Karaciğer Yetmezliği

Karaciğer Yetmezliği

Son dakika karaciğer yetmezliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karaciğer yetmezliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karaciğer yetmezliği haber sayfamızda...

Karaciğer Yetmezliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 933 karaciğer yetmezliği haberi bulunmuştur.
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil
Her şey 2 aylıkken sarılık belirtileri ile başladı! Ömer Asaf için tek çare nakil Aydın’da yaşayan Altın ailesi, 10 aylık bebekleri Ömer Asaf’ın hayata tutunması için yardım bekliyor. Ömer Asaf'ın yaşayabilmesi için tek çarenin nakil olduğunu belierten baba Kudret Altın, "Daha önce de iki çocuğumuzu anne karnında kaybettik. Donör olmak isteyenler bize Allah rızası için gelsin ulaşsınlar" dedi.
3.01.2024 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı Tekirdağ'da, sahte içkiden zehirlenen 12 kişinin öldüğü, 20 kişinin tedavi edildiği Çorlu Devlet Hastanesi'nin Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, yılbaşı öncesi uyarılarda bulundu.
27.12.2023 Gündem
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, genç sevgilisiyle pozlarını paylaştı.
19.12.2023 Cadde
Beto'nun otobüsteki kaçak yolculuğu
Beto'nun otobüsteki kaçak yolculuğu Bursa'da, yol kenarında yaralı bulunup Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne getirilen, 2 aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan ve 'Beto' adı verilen 10 yaşındaki Saint Bernard cinsi dişi köpek, maskotu olduğu hastanenin bahçesinden kaçıp 500 metre ilerideki duraktan belediye otobüsüne girdi. Kendisini tanıyan veterinerlik fakültesi öğrencisinin otobüste bulup hastaneye geri getirdiği Beto'nun seyahati, araç içi kameraya yansıdı.
11.12.2023 Yaşam
Ufuk Özkan yeni bir aşka yelken açtı
Ufuk Özkan yeni bir aşka yelken açtı Geçtiğimiz aylarda karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Ufuk Özkan, aradığı aşkı buldu.
26.11.2023 Cadde
'Yüzde birlik bir yaşama şansı vardı!' Bir günde mucizeler sıralandı
'Yüzde birlik bir yaşama şansı vardı!' Bir günde mucizeler sıralandı Bursa'da 1,5 yıl önce ailesiyle birlikte yediği mantar sebebiyle zehirlenen 6 yaşındaki Nisanur Yavuz'un hastaneye getirildiğinde doktorlar; 'hazırlıklı olun, yüzde birlik bir yaşama yansı var' dedi. Ve Nisanur'un hikayesindeki inanılması güç olaylar o dakikadan itibaren başladı...
8.11.2023 Haberler
'Yüzde birlik bir yaşama şansı var'dı! Bir günde mucizeler sıralandı
'Yüzde birlik bir yaşama şansı var'dı! Bir günde mucizeler sıralandı Bursa'da 1,5 yıl önce ailesiyle birlikte yediği mantar sebebiyle zehirlenen 6 yaşındaki Nisanur Yavuz'un hastaneye getirildiğinde doktorlar; 'hazırlıklı olun, yüzde birlik bir yaşama yansı var' dedi. Ve Nisanur'un hikayesindeki inanılması güç olaylar o dakikadan itibaren başladı...
8.11.2023 Gündem
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu!
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu! Geçtiğimiz sene karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo veren Ufuk Özkan'ın, üçüncü derecede siroz olduğu ortaya çıkmıştı. Doktor kontrolleri ve tedavisi devam eden 48 yaşındaki oyuncu, merak edilen son durumuna dair bilgi verdi.
4.11.2023 Cadde
Cumhuriyet’in efsane bilim insanları
Cumhuriyet’in efsane bilim insanları Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana tıp, biyoloji, farmakoloji gibi sağlıkla ilgili birçok alanda önemli katkılarda bulunan Türk bilim insanları, dünyada ses getiren başarılara imza attılar.
