Kriket

Kriket

Son dakika kriket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kriket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kriket haber sayfamızda...

Kriket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 311 kriket haberi bulunmuştur.
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Makinistler kriket maçını izliyormuş!
Makinistler kriket maçını izliyormuş! Hindistan’da 14 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan tren kazasıyla ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.
5.03.2024 Dünya
2 dolara aldı, 2 milyon dolar kazandı! Dünyada sadece bir fotoğrafı var
2 dolara aldı, 2 milyon dolar kazandı! Dünyada sadece bir fotoğrafı var Karı-kocanın en büyük hobisi antikalardı. Pek çok koleksiyona sahip olan çift, dükkan dükkan gezerek eski eşyaları topluyordu. Bir gün 2 dolara satın aldıkları fotoğraf sayesinde ise talihleri döndü. Artık hayal bile edemeyecekleri kadar zenginler.
4.02.2024 Yaşam
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir?
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir? İnsan yaşamının merkezi haline gelen cep telefonları hiç de ucuz değiller. 10-15 bin TL’ye kadar olan telefonlar pahalı gibi görünüyor. Telefon özelliklerine göre değişiklik gösteren fiyatlar tasarımına göre milyon dolarları bulunuyor. 10-15 bin TL ne kadar pahalı gözükse de değeri 48 milyon doları bulan telefonlar da mevcut. Ancak bu kadar değerli olmalarının sebebi ise genellikle tasarımları. Dünyanın en pahalı cep telefonu sıralaması ve fiyatlarını merak ediyorsanız “Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Aidan Heslop: Yüzmeyi Dalyan'da öğrendim!
Aidan Heslop: Yüzmeyi Dalyan'da öğrendim! Red Bull Cliff Diving’de yarışan sporculardan biri olan Aidan Heslop, eşsiz manzarası olan Halfeti Rumkale’de müthiş bir atlayış yaparken, ilginç bir itirafta da bulundu. Heslop, Dalyan’da geldikleri tatilde kolluklarının patlamasının ardından yüzmeyi burada öğrendiğini söyledi.
29.10.2023 Su Sporları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Pakistan'da genel seçimler ertelenecek
Pakistan'da genel seçimler ertelenecek Pakistan’da ulusal parlamento resmen feshedildi. Ancak 90 gün içinde yapılması planlanan seçimler muhtemelen ertelenecek.
10.08.2023 Dünya
Hakaret suçundan ceza alan Hint muhalif lider Rahul Gandhi parlamentoda
Hakaret suçundan ceza alan Hint muhalif lider Rahul Gandhi parlamentoda Hindistan'da hakaret suçlamasıyla iki yıl hapis cezası alan muhalif lider Rahul Gandhi, Yüksek Mahkeme'nin cezayı durdurma kararıyla bugün milletvekili olarak parlamentoya döndü.
7.08.2023 Dünya
Tepki alan dizinin setinde talihsiz olay! Cinsellik içeren sahneleri çekerken yaralandılar
Tepki alan dizinin setinde talihsiz olay! Cinsellik içeren sahneleri çekerken yaralandılar Elizabet Hurley ile kaçamakları 2010'lu yıllara damga vuran, geçtiğimiz sene ise beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden kriket efsanesi Shane Warne ile ilgili yapılan mini dizi, sosyal medyada tepki görmüştü. Tartışma yaratan dizi, son olarak sette yaşanan talihsiz bir olayla gündeme geldi. Dizide Warne'yi ve 10 yıl evli kaldığı eşi Simone Callahan'i canlandıran oyuncular, cinsellik içeren sahnelerin çekiminde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
10.06.2023 Cadde
İhanet skandalı tüm dünyayı sarsmıştı! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu
İhanet skandalı tüm dünyayı sarsmıştı! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu Ünlü model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin, milyoner iş insanı eşi Arun Nayar'ı kriket oyuncusu Shane Warne ile aldatması, 2010'lı yıllara damga vurmuştu. Öpüşürken paparazzilere yakalanan ve iki gece için bin 750 sterlin ödedikleri bir otelin kral dairesinde yaptıkları kaçamakla yıllar sonra bile konuşulan ikilinin aşkı, geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Warne hakkında yapılan bir diziye konu oldu.
8.06.2023 Cadde
Gary Lineker: İngiltere'nin mülteci planı 1930'ların Almanya'sını andırıyor
Gary Lineker: İngiltere'nin mülteci planı 1930'ların Almanya'sını andırıyor BBC sunucusu ve İngiltere'nin ünlü eski milli futbolcularından Gary Lineker, attığı bir tweette Muhafazakar Parti hükümetinin yeni mülteci yasa tasarısını Nazilerin iktidarda olduğu 1930'lar Almanyası ile kıyasladı. BBC yönetimi ve hükümet, Lineker'e tepki gösterdi.
8.03.2023 Dünya
İstihbarat raporuna göre İmran Han'a yeni bir suikast girişimi düzenlenebilir
