“Yaratıcılar” için son iki gün
“Yaratıcılar” için son iki gün Addresistanbul, Türkiye’de son dokuz yılda ortaya çıkan tasarım, mimarlık, müzik gibi farklı alanlardan yaratıcı projeleri ve projelerin gelecek vâdeden yaratıcılarını “Yaratıcılığın Addres’i” sergisinde topladı.
9.01.2015 Cumartesi
Yılın ‘Kıpkırmızı’sı Leo Burnett İstanbul
Yılın ‘Kıpkırmızı’sı Leo Burnett İstanbul Gazete ve dergi reklamcılığı ödüllerinde “Kıpkırmızı”yı, hazırladığı “İstanbul Oyuncak Müzesi” ilanıyla Leo Burnett İstanbul kazandı. Büyük ödül 661 ilan arasından seçildi. “Kırmızı” bu yıl 10. yaşını kutladı
1.03.2013 Ekonomi
Google Türkiye ‘Kıpkırmızı’ oldu
Google Türkiye ‘Kıpkırmızı’ oldu Türk reklam dünyasının Oscar’ı olarak anılan Kırmızı ödülleri sahiplerini buldu. Büyük ödül Kıpkırmızı’yı Google Türkiye için hazırladıkları ilanla Grey İstanbul aldı
26.02.2011 Ekonomi
NiL KIZARDI
NiL KIZARDI Yedincisi düzenlenen Kırmızı Ödülleri, reklam ve medya sektörünün temsilcilerini bir araya getirdi. Hürriyet Gazetesi’nin ev sahipliği yaptığı gecede Nil Karaibrahimgil sahne aldı
17.02.2010 Cadde
Kırmızı’lar dağıldı
Kırmızı’lar dağıldı Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Kırmızı Basında Yaratıcılık ödülleri, önceki gece sahiplerini buldu
24.02.2009 Ekonomi
İşte yılın 'Kırmızı'ları
İşte yılın 'Kırmızı'ları Kırmızı Ödülleri'nde toplam 33 ödül sahiplerini buldu. Birinciler arasından seçilen 'Kıpkırmızı' ödülünü, 'Mercedes - Benz kamyonlar' reklamı aldı
14.02.2008 Ekonomi
Reklamda kırmızı gece
Reklamda kırmızı gece Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik için verilen Kırmızı Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi çalışmaya verilen büyük ödül 'Kıpkırmızı'yı, Detan Sinekkıran reklamı aldı
14.02.2007 Ekonomi
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım!
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, 10 Mart gecesi Oscar Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan 'I'm Just Ken' şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Mendes, o sırada sevgilisine sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla seslendi.
13.03.2024 Cadde
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı!
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı! Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri'ne katılan ABD'li aktris Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki büyük benzerlik herkese şaşkınlık yaşattı. Gupse Özay da o anlara kayıtsız kalmadı.
12.03.2024 Cadde
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu!
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu! Rol aldığı 'High School Musical' (2006) filmi ile genç yaşta şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Vanessa Hudgens (35), ilk çocuğuna hamile olduğunu 96'ncı Oscar Ödülleri kırmızı halısında ilan etti.
11.03.2024 Cadde
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak anılan Oscar'lar 96'ncı kez sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
11.03.2024 Cadde
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın ödül törenine katıldı.
5.03.2024 Ekonomi
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.
27.02.2024 Cadde
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak dövmesiyle gündeme geldi. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranlarından olumsuz tepkiler aldı.
10.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Cadde
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi halleri dikkat çekmişti. Lipa, son olarak Turner ile balkonda dudak dudağa görüntülendi.
19.01.2024 Cadde
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı Justin Bieber'dan ayrıldığından beri bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda Benny Blanco yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Beraber Emmy Ödülleri'ne katılan ikiliden Blanco, törene giriş öncesi kırmızı halıdan uzaklaştırılınca, Gomez kameralara tek başına poz vermek zorunda kaldı.
18.01.2024 Cadde
75'inci Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! 'Succession' geceye damga vurdu
75'inci Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! 'Succession' geceye damga vurdu Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen, en prestijli ödüllerden biri olan Emmy’ler sahiplerini buldu. 75'inci kez dağıtılan ödüllere, 'Succession' dizisi damga vurdu.
16.01.2024 Cadde
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi. Çifte yakın bir kaynak, henüz ilişkinin başında olmalarına rağmen önemli etkinliklere birlikte katılarak ilişkilerinin ciddi boyutta olduklarını gösterdiklerini söyledi.
16.01.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi 81'inci kez sahiplerini buldu. Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşen törene; müzik, sinema ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim akın etti. 'Barbie' filmi için seslendirdiği şarkıyla gecede bir adaylı bulunan Dua Lipa da törene katılan isimler arasındaydı. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran ünlü isim, güzelliğinin perde arkasını paylaşarak yaşadığı zor anları gösterdi.
12.01.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı
Ünlü şarkıcının zor anları! Elbisesi yüzünden oturamadı Altın Küre Ödülleri, pazar gecesi 81'inci kez sahiplerini buldu. Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşen törene; müzik, sinema ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim akın etti. 'Barbie' filmi için seslendirdiği şarkıyla gecede bir adaylığı bulunan Dua Lipa da törene katılan isimler arasındaydı. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran ünlü isim, güzelliğinin perde arkasını paylaşarak yaşadığı zor anları gösterdi.
12.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri