Liposuction

Liposuction

Son dakika liposuction haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan liposuction gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan liposuction haber sayfamızda...

Liposuction

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 513 liposuction haberi bulunmuştur.
Yılbaşı hediyesi estetik faturası
Yılbaşı hediyesi estetik faturası  Bu yıl çok sayıda kişinin yılbaşı hediyesi olarak eşlerinin, yakınlarının estetik operasyon ücretini üstlendiği ortaya çıktı. Hediyelikler arasında botoks ve dolgu başı çekiyor!
25.12.2023 Dünya
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil!
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil! Doğru kişiye, işin uzmanı tarafından uygulandığında, bölgesel yağlanmaların, sarkmaların önüne geçmek mümkün.
10.11.2023 Gündem
Estetiğin değişen yüzü
Estetiğin değişen yüzü Geçen yıl tüm dünyada en fazla yapılan estetik cerrahi işlem yağ aldırma olarak da bilinen liposuction, cerrahi olmayan işlem ise botoks oldu. ISAPS raporuna göre, en çok işlem yapılan beşinci ülke konumundaki Türkiye’de de liposuction artık bir numaraya yükselmiş durumda.
30.09.2023 Pazar
Estetikte yeni trend en iyi ‘ben’e ulaşmak
Estetikte yeni trend en iyi ‘ben’e ulaşmak Yaşlanmayan ünlülerden Jennifer Aniston ve Jennifer Lopez’in doktoru, dermatoloji uzmanı Dr. Klaus Hoffmann’la zamanı donduran güzellik teknolojilerini konuştuk.
1.07.2023 Pazar
Songül Karlı'dan makyajsız poz!
Songül Karlı'dan makyajsız poz! 'Derman Sendedir' albümü ile 1991 yılında müzik sektörüne giriş yapan ve sonraki yıllarda sunuculuğa da yönelen Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak sosyal medyadan makyajsız halini paylaştı.
22.04.2023 Cadde
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil'
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil' Karın germe ve yağ alma operasyonlarının arasındaki farklardan bahseden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökay Baykara, “Karın estetiği ameliyatı, fazla yağ ve derinin alındığı, kas duvarının güçlendirildiği karın bölgesinin tamamen yeniden şekillendirildiği bir operasyondur. Liposuction ise vücudun farklı bölgelerinde lokalize yağ birikimlerini gidermeye odaklanan bir işlemdir. Bu iki işlem de kesinlikle kilo verme yöntemi değil, vücut şekillendirme yöntemi” dedi.
28.08.2022 Genel Sağlık
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi?
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi? Gerek yaşlanmanın etkilerini azaltmak gerekse de memnuniyetsizlik oluşturan bölgeye müdahale etmek amacıyla yapılan estetik uygulamalara en az kadınlar kadar erkekler de ilgi gösteriyor. Özellikle beyaz yakalı genç yetişkin erkeklerin medikal estetik olarak bilinen botoks ve dolgu uygulamalarına ilgisi ciddi oranda artış gösterdi. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Mustafayev'e göre bu durumun en önemli sebebi sosyal medya ve dijitalleşme.
20.07.2022 Estetik
Enis Arıkan'dan Maldivler pozu! 'Herkes sussun, dünya güzeli konuşulsun'
Enis Arıkan'dan Maldivler pozu! 'Herkes sussun, dünya güzeli konuşulsun' İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren Enis Arıkan, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Maldivler'de tatilde olan oyuncu, kumsalda verdiği poza düştüğü notla takipçilerini kırdı geçirdi.
3.07.2022 Cadde
Yaz aylarında hangi uygulamalardan uzak durulmalıdır?
Yaz aylarında hangi uygulamalardan uzak durulmalıdır? Yaz aylarında estetik operasyonlar gerçekleştirilebilir mi? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yaz aylarında yapılmaması gereken işlemleri sizler için anlatıyor.
21.06.2022 Estetik
Liposuction sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Liposuction sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Günümüzde sıklıkla yapılan işlemlerden biri liposuctiondır. İşlem kadar işlem sonrası süreçte önem taşır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, liposuction sonrasında süreç hakkında merak edilenleri anlatıyor.
29.05.2022 Estetik
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) tarafından Hacettepe Üniversitesi'nde 150 plastik cerrahi uzmanına kadavra üzerinde uygulamalı burun ameliyatı ve yüz estetiği eğitimi verildi. Plastik cerrahi uzmanları, ABD'den getirilen kadavralar üzerinde, Türkiye'de her geçen gün artan burun ve yüz estetiği ameliyatlarına ilişkin yeni teknik ve yöntemlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı buldu.
