Koalisyon Güçleri

Koalisyon Güçleri

Son dakika koalisyon güçleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koalisyon güçleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koalisyon güçleri haber sayfamızda...

Koalisyon Güçleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.501 koalisyon güçleri haberi bulunmuştur.
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Gazze’ye düzenlenen hava operasyonuyla 50 bin gıda paketinin bölgeye indirildiğini duyurdu.
1.04.2024 Dünya
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı Yemenli Husiler, Aden Körfezi ve Kızıldeniz'deki ABD gemilerine deniz füzeleri ve 37 insansız hava aracı (İHA) ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise, 15 İHA'nın düşürüldüğünü duyurdu.
9.03.2024 Dünya
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi Pentagon, ABD-Irak arası kalıcı ortaklığa geçişi görüşecek. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy son durumu aktardı.
25.01.2024 Dünya
İran ordusuna giden talimat! Tahran, ABD ve İsrail'e saldıracak mı?
İran ordusuna giden talimat! Tahran, ABD ve İsrail'e saldıracak mı? New York Times gazetesi, İran'da yaşanan patlama sonrası Tahran yönetiminin orduya gönderdiği talimatı yazdı.
4.01.2024 Dünya
Saldırıya geçmeden Kızıldeniz'i alamayız! ABD'li komutan 'Kolay olmayacak' diyerek duyurdu
Saldırıya geçmeden Kızıldeniz'i alamayız! ABD'li komutan 'Kolay olmayacak' diyerek duyurdu Uluslararası deniz ticareti için tehlike arz eden ve sivil gemileri ele geçiren Husiler için ABD donanmasında görev yapmış komutan Tom Sharpe çözüm önerisini sundu. Sharpe'nin önerisi doğrudan yeni bir savaşı işaret etti.
25.12.2023 Dünya
Saddam'ın tank mezarlığı! Bağdat'ın dibinde, değeri milyonlarca dolar
Saddam'ın tank mezarlığı! Bağdat'ın dibinde, değeri milyonlarca dolar Saddam Hüseyin dönemi Irak için kapanmış ve artık geride kalmış bir sayfa olsa da ülke genelinde bu döneme ait izlere günümüzde rastlamak mümkün. Bu izlerin içinde en ilginç olanlarından biri de Irak’ın başkenti Bağdat yakınlarında bulunan, milyonlarca dolarlık değere sahip Taci Askeri Üssü.
23.12.2023 Dünya
AB, Kızıldeniz'deki çok uluslu koalisyona katılacak
AB, Kızıldeniz'deki çok uluslu koalisyona katılacak Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin ABD’de tarafından Kızıldeniz’de güvenli deniz taşımacılığı için kurulan çok uluslu koalisyona katılacağını açıkladı.
21.12.2023 Dünya
Deyrizor’da ABD araya girdi
Deyrizor’da ABD araya girdi Suriye’nin Deyrizor kentinde Arap aşiretleri ile terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’yi barındıran Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasındaki şiddetli çatışmalar sonrası Washington araya girdi.
5.09.2023 Dünya
Saddam Hüseyin'i yakalatan gizli sorgu! Adım adım insan avı nasıl yapıldı?
Saddam Hüseyin'i yakalatan gizli sorgu! Adım adım insan avı nasıl yapıldı? 20 Mart 2003'te ABD liderliğindeki müttefik güçlerin Irak'ı işgale başlayarak Saddam Hüseyin rejimini devirmesi yakın tarihin en önemli olaylarından birisi olarak biliniyor. Savaşın ‘en büyük zaferlerinden biri’ olduğu ifade edilen Saddam Hüseyin’in canlı olarak ele geçirilme süreci de oldukça ilginç detaylar barındırıyor. Bu detaylardan birisi de Saddam’ın yakalanmasında önemli rol oynayan Eric Maddox.
10.08.2023 Dünya
Seçim zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Beştepe'de halka hitap etti
Seçim zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Beştepe'de halka hitap etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Artık milli hedeflerimiz, milli hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir.' ifadelerini kullandı.
28.05.2023 Haberler
320 bin kişi Beştepe'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye kırgın değiliz
320 bin kişi Beştepe'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye kırgın değiliz Seçim zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Beştepe'de halka hitap etti. Erdoğan: 'Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Artık milli hedeflerimiz, milli hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir.' ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Dursun Özbek: Biz gergin değiliz, şampiyon belli