27.10.2023 Sağlık
Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu'
Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu' İzmir’de, son dönem karaciğer yetmezliği yaşayan Hüseyin Özçınar, eski damadının karaciğeriyle yeni hayatına “merhaba” dedi.
20.10.2023 Haberler
Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu'
Eski damat, eski kayınpederine karaciğerini verdi! 'Bir bağımız daha oldu' İzmir’de, son dönem karaciğer yetmezliği yaşayan Hüseyin Özçınar, eski damadının karaciğeriyle yeni hayatına “merhaba” dedi.
20.10.2023 Gündem
Zayıflamak isteyenlere bitkisel ürün uyarısı! 'Yaşam tarzını değiştirmek şart'
Zayıflamak isteyenlere bitkisel ürün uyarısı! 'Yaşam tarzını değiştirmek şart' Dünyada değişen yeme alışkanları nedeniyle obezite, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde görülen en önemli sağlık sorunları arasında ön plana çıkıyor. Doktor önerisinde kullanılan obezite ilaçlarının yanı sıra bireysel kullanılan bitkisel ürünler, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Prof. Dr. Yusuf Serdar Sakin, doktor veya diyetisyen tavsiyesi olmadan kullanılan bitkisel ürünlerin yan etkilerinin tam olarak bilinmediğini kaydederek, bu ürünlerin karaciğer yetmezliği gibi ölümcül ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirtti.
18.10.2023 Genel Sağlık
48 saat ömrü kalmıştı! 10 yaşındaki Emirhan'ın yeni hayatı
48 saat ömrü kalmıştı! 10 yaşındaki Emirhan'ın yeni hayatı Bursa’da, 48 saat ömrü kalmışken hiç tanımadığı Yasemin Fırat’tan (23) alınan karaciğerle yeninden hayata dönen Emirhan Aydemir’in (10) tedavisi sürüyor. Enfeksiyon riskine karşı ise ailesi evde eğitim alması için harekete geçti.
15.10.2023 Gündem
Hayat karartan tavşan yumruğu! Yenilgisiz boksör yaşayan ölüye döndü
Hayat karartan tavşan yumruğu! Yenilgisiz boksör yaşayan ölüye döndü Çocukluğundan itibaren hayali olan boks şampiyonluğuna en sonunda ulaşmıştı. Hiç yenilmeden tüm rakiplerini teker teker elemiş ve artık en iyiler arasında kendine yer bulmuştu. Ancak bir müsabaka hem boks kariyerinin hem de hayatının en acı ve tek yenilgisi oldu. Kafasına defalarca aldığı yasaklı 'tavşan yumruğu' öldürmedi ama onu, yaşayan bir ölüye döndürdü.
11.10.2023 Yaşam
Kendini sarılıkla belli ediyor! İşte safra kanalı kanseri riskini artıran 7 faktör
Kendini sarılıkla belli ediyor! İşte safra kanalı kanseri riskini artıran 7 faktör Safra kanalı kanserinin çoğunlukla 50 yaş üzeri kadın ve erkeklerde görüldüğünü söyleyen Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan, safra kanalı kanseri ve tedavisi hakkında çok önemli bilgiler verdi.
26.09.2023 Genel Sağlık
'Doktora danışmadan ilaç kullanmayın!' Uzmanlardan böbrek sağlığı uyarısı
'Doktora danışmadan ilaç kullanmayın!' Uzmanlardan böbrek sağlığı uyarısı Vücudun işleyişinde en önemli organlardan birisi olarak biliniyor ve sağlıksız bir yaşam tarzı böbreklerde birçok rahatsızlığa sebep olabiliyor. Uzmanlar, böbrek sağlığı konusunda uyarılarda bulunuyor.
19.09.2023 Genel Sağlık
Steve Harwell hayatını kaybetti
Steve Harwell hayatını kaybetti ABD'li grup 'Smash Mouth'un baş vokalisti olan Steve Harwell, karaciğer yetmezliği nedeniyle 56 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi grubun menajeri Robert Hayes duyurdu.
