Kosava

Kosava

Son dakika kosava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kosava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kosava haber sayfamızda...

Kosava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 kosava haberi bulunmuştur.
Stade Reims'ten Adana Demirspor'a! 3 yıllık sözleşme
Stade Reims'ten Adana Demirspor'a! 3 yıllık sözleşme Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor bir transfer daha resmen açıkladı. Mavi Şimşekler Kosovalı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
2.09.2023 Adana Demirspor
Kosova Türk Adalet Partisi Başkanı Arif Bütüç hayatını kaybetti
Kosova Türk Adalet Partisi Başkanı Arif Bütüç hayatını kaybetti Kosova Adalet Türk Partisi (KATP) Genel Başkanı Arif Bütüç, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
28.05.2023 Dünya
MasterChef Ünlüler yarışmasında şampiyon kim oldu? Birinciliği kim kazandı?
MasterChef Ünlüler yarışmasında şampiyon kim oldu? Birinciliği kim kazandı? MasterChef Ünlüler bölümü bu akşam ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimler yarışmada boy gösterdi. Yapılan yemeklerin ardından jüri kararını verdi ve şampiyon belli oldu. İşte "MasterChef Ünlüler yarışmasında şampiyon kim oldu?" sorusunun cevabı...
14.01.2023 Bilgi Rehberi
Dışişleri: Kosova- Sırbistan arasındaki uzlaşıdan memnuniyet duyuyoruz
Dışişleri: Kosova- Sırbistan arasındaki uzlaşıdan memnuniyet duyuyoruz Dışişleri Bakanlığı, Kosova ve Sırbistan arasında kimlik kartlarıyla sınır geçişleri konusunda varılan uzlaşıdan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.
28.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmani'yi resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmani'yi resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani'yi Beştepe'ye ağırlıyor. Erdoğan, Osmani'yi resmi törenle karşıladı.
1.03.2022 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmani-Sadriu'yu resmi törenle karşıladı
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmani-Sadriu'yu resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu'yu Beştepe'ye ağırlıyor. Erdoğan, Osmani-Sadriu'yu resmi törenle karşıladı.
1.03.2022 Siyaset
Bakan Akar: Bosna Hersek ve Kosova’daki gelişmeleri yakından takip ediyoruz
Bakan Akar: Bosna Hersek ve Kosova’daki gelişmeleri yakından takip ediyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova’nın Prizren kentinde bulunan Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığında Mehmetçik ile bir araya geldi.
29.12.2021 Siyaset
Son dakika - Avrupa'da inanılmaz gece! Attila Szalai, Ronaldo...
Son dakika - Avrupa'da inanılmaz gece! Attila Szalai, Ronaldo... Dünya Kupası Elemeleri'nde geceye damga vuran isim Cristiano Ronaldo oldu. Portekiz'in Lüksemburg'a gol yağdırdığı mücadelede yıldız isim şov yaptı. 36 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz günlerde UEFA Şampiyonlar Ligi tarihine geçmişti. Fenerbahçeli Attila Szalai'nin formasını giydiği Macaristan, İngiltere deplasmanında sürpriz bir sonuca imza attı.
13.10.2021 Milli Takım
Son dakika: Türkiye'den Honduras'ın 'Kudüs' kararına tepki
Son dakika: Türkiye'den Honduras'ın 'Kudüs' kararına tepki Gelen son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanlığı, Honduras'ın Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını kınadı.
24.06.2021 Gündem
Son dakika... Sedat Peker suç örgütüne operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Son dakika... Sedat Peker suç örgütüne operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı Gelen son dakika haberine göre; Sedat Peker ve adamlarına yönelik yapılan operasyonun yeni detayları ortaya çıktı. Operasyonda yakalanan Ferhan A. isimli kişinin, Sedat Peker'i iş insanı olarak gösterip, örgüte eleman temin ettiği tespit edildi. Ferhan A.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.
12.04.2021 Gündem
Sedat Peker’e 3 yıllık takiple operasyon
Sedat Peker’e 3 yıllık takiple operasyon Kuzey Makedonya polisi tarafından sınır dışı edilip Kosova’ya sığınan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Türkiye’de bulunan adamlarına yedi ilde dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
10.04.2021 Gündem
Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı
Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sedat Peker suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Peker'in Beykoz'daki villasında arama yapıldı. Villadaki lüks cip de didik didik arandı.
9.04.2021 Haberler
Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı
Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sedat Peker suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Peker'in Beykoz'daki villasında arama yapılıyor. Villadaki lüks cip de didik didik arandı.
9.04.2021 Haberler
Son dakika... Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı
Son dakika... Sedat Peker'in villasına baskın! 5 ilde düğmeye basıldı Gelen son dakika haberine göre; İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sedat Peker suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Peker'in Beykoz'daki villasında arama yapıldı. Villadaki lüks cip de didik didik arandı. Öte yandan adreslerde yapılan aramalar aramalar polis kamerasına yansıdı.
9.04.2021 Gündem
Asya Gashi: Bu tabut beni Müslüman yaptı
Asya Gashi: Bu tabut beni Müslüman yaptı Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen Asya Gashi, klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilendi. Ünlü şarkıcı, İslam'ı araştırmaya başlayarak, Müslüman olduğunu açıkladı.
17.02.2021 Cadde
Kosovalı gazeteci: ‘Vedat, Immobile’den çekinmiyor’
Kosovalı gazeteci: ‘Vedat, Immobile’den çekinmiyor’ Lazio’da yeni bir döneme hazırlanan Vedat Muriç’i Kosovalı gazeteci Jon Ajeti, Milliyet’e değerlendirdi, “Immobile ile mücadeleye girmekten çekinmiyor. Şu anda kendini Serie A’ya hazır hissediyor” diye konuştu
10.09.2020 Fenerbahçe
Kosova'da beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı!
Kosova'da beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı! Kosova'da Türklerin çoğunlukta yaşadığı Mamuşa kasabasında avuç içi büyüklüğünde dolu yağdı. Beyzbol topu büyüklüğündeki dolu yağışı kentte hayatı olumsuz yönde etkiledi.
20.05.2020 Dünya
Tek gösteriden altıncı yıla
Tek gösteriden altıncı yıla Tekerlekli Sandalye Dans Projesi’nin gösterisini izleyen İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, “Sadece güzel bir etkinlik değil güzel ruhlar da gördük” dedi...
20.01.2020 Ege
Kaliteli, gerçek lezzet
Kaliteli, gerçek lezzet Yeni şubesini İzmir’de açmayı planlayan Kosovalı Döner aileden miras aldığı et kültürünü yaşatıyor. Markanın sahibi Hakkı Korkmaz, “Soya kıyması veya renklendirilmiş tavuk eti kullananlar sektörü kötü yönde etkiliyor” dedi
16.12.2019 Ege
Interpol 2021'de Türkiye'ye geliyor
Interpol 2021'de Türkiye'ye geliyor Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Türkiye’nin 2021 yılında düzenlenecek olan Interpol’ün 90. Genel Kurul Toplantısına ev sahipliği yapacağını bildirdi.
21.10.2019 Dünya
Ankaragücü kalecisi Altay Bayındır'a Kosova'da saldırı
Ankaragücü kalecisi Altay Bayındır'a Kosova'da saldırı Kosova'nın başkenti Priştine'de dün akşam Kosova ile Türkiye'nin Ümit Milli Takımları arasında oynanan maç sonrası Türk kaleci Altay Bayındır'ın stat görevlileri tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.
1.07.2020 Milli Takım
Kosova, Bulgaristan'ı 90'da yıktı! Vedat Muriç...
Kosova, Bulgaristan'ı 90'da yıktı! Vedat Muriç... EURO 2020 Elemeleri'nde Kosova, Bulgaristan 3-2 mağlup etti. Vedat Muriç, Kosava adına 1 gol kaydetti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Pınar KSK’de buruk sevinç
Pınar KSK’de buruk sevinç FIBA Europe Cup 2...
1.02.2019 Ege
Ujkani, Çaykur Rizespor'da
Ujkani, Çaykur Rizespor'da Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, Kosova'lı kaleci Samir Ujkani ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
23.07.2020 Rizespor
Antalya’da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Antalya’da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı Manavgat-Alanya karayolunda TIR ile havaalanı transfer aracının çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.Kaza, D-400 karayolu Manavgat-Alanya sınırındaki Boztepe Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Alanya istikametine yolun sol şeridinden seyir halinde olan ve içerisinde 10 yolcu bulunan Ercan Temir yöntemindeki 07 ABM 648 plakalı havaalanı transfer aracı, Savaş Kum idaresindeki 07 DCT 10 plakalı hazır beton firmasına ait TIR'la çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle minibüs yan yatarak yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra devrilerek durabildi. Minibüs sürüklenmeye başladığında araçtan fırlayan İlhami Taş ağır yaralanırken, diğer yolcular Ukrayna uyruklu Svitlana Baranovska (39), Kosava uyruklu Neriman Mullafetah (57) ile ismi öğrenilemeyen Moldova uyruklu bir yolcu yaralandı.Ağır yaralı İlhami Taş Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Manavgat ve Alanya’daki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kosava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.