Kadın

Kadın

Son dakika kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın haber sayfamızda...

Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 186.937 kadın haberi bulunmuştur.
31. DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ AL pa.edu.tr 📍 31. dönem POMEM parkur talimatı! Polislik sınavı ne zaman, parkur kaç saniye, nasıl olacak?
31. DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ AL pa.edu.tr 📍 31. dönem POMEM parkur talimatı! Polislik sınavı ne zaman, parkur kaç saniye, nasıl olacak? 31. dönem POMEM fiziki yeterlilik ve ön sağlık kontrolü için sınav giirş belgeleri yayımlandı. Polis Akademisi tarafından düzenlenecek yeni dönem POMEM parkuru da yayımlandı. 31. dönem POMEM parkuru nasıl, kaç saniye olacak? İşte, POMEM sınav yeri sorgulama ekranı...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU: THY tecrübesiz kabin memuru personel alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU: THY tecrübesiz kabin memuru personel alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır? THY tarafından tecrübesiz kadın ve erkek kabin memuru alımı yapılıyor. Başvuruya dair detaylar Türk Hava Yolları'nca paylaşıldı. Yabancı dil testi, mülakat ve kurul mülakatları ardından THY kabin memuru alımı tamamlanacak. Peki, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları neler?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde sahilde kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri, bölgede yaptıkları aramada buldukları çantadaki seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin Saadet Yürektürk’e (58) ait olduğunu belirledi.
4.05.2024 Gündem
İki kadından birinin boğazını kesti, diğerini yaraladı! Ankara'daki dehşet kamerada
İki kadından birinin boğazını kesti, diğerini yaraladı! Ankara'daki dehşet kamerada  Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kadının ölümüne sebep olan bıçaklı saldırı an be an güvenlik kamerasına yansıdı.
4.05.2024 Gündem
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş Sağlıklı yaşam sürdüren 32 yaşındaki Hintli kadın, körlük endişesi nedeniyle hastaneye gittiğinde bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Akciğer kanseri olduğunu öğrenen kadının başına gelenler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi.
4.05.2024 Genel Sağlık
Gözyaşı sarı aktı, sosyal medya ayağa kalktı! Sebebi kimsenin aklına gelmez
Gözyaşı sarı aktı, sosyal medya ayağa kalktı! Sebebi kimsenin aklına gelmez TikTok'ta bir kadın kendisini ağlarken videoya çekti ve gözyaşlarının sarı olduğunu fark etti. Bu durum, gözyaşlarının neden sarı görünebileceğini merak eden izleyiciler arasında merak uyandırdı. Peki, gözyaşları neden sarı akıyordu? İşte cevabı.
4.05.2024 Genel Sağlık
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen ve bu sene ikincisi yapılan Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K’lık parkurlarda koşuldu.
4.05.2024 Diğer
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi Kendisine yapılan kötü yorumu, esprili bir dille tişörte bastırıp çalıştığı restoranda giyen garsonun videosu sosyal medyada hızla viral oldu. Genç kadın, ses getiren video sonrasında ABD basınının da radarına takıldı.
4.05.2024 Dünya
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı!
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı! Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
4.05.2024 Haberler
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı!
Gece yolda yürüyen kadına korkunç saldırı! Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
4.05.2024 Gündem
İtalya: 'Piton kadın' lakaplı Turizm Bakanı hakkında yolsuzluk suçlaması
İtalya: 'Piton kadın' lakaplı Turizm Bakanı hakkında yolsuzluk suçlaması İtalya'da savcılar, Başbakan Giorgia Meloni'ye yakın isimler arasındaki Turizm Bakanı Daniela Santanche hakkında yolsuzluk suçlamasında bulundu.
4.05.2024 Dünya
Masaj salonuna fuhuş baskını