6.09.2023 Cadde
Bir ülkede yeni salgın alarmı! Havuz ve klima yoluyla bulaşıyor
Bir ülkede yeni salgın alarmı! Havuz ve klima yoluyla bulaşıyor Polonya’nın görülen 'lejyoner hastalığı' nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 14’e yükseldi. Polonya Özel Hizmetler Koordinatörü Bakan Yardımcısı sabotaj şüphesine ilişkin konuştu.
29.08.2023 Dünya
Lale Belkıs'tan 'Ateş Böceği Yalçın' paylaşımı! 'Sensiz dokuz yıl'
Lale Belkıs'tan 'Ateş Böceği Yalçın' paylaşımı! 'Sensiz dokuz yıl' Yeşilçam filmlerinde oynadığı 'kötü kadın' rolleriyle hafızalarda yer eden Lâle Belkıs, 15 Ağustos 2014 tarihinde hayatını kaybeden eden eşi Yalçın Otağ'ı ölüm yıl dönümünde andı.
15.08.2023 Cadde
Zayıflama çayı ile 1 ayda 20 kilo verdi! Hastanelik olunca hayatının şokunu yaşadı
Zayıflama çayı ile 1 ayda 20 kilo verdi! Hastanelik olunca hayatının şokunu yaşadı İstanbul'un Kartal ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Hatice Barutçu, 90 kilo olunca öneriler üzerine kullandığı zayıflama çayı nedeniyle az kalsın canından oluyordu. Hızla kilo veren Barutçu, dayanılmaz karın ağrısı ve şişkinliği nedeniyle doktora başvurunca hayatının şokunu yaşadı.
3.08.2023 Haberler
Zayıflama çayı ile 1 ayda 20 kilo verdi! Hastanelik olunca hayatının şokunu yaşadı
Zayıflama çayı ile 1 ayda 20 kilo verdi! Hastanelik olunca hayatının şokunu yaşadı İstanbul'un Kartal ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Hatice Barutçu, 90 kilo olunca öneriler üzerine kullandığı zayıflama çayı nedeniyle az kalsın canından oluyordu. Hızla kilo veren Barutçu, dayanılmaz karın ağrısı ve şişkinliği nedeniyle doktora başvurunca hayatının şokunu yaşadı.
3.08.2023 Gündem
Fit olmak isterken bu hatayı yapmayın! Saçları döküyor, bağışıklığı düşürüyor
Fit olmak isterken bu hatayı yapmayın! Saçları döküyor, bağışıklığı düşürüyor Fit bir görüntüye sahip olmak isteyen birçok kişi soluğu internette alıyor. Ancak internette diyet programlarına ilişkin birçok sağlıksız diyet listesi yer alıyor. Yanlış diyet uygulamaları sonrasında yaşanacak sağlık problemlerinin çözümünün sancılı olduğunu hatırlatan uzmanlar, profesyonel destek almadan diyet yapmanın vücuda olan zararlarına dikkat çekiyor.
27.07.2023 Genel Sağlık
WhatsApp'tan yapılan çağrı elden elde yayıldı! 48 saat ömrü kalan Emirhan'ın tek cümlesiyle kararını verdi
WhatsApp'tan yapılan çağrı elden elde yayıldı! 48 saat ömrü kalan Emirhan'ın tek cümlesiyle kararını verdi Bursa'da yaşayan ve 7 ay önce karaciğer yetmezliğine yol açan Wilson hastalığı teşhisi konulan ve doktorlar tarafından 48 saat ömrü kaldığı belirtilen Emirhan Aydemir’in (10) ailesine acil organ nakli olması gerektiği söylendi. Ailesinin, aile WhatsApp grubunda yaptığı çağrı, kısa sürede elden ele yayıldı ve amacına ulaştı.
23.07.2023 Gündem
Yıldırım isabet eden 2 çobanın sağlık durumları iyi
Yıldırım isabet eden 2 çobanın sağlık durumları iyi Van’ın Başkale ilçesinde hayvan otlatırken yıldırım isabet eden çobanlar Selahattin İsaoğlu (24) ve Tacettin Deli’nin (20) sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
22.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karaciğer Yetmezliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.