Dursun Özbek: Biz gergin değiliz, şampiyon belli Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Biz gergin değiliz, şampiyon belli. Gergin olması gereken 2'ncilik ve 3'üncülük savaşı var. Gerginlik asıl orada. Bunu kamufle edebilmek için daima Galatasaray'a sataşmak durumundalar" dedi.
4.05.2023 Galatasaray
Yemen'de esir takası başladı
Yemen'de esir takası başladı Yemen hükümeti ve Husiler arasında 887 kişinin serbest bırakılacağı 3 günlük esir takası süreci başladı.
14.04.2023 Dünya
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi.
16.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e 'Suriye' teklifi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e 'Suriye' teklifi Türkmenistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifini açıkladı. 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar skandalıyla ilgili konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'na yaptığı yürüyüş için 'tamamen şov' ifadelerini kullandı. Erdoğan, 'son kez oy istiyorum' sözleriyle ilgili soruya da yanıt verdi.
15.12.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e 'Suriye' teklifi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e 'Suriye' teklifi Türkmenistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifini açıkladı. 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar skandalıyla ilgili konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'na yaptığı yürüyüş için 'tamamen şov' ifadelerini kullandı. Erdoğan, 'son kez oy istiyorum' sözleriyle ilgili soruya da yanıt verdi.
15.12.2022 Gündem
Bakan Akar ve komuta kademesi Irak sınırında
Bakan Akar ve komuta kademesi Irak sınırında Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi Irak sınırındaki birliklerde inceleme ve denetleme yapıyor.
27.11.2022 Haberler
Bakan Akar ve komuta kademesi Irak sınırında
Bakan Akar ve komuta kademesi Irak sınırında Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi Irak sınırındaki birliklerde inceleme ve denetleme yapıyor.
27.11.2022 Gündem
MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi
MSB sıcak gelişmeyi duyurdu! 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik yapılan operasyonlarda iki günde 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
26.11.2022 Gündem
Bakan Akar Harekat Merkezi'nde! Şehit haberini alınca Ankara'ya döndü
Bakan Akar Harekat Merkezi'nde! Şehit haberini alınca Ankara'ya döndü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Harekatı’nda iki askerin şehit olmasının ardından TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’ne gitti.
26.11.2022 Gündem
‘Kara harekâtı kısa sürede başlatılacak’
‘Kara harekâtı kısa sürede başlatılacak’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında önceki gün parti genel merkezinde yapılan AK Parti MKYK toplantısına terörle mücadele kapsamında Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen askeri operasyon damgasını vurdu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kılıç Harekâtı’nın tam başarıyla sonuçlanabilmesi için en kısa sürede kara harekâtının da başlatılacağını söyledi.
26.11.2022 Siyaset
ABD bu kez havadan silah taşımaya başladı
ABD bu kez havadan silah taşımaya başladı Suriye’nin kuzeydoğusunda askeri faaliyetlerini artıran ABD, terör örgütü DSG/YPG’yi silah ve mühimmatla donatmaya devam ediyor.
29.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran dönüşü flaş mesajlar: Bunu yemezler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran dönüşü flaş mesajlar: Bunu yemezler İran ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilen 3'lü zirveye ilişkin, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu." ifadelerini kullandı. Teröristlerin Ayn El Arab'a rejim bayrağı asmasına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde, İBB Başkanı İmamoğlu'nun, sel felaketi sırasında tatilde olması da vardı.
20.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Koalisyon Güçleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.