İstihbarat raporuna göre İmran Han'a yeni bir suikast girişimi düzenlenebilir İstihbarat raporuna dayanarak konuşan üst düzey bir yargıç, Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'ın hayatının hâlâ olası bir suikast girişimiyle tehdit altında olduğunu söyledi.
20.11.2022 Dünya
Son dakika: Eski Pakistan Başbakanı Han'a suikast girişimi!
Son dakika: Eski Pakistan Başbakanı Han'a suikast girişimi! Son dakika haberine göre, eski Pakistan Başbakanı Imran Han, konvoyuna açılan ateş sonucu yaralandı. 70 yaşındaki Han, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, zanlı yakalandı.
3.11.2022 Dünya
Sinema doğudan doğudan esiyor
Sinema doğudan doğudan esiyor “Forrest Gump”ın yeniden çevrimi “Laal Singh Chaddha”nın vizyona girmesi vesilesiyle Hint sinemasının unutulmaz filmlerine bir göz atalım.
14.08.2022 Kültür Sanat
Hindistan'da insanların oluşturduğu dev bayrak, Guinness rekoru kırdı
Hindistan'da insanların oluşturduğu dev bayrak, Guinness rekoru kırdı Hindistan'ın Pencap eyaletindeki Chandigarh'da insanların oluşturduğu dev Hindistan bayrağı Guinness rekorlar kitabına girdi.
13.08.2022 Haberler
Hindistan'da insanların oluşturduğu dev bayrak Guinness rekoru kırdı
Hindistan'da insanların oluşturduğu dev bayrak Guinness rekoru kırdı Hindistan'ın Pencap eyaletindeki Chandigarh'da insanların oluşturduğu dev Hindistan bayrağı Guinness rekorlar kitabına girdi.
14.08.2022 Dünya
Oğlu 'Ne olur paylaşma' demişti! Elizabeth Hurley'den bikinili poz
Oğlu 'Ne olur paylaşma' demişti! Elizabeth Hurley'den bikinili poz Elizabeth Hurley'in oğlu Damian, annesini paylaştığı pozlar nedeniyle uyarmış ve artık cesur pozlar paylaşmamasını istemişti. 56 yaşındaki Hurley, oğlunu dinlemeyerek bu kez beyaz bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü mankene beğeni yağdı.
17.07.2022 Cadde
Bollywood’u aratmadılar
Bollywood’u aratmadılar Hindistan’daki kriket liginin sahtesini yapan dolandırıcılar, karşılaşmalara oynanan bahisle vurgun yaptı. Boş bir arazide üzerlerine forma geçirilen çiftçiler oyuncu yapılıp maçlar canlı yayınlanınca, Bollywoodvari (Hindistan Sinema Endüstrisi) görüntüler ortaya çıktı
13.07.2022 Diğer
Jansin Turgut’tan mucize kurtuluş! Üçüncü kattan atladı, intihara teşebbüs etti
Jansin Turgut’tan mucize kurtuluş! Üçüncü kattan atladı, intihara teşebbüs etti Mental sorunların ardından üçüncü kattan atlayarak giriştiği intihar teşebbüsü, Jansin Turgut’un az kalsın hayatına mal oluyordu... Doktorların ‘bir daha yürüyemeyebilirsin’ uyarısı yaptıkları ünlü rugby oyuncusu sahalara bile döndü, milli oldu
8.05.2022 Diğer
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi
AB'den Rusya İçin yeni karar! Yaptırım listesine yenileri eklendi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya Parlamentosu'nun üst kanadı Federasyon Konseyi üyeleri ve oligarklardan oluşan 160 kişinin yaptırım listesine alınacağını duyurdu.
9.03.2022 Ekonomi
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım
Rus patronlara 'MEGA' yaptırım İngilere, Avrupa Birliği (AB) ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) hükümetleri, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın çevresinde olduğu düşünülen milyarder işadamlarına karşı yıkıcı yaptırımlar uygulayarak yanıt verdi. İşte Ukrayna işgali nedeniyle yaptırımlarla yüzleşen mega zenginler...
8.03.2022 Ekonomi
Elizabeth Hurley'den vefat eden eski aşkı Shane Warne'e duygusal veda
Elizabeth Hurley'den vefat eden eski aşkı Shane Warne'e duygusal veda Elizabeth Hurley'in eski sevgilisi ünlü kriket oyuncusu Shane Warne, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Warne için duygusal bir yazı kaleme alan Hurley, eski aşkına "Huzur içinde yat aslan yüreklim" sözleriyle veda etti.
7.03.2022 Cadde
Koo, Twitter'a rakip oldu!
Koo, Twitter'a rakip oldu! Sosyal medya devi Twitter'a Hindistan'dan rakip çıktı. Hindistan'ın kısa mesaj uygulaması Koo, tüm dünyaya yayılmayı hedefliyor.
5.02.2022 Teknoloji
Kedilerden  sen anlarsın konuş onlarla
Kedilerden sen anlarsın konuş onlarla Louis Wain kedi çizimleriyle dört ayaklı dostlarımızın bizim yaptığımız her şeyi yapabileceğini gösteriyor. Sanatın her dalına konu olan usta çizer, hem kediler hem akıl sağlığı yerinde olmayanlar hakkındaki ön yargıları yıkıyor. Wain şimdi kendisini Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı filmle gündemde
2.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kriket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.