Kaybı

Kaybı

Son dakika kaybı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaybı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaybı haber sayfamızda...

Kaybı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.523 kaybı haberi bulunmuştur.
Muğla'da serum sonrası kalbi durdu: Kurtarılamadı
Muğla'da serum sonrası kalbi durdu: Kurtarılamadı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, halsizlik şikayetiyle komşusu Dr. A.S.'ye ait özel muayenehaneye giden Bedriye Kesmen'in (63), serum takılması sonrası kalbi durdu. Kalbi yeniden çalıştırılan Kesmen, kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamadı. Savcılık olaya ilişkin soruşturma başlatırken, Kesmen'in kesin ölüm nedeni otopsi işleminin ardından netlik kazanacak.
26.04.2024 Gündem
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı en az 155'e, komşu Kenya'da ise en az 45'e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı Venezuela'da hapishanede çıkan isyanı fırsat bilip tünel kazan ve kaçmaya çalışan mahkumların görüntüsü dünyada infial yarattı.
26.04.2024 Haberler
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı Venezuela'da hapishanede çıkan isyanı fırsat bilip tünel kazan ve kaçmaya çalışan mahkumların görüntüsü dünyada infial yarattı.
26.04.2024 Dünya
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
26.04.2024 Futbol
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü İsrail’in 202 gündür bombardımanı sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 305’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 293’e yükseldi.
25.04.2024 Dünya
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına çağrı: Hepinize ihtiyacım olacak
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına çağrı: Hepinize ihtiyacım olacak Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Haberler
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Dünya
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü Fatih'te bir ticari taksi seyir halindeyken alev alev yandı. Bilinmeyen bir nedenden yanan taksi kullanılamaz hale geldi.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Haberler
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır bir kayıp yaşadı. Mücadele sonrası tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, karşılaşmayı değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Mauro Icardi'den olay paylaşım!
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Mauro Icardi'den olay paylaşım! Mauro Icardi, Sivasspor - Fenerbahçe maçı sonrası paylaşımda bulundu.
22.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kaybı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.