Kartpostal

Kartpostal

Son dakika kartpostal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kartpostal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kartpostal haber sayfamızda...

Kartpostal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 kartpostal haberi bulunmuştur.
Osmanlı bayram tebrik kartları
Osmanlı bayram tebrik kartları Osmanlı’da 19. yüzyıl sonunda görülmeye başlayan kartpostallar, bayramların da önemli bir parçasıydı. Bazı kutsal mekânların ve dinî metinlerin kartpostallarda kullanılması yasak olduğundan bayram tebrik kartları çiçek görselleriyle süsleniyordu.
11.04.2024 Gündem
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı
'Karındeşen Jack': Tüyler ürperten seri katilin polis dosyası 136 yıl sonra açıklandı İngiltere’de 1888’de işlediği cinayetlerden dolayı ‘Karındeşen Jack’ olarak nam salan seri katilin polis dosyası, 136 yıl sonra zamanın dedektiflerinden birinin torunu tarafından kamuya açıklandı.
16.03.2024 Dünya
Meteoroloji günlerdir uyardı! Kar ülke genelinde etkili oldu! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
Meteoroloji günlerdir uyardı! Kar ülke genelinde etkili oldu! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı Meteoroloji günlerdir uyarıyor. Ülke genelinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntülere neden oldu. Birçok ilden gelen fotoğrafları sizler için derledik. İşte o kareler...
26.01.2024 Gündem
Özlenen kar kentte kartpostallık görüntüler oluşturdu
Özlenen kar kentte kartpostallık görüntüler oluşturdu Kar yağışı, dün akşam saatlerinde etkili oldu. Düzce'de kentin özellikle yüksek kesimleri karla kaplandı. kar yağışının ardından gelen güneşli hava ile birlikte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
13.01.2024 Haberler
Paris'le özdeşleşen ikonik öpücük fotoğrafının kahramanlarından Francoise Bornet hayatını kaybetti
Paris'le özdeşleşen ikonik öpücük fotoğrafının kahramanlarından Francoise Bornet hayatını kaybetti Fransa'nın başkenti Paris'te, 1950 yılında bir çiftin sokakta öpüşürken çekilmiş fotoğrafı, şehrin ve romantizmin sembollerinden olmuştu. Fotoğrafın kadın kahramanı Francoise Bornet, 93 yaşında yaşamını yitirdi.
5.01.2024 Dünya
Geride kalan tarih internette satışta
Geride kalan tarih internette satışta Atatürk’ün kendi el yazısıyla imzaladığı telgraflar, Kurtuluş Savaşı’nda görev alan Fevzi Efendi’nin hatıratı, Kuvayi Milliye damgalı evraklar... Tarihi öneme sahip bu belgelerin her biri 80 bin ila 250 bin arasında değişen fiyatlarıyla internet üzerinden satılıyor.
26.12.2023 Gündem
Beyaz gelinliğini giyen Ağrı Dağı'ndan kartpostallık görüntü
Beyaz gelinliğini giyen Ağrı Dağı'ndan kartpostallık görüntü Doğu'nun Çukurova'sı Iğdır'da Ağrı Dağı'nın tüm ihtişamının kartpostallık görüntüleri ortaya çıktı.
19.12.2023 Haberler
İki kent beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
İki kent beyaza büründü! Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı Kars’ta gece yağan karla beyaza bürünen tarihi yapılar kartpostal görüntüler oluşturdu. Yaz şehri olarak bilinen Mersin'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Toroslar başta olmak üzere yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
10.12.2023 Gündem
Kartpostaldan doğan kırtasiye devi
Kartpostaldan doğan kırtasiye devi Hikâyesi 1960'lı yıllarda kartpostal koleksiyonlarıyla başlayan Keskin Color, şimdi defter imalatıyla adeta bir kırtasiye devi oldu...
9.12.2023 Milliyet Executive
Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm
Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası, yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları yeni turizm sezonu öncesinde hazır olacak.
20.11.2023 Ekonomi
'Kara çiçek' sırrı çözdü! Kimliği belli oldu, şoke edici detaylar var
'Kara çiçek' sırrı çözdü! Kimliği belli oldu, şoke edici detaylar var Ailesi kaybolduktan sonra bir daha haber alamadı, polisin 31 yıl sonra paylaştığı fotoğraftaki detay kurbanın kim olduğunu ortaya çıkardı.
16.11.2023 Dünya
31 yıl sonra çözülen gizem! Belçika'da öldürülen kadının kimliği belirlendi
