacıyla, yurt içi bankalar nezdinde YUVAM hesapları açılmasını kararlaştırdı. YUVAM hesabı şöyle tanımlayabiliriz: Yurt dışında yaşayan vatandaşların; Dolar, Euro, Sterlin ve İsviçre Frangı cinsindeki tasarruflarını TCMB’nin özel dönüşüm kuru ile TL’ye dönüştürebileceği ve TL faiz oranında getiri ya da kurun faiz oranından daha fazla artması durumunda kur farkı koruması ve ilave getiri imkanı sunan rekabetçi bir mevduat ürünüdür.
30.09.2022 Milliyet Tv
İsviçre'deki kayak merkezlerinin enerji tasarrufu için teleferikleri kapatması gündemde
İsviçre'deki kayak merkezlerinin enerji tasarrufu için teleferikleri kapatması gündemde Devlet, işletmecilere elektrik kullanımını beşte bir oranında azaltmaları için talimat verebilir.
21.08.2022 Dünya
İspanya'da 8 milyon TL değerindeki Picasso eskizine el kondu
İspanya'da 8 milyon TL değerindeki Picasso eskizine el kondu İspanya'da gümrük görevlileri, dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso'ya ait olduğu belirlenen eskize el koydu.
19.07.2022 Dünya
Euro/dolar paritesi 1'in altına indi
Euro/dolar paritesi 1'in altına indi Dolar küresel piyasada güçlenmeye devam ediyor. Euro/dolar paritesi 1'in altına inerek 0,9971'den işlem görüyor.
14.07.2022 Ekonomi
ABD'deki rekor enflasyon altına olan talebi düşürdü
ABD'deki rekor enflasyon altına olan talebi düşürdü ABD'de enflasyonunun beklentilerin üzerinde artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi düşürdü. Altının ons fiyatı 1722 dolar seviyesine gerileyerek son 9 ayın en düşük seviyesini gördü. İç piyasada ise gram altın 965 lira seviyesine geriledi.
14.07.2022 Ekonomi
Euro, dolar karşısında sert düştü
Euro, dolar karşısında sert düştü Euro bugün ABD doları karşısında 2002 yılı Aralık ayından bu yana en düşük seviye olan 1,02976'yı gördü.
5.07.2022 Uzmanpara
Kliring Sistemi Nedir, Ne Zaman Uygulanır? Kliring Örnekleri...
Kliring Sistemi Nedir, Ne Zaman Uygulanır? Kliring Örnekleri... Kliring, ülkeler arasındaki alışverişin takas usulüne dayandığı bir sistemdir. Kliring sisteminde malın malla değişimi vardır ve bir ticaret çeşididir. Karşılıklı olarak kliring sistemini kabul etmiş olan ülkeler arasındaki alışverişler Kliring ofislerine ödenir. Kliring sistemi hakkında ayrıntıları derledik.
9.06.2022 Eğitim
'Miras' operasyonu şüphelileri adliyede
'Miras' operasyonu şüphelileri adliyede Konya merkezli 38 ilde, kaçak kazılarda buldukları tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine gönderip, satılmasını sağlayarak haksız kazanç elde eden suç grubuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 120 şüpheliden 34'ü adliyeye sevk edildi, diğerleri ise serbest bırakıldı.
3.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsviçre Frangı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.