Kanser ile savaşmaya yardımcı, etkisi kanıtlanmış 4 güçlü besin
Kanser ile savaşmaya yardımcı, etkisi kanıtlanmış 4 güçlü besin Pek çok doktor ve beslenme uzmanının söylediği şey aynı: Kanserin yüzde 75’i yaptığımız tercihlerle ilgili. Ancak iyi haber şu ki belirli yiyeceklerin kanseri önlemek ve iyileştirmek için yararlı olduğuna dair kanıtlar da var! Yani alışkanlıklarımızı değiştirip alternatiflerimizi sağlıklı olandan yana kullandığımızda kansere karşı en büyük savaşı aslında açmış oluyoruz. Peki, kanseri önlemek ya da kanseri ile savaşta güçlü olabilmek için hangi besinleri beslenme listemize eklememiz gerekiyor? İşte etkisi bilimsel olarak kanıtlanan, dünyadaki pek çok uzmanın 'muhteşem' dediği 4 besin... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
21.09.2021 Genel Sağlık
35 yaş sonrası mutlaka tüketilmesi gereken besinler
35 yaş sonrası mutlaka tüketilmesi gereken besinler Sağlıklı bir yaşamın temelini sağlıklı beslenme oluşturuyor. Yapılan araştırmalara göre bazı besinlerin özellikle 35 yaş sonrası kadınlar için oldukça faydalı olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Ulaş Özdemir, kanseri önleyen besinleri açıkladı.
29.08.2019 Diyet
Kanserle mücadele eden gıdalar
Kanserle mücadele eden gıdalar Bazen yiyecekler, doğal şifa kaynağı olabilir. Doğru gıdalar, hücre bölünmesi nedeniyle ortaya çıkan çeşitli kanser türleriyle savaşabilir. Bilim insanları kanseri önlemek için çözüm yolları ararken yapabileceğimiz tek şey, elimizden geldiğince yediklerimize dikkat etmek olmalıdır.
5 kanser türünü önlüyor
5 kanser türünü önlüyor İtalya'nın Perugia Üniversitesi'nde 40'ın üzerinde çalışma incelenerek yapılan araştırmada elmanın 5 kanser türünün riskini azalttığı ortaya çıktı.
30.09.2016 Alternatif Tıp
Kırmızı besinler meme kanserini önlüyor
Kırmızı besinler meme kanserini önlüyor 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı öncesinde Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı kanserden koruyucu beslenme planı hakkında bilgi verdi.
27.09.2016 Alternatif Tıp