31 yıl sonra çözülen gizem! Belçika'da öldürülen kadının kimliği belirlendi Belçika’da öldürülen İngiliz kadının kimliği 31 yıl sonra akılalmaz bir yolla ortaya çıkartıldı.
14.11.2023 Dünya
Sanat, Sanayi Mahallesi’ne taşınırsa
Sanat, Sanayi Mahallesi’ne taşınırsa Kapısı sokağa açılan evler yerlerini güvenlikli, havuzlu sitelere, metrobüse 5 dakika mesafeli ilanlara bırakalı çok oldu.
14.10.2023 Pazar
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var Ukrayna ve Rusya arasında son 1.5 yıldır yaşanan savaş tüm dünyanın gündeminde. Bölgeden servis edilen video ve fotoğraflarla birçoğumuzun tanık olduğu savaşın ardında ise yıllarını gazeteciliğe adayan savaş muhabirleri yer alıyor. Coşkun Aral, Bünyamin Aygün ve Cumhur Çatkaya da yıllarca ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kalanlardan. Peki bu 3 sembol isim objektiflerini çevirdikleri kanlı meydanlarda neler yaşadı, neler hissetti, neleri unutamadı? Basın tarihine geçen olayların perde arkasını Milliyet.com.tr'ye anlattılar.
23.08.2023 Gündem
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi Sadık dostlar Ardahan’ın huzur dolu yeşil ovalarında, doğanın kucakladığı zarif atlar ve her daim insana sadık bir köpek uyum içinde bir arada… Mürsel Yağcıoğlu’nun insanın en sadık dostlarının olduğu fotoğrafı iç ısıtıyor...
20.08.2023 Kültür Sanat
Türkiye’nin yeni çehresi anlatıldı
Türkiye’nin yeni çehresi anlatıldı “Türkiye Mimarlık Yıllığı 2022”ye girmeyi başaran 39 proje arasında yer alan Moda Vapur İskelesi, Rami Kütüphanesi Peyzaj & Ulusal Arşiv Binası ve Ara Güler Müzesi Dükkân + Leica Showroom + Monochrome Brasserie projeleri mimarlar rehberliğinde gezildi.
4.07.2023 Kültür Sanat
İstanbul’un belleği
İstanbul’un belleği İstanbul’a dair binlerce kitap ve görsel malzemeye ev sahipliği yapan İstanbul Kitaplığı, nadir eserleri de içeren zengin koleksiyonu ile bu kenti sevenler için bir cennet.
19.06.2023 Arkeoloji
‘Başka Bir Yerde’ bekleyen manzaralar
‘Başka Bir Yerde’ bekleyen manzaralar Nuri Bilge Ceylan’ın fotoğraflarında izleyiciyi Fas’tan Hindistan’a, Gürcistan’dan Rusya’ya 10 yılı aşan bir ‘insan manzarası’ yolculuğu bekliyor.
14.05.2023 Kültür Sanat
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülke Menderes yetiştirmişti. Onu bu ülkeye hizmet etmekten alıkoymuşlardı. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Dünyada bu tip liderler yüzyılda bir gelir." diye konuştu.
27.04.2023 Haberler
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir
Süleyman Soylu: Böyle liderler yüzyılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu ülke Menderes yetiştirmişti. Onu bu ülkeye hizmet etmekten alıkoymuşlardı. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Dünyada bu tip liderler yüzyılda bir gelir." diye konuştu.
27.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir
Bakan Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası | Cumhuriyet Tarihinde İki 14 Mayıs Paneli'nde konuşma yaptı.
27.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bulgaristan'la birlikte Rezve Deresi'ne köprü kuruyoruz
Bakan Soylu: Bulgaristan'la birlikte Rezve Deresi'ne köprü kuruyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada, Bulgaristan'la birlikte Rezve Deresi'nin üzerine bir köprü yapılacağını açıkladı.
19.04.2023 Gündem
Büyük ustanın objektifinden İstanbul’un deniz ulaşımı
Büyük ustanın objektifinden İstanbul’un deniz ulaşımı  Ara Güler’in, İstanbul’un deniz ulaşımını konu alan fotoğrafları, Şehir Hatları Genel Müdürlüğü tarafından kitap yapıldı.
16.04.2023 Gündem
Here: Trende yolculuk yaparken yeşili görmek, 'Burada'ki tüm mesele bu!
Here: Trende yolculuk yaparken yeşili görmek, 'Burada'ki tüm mesele bu! Berlinale'de 'Encounters' kategorisinin 'En İyi'si seçilen 'Here' ya da Türkiye'deki adıyla 'Burada' iki farklı karakteri bir araya getirerek gösterişli bir doğa övgüsüyle baş başa bırakıyor izleyiciyi. Daha da önemlisi 'Burada'ki tüm meselenin aslında trende yolculuk yaparken yeşili görmek, doğaya sarılmak olduğunu tüm sakinliğiyle ve gösterişsiz ihtişamıyla izleyiciye hatırlatıyor...
11.04.2023 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kartpostal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.