Kongresi

Kongresi

Son dakika Kongresi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kongresi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kongresi haber sayfamızda...

Kongresi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.105 kongresi haberi bulunmuştur.
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Haberler
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Gündem
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor ABD’deki Filistin yanlısı üniversite eylemleri devam ediyor. Columbia’nın ardından UCLA’de de polis müdahalesi gerçekleşti. Ülkede eylemlere karşı antisemitizm yasası gündemde...
3.05.2024 Dünya
Sahneden indi, hasta kedisi Patron'a koştu!
Sahneden indi, hasta kedisi Patron'a koştu! Tuğba Özerk, Belek'te bir otelde düzenlenen 23. Ulusal Cerrahi Kongresi’nde şarkılarını yaklaşık üç bin doktor için söyledi. Özerk, konser sonrası soluğu FIP hastası kedisi Patron’un yanında aldı.
1.05.2024 Cadde
İYİ Parti'de Trabzon depremi! İstifaların ardından yönetim düştü
İYİ Parti'de Trabzon depremi! İstifaların ardından yönetim düştü İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, görevinden istifa ettiğini duyurdu. 80 kişiden oluşan İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 62 isim de istifa etti. İstifalar üzerine İl Başkanı Fatma Başkan'ın yönetimi düştü.
1.05.2024 Gündem
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez TFF resmi sitesinden seçim tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'Kulüplerin sponsorlarına tehdit mesajları gönderen, toplumsal huzura zarar verecek kavgacı bir tavır takınan bu azınlığın, çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına asla izin verilmeyecektir" denildi.
1.05.2024 Futbol
Erhan Usta, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti
Erhan Usta, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
29.04.2024 Gündem
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor Filistin’de yaşanan insanlık suçlarının ele alındığı 5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Uluslararası hukukun ve uluslararası sistemin hiçbir kararını uygulamayan İsrail, adeta bir devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor” dedi.
27.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir
Stoltenberg: Rus uçaklarının düşürülmesi, Ukrayna’nın savunma hakkı çerçevesindedir NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “NATO savunma bakanları, Ukrayna’ya hava savunma dahil daha fazla askeri destek sağlama konusunda anlaştı” dedi.
19.04.2024 Dünya
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
İYİ Parti’de adaylar artıyor
İYİ Parti’de adaylar artıyor İYİ Parti’nin 27 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kongresi’ne iki hafta kala, İstanbul Teşkilatı Kurucu Üyesi Kemal Orkun Yekdeş de genel başkanlığa aday olduğunu ilan etti.
15.04.2024 Gündem
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Kongre 27 Nisan’da
Kongre 27 Nisan’da İYİ Parti Seçimli Olağanüstü Kongresi, 27 Nisan 2024 Pazartesi günü yapılacak.
6.04.2024 Gündem
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti Kargo gemisinin çarpması sonucu kısmen çöken Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsünü ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden, köprünün en kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirterek, “Yeni köprünün çimentosu kuruyana kadar dinlenmeyeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Haberler
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kongresi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.