Masaj salonuna fuhuş baskını Tekirdağ'da ekipler, ‘Fuhşa yer temin etme ve aracılık etme’ suçu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında, Çorlu ilçesindeki 8 masaj salonunda masöz olarak çalışan kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırıldığını tespit etti.
4.05.2024 Gündem
Hırsızlık için girdi, buzdolabındaki yemekleri yerken yakalandı!
Hırsızlık için girdi, buzdolabındaki yemekleri yerken yakalandı! Adana’da madde kullandıktan sonra bir iş yerinin camını kırıp hırsızlık yapmak için içeri giren kadın, yemek yerken yakalanınca ortalığı birbirine kattı. İş yerinin kendisine ait olduğunu savunup polise direnen kadın, tutuklandı. Öte yandan, kadının 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
YENİ BİM KATALOG 7-10 MAYIS 🛒 BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler kataloglarında hangi ürünler var? Benzinli ATV, 20 Jant Bisiklet, Premium Gaz Lambası...
YENİ BİM KATALOG 7-10 MAYIS 🛒 BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler kataloglarında hangi ürünler var? Benzinli ATV, 20 Jant Bisiklet, Premium Gaz Lambası... BİM mağazalarında önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. Blender Seti, Air Fryerlı Mini Fırın, Benzinli ATV, Elektrikli Bisiklet, Çift Kişilik Nevresim Takımı, ABS Valiz Çeşitleri, Kadın Çanta, Cüzdan, Ocak Üstü Tost Tavası gibi daha birçok ürün yer alıyor. İşte 7-10 Mayıs yeni haftanın BİM aktüel katalogları...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
İsyan etti, taşınmaya karar verdi! 'Bu insanlar öküz mü?'
İsyan etti, taşınmaya karar verdi! 'Bu insanlar öküz mü?' İrem Derici, oturduğu sitede tadilat yaptıran komşularının çok gürültü çıkardığını, apartman hayatının kendisine göre olmadığını belirtti. Müstakil bir eve taşınma kararı alan popçu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
4.05.2024 Cadde
Meryl Streep’e Altın Palmiye
Meryl Streep’e Altın Palmiye Bu sene 77. kez düzenlenecek olan Cannes Film Festivali, Meryl Streep’e Onursal Altın Palmiye takdim edecek.
4.05.2024 Kültür Sanat
Trafikte kavga çıktı, öğrenci servisinin camlarını demir sopayla kırdı!
Trafikte kavga çıktı, öğrenci servisinin camlarını demir sopayla kırdı! Antalya’nın Alanya ilçesinde seyir halindeki öğrenci servisinin şoförü ile tartışan bir başka sürücü, trafik ışıklarında içerisinde öğrencilerin bulunduğu aracın camlarını demir sopayla parçaladı. Saldırı anı servis aracındaki bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, öğrencilerin yaşadıkları korku ve panik görüntülere yansıdı.
3.05.2024 Gündem
Rusya Ligi'nde MVP ödülü Ebrar Karakurt'un!
Rusya Ligi'nde MVP ödülü Ebrar Karakurt'un! Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu (MVP) ödülünü kazandı.
3.05.2024 Voleybol
Kalp krizi geçiren yaşlı kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi
Kalp krizi geçiren yaşlı kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a getirildi Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde kalp krizi geçiren Zühra Alsaç (82), ambulans helikopterle kente getirildi ve tedaviye alındı.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu!
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu! Galatasaray Daikin'de takım menajerliği görevine Neşve Büyükbayram getirildi.
3.05.2024 Voleybol
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Gazze'de acı bilanço: En az 34 bin 622 ölü
Gazze'de acı bilanço: En az 34 bin 622 ölü İsrail’in 210 gündür saldırmayı sürdürdüğü Gazze'de yaşamını yitirenlerin sayısı en az 34 bin 622’ye, yaralıların sayısı ise 77 bin 867’ye yükseldi.
3.05.2024 Dünya
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi Meteoroloji uyarmıştı, birçok kenti esir alan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış radara girdi. İstanbul için saatler kaldı ve yetkililerden hafta sonu için de uyarı geldi. Bazı bölgelerde yarın dolu yağışı etkili olacak bazı kesimlerde ise pazar gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. İşte İstanbul, Bursa, Ankara ve tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.