28.05.2022 Sağlık
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim
Plastik cerrahi uzmanlarına kadavra üzerinde eğitim TÜRK Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) tarafından Hacettepe Üniversitesi'nde 150 plastik cerrahi uzmanına kadavra üzerinde uygulamalı burun ameliyatı ve yüz estetiği eğitimi verildi. Plastik cerrahi uzmanları, ABD'den getirilen kadavralar üzerinde, Türkiye'de her geçen gün artan burun ve yüz estetiği ameliyatlarına ilişkin yeni teknik ve yöntemlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı buldu.
27.05.2022 Gündem
Düz bir karın için tercih edilebilecek uygulamalar nelerdir?
Düz bir karın için tercih edilebilecek uygulamalar nelerdir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, düz bir karın için tercih edilebilecek uygulamalar ve drensiz karın germe uygulaması hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı. Düz bir karın için yapılacak işlemler ve birtakım uygulamalar bulunmaktadır. Genellikle kilo alıp verme ve gebelik gibi değişimlere bağlı olmak üzere karında birtakım deformasyonlar meydana gelebilmektedir. Bunlardan en sık karın katmanlarının yayılması; gebeliğe bağlı karın duvarının genişlemesi ve katmanların yayılması en yaygın görülen problemdir. Bunun haricinde kilo almaya bağlı karın derisinin kalınlaşması veya kilo verdikten sonra karın derisinin kalite olarak zayıflaması, çatlakların gelişmesi, buruşukluk şeklinde görünüm olması gibi birçok problem olabilir. Biz burada temel olarak hastada hangi problemler varsa bunlara yönelik cerrahi ve bazen medikal işlemler uygulayabiliyoruz. Bunlardan en sık işlemler; kontur bozukluğuna yol açan deri altı yağ birikimlerini gidermeye yönelik liposuction işlemleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, karındaki bu gevşemeyen, karın duvarının iyice öne çıkması sonucu oluşan görünümü düzeltmek üzere de karın germe işlemleri uygulamaktayız.
20.05.2022 Güzellik
Yaz öncesi estetik ameliyat yapılabilir mi?
Yaz öncesi estetik ameliyat yapılabilir mi? Yaza yenilenen bir vücutla girmek için estetik operasyon düşünenler ameliyat bölgesinin tatil dönemine kadar iyileşip iyileşmeyeceğini merak ediyor. Plaj sezonunun başlamasına sayılı günler kala sizi yaza hazır hale getirecek estetik operasyonlarından bazılarını Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete anlattı.
12.05.2022 Estetik
Enis Arıkan: Muzo bana uzak, ben daha cana yakınım
Enis Arıkan: Muzo bana uzak, ben daha cana yakınım 'Camdaki Kız' dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Dizisi hakkında konuşan oyuncu, Muzo karakterinin izleyiciler tarafından sevildiğini ifade etti. Ünlü oyuncu, annesinin koronavirüse yakalandığını da sözlerine ekledi.
3.05.2022 Cadde
Liposuction (Liposakşın) Nedir, Nasıl Uygulanır? Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir?
Liposuction (Liposakşın) Nedir, Nasıl Uygulanır? Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir? Liposuction; halk arasındaki adı ile “yağ aldırma” işlemi, hareketsiz yaşam tarzı ve yanlış beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak ortaya çıkan bölgesel vücut yağlanmalarına, kesin ve kalıcı bir çözüm olarak çare olmasa da bir çeşit vücut şekillendirme operasyonu olarak bilinir. Liposuction (Liposakşın) nedir, nasıl uygulanır sizler için derledik.
22.04.2022 Eğitim
Kadınlar kadar erkekler de tercih ediyor! 'Liposuction bir kilo verme yöntemi değil'
Kadınlar kadar erkekler de tercih ediyor! 'Liposuction bir kilo verme yöntemi değil' Genellikle kilo verme yöntemi olarak bilinen liposuction, aslında vücuda şekil verme amacı taşıyor. Vücuttaki yağların özel bir hortum aracılığıyla negatif basınç altında emilerek dışarı atılması olarak tanımlanan liposuction ameliyatı genellikle kadınların bel ve basen bölgeleri için yapılırken, son yıllarda erkekler arasında da ilgi görmeye başladı.
17.03.2022 Estetik
'Demet Özdemir istedi, bıçak altına yattı' iddiası! Oğuzhan Koç'tan cevap
'Demet Özdemir istedi, bıçak altına yattı' iddiası! Oğuzhan Koç'tan cevap Oğuzhan Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Demet Özdemir’e evlilik teklifinde bulunmuş ve 'Evet yanıtını almıştı. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'Felaket tellalı' lakabıyla anılan Onur Akay, ünlü şarkıcı hakkında çok konuşulacak bir haberle gündeme getirdi. Oğuzhan Koç, bu iddiayı paylaştığı fotoğrafla tiye aldı. İşte detaylar...
2.03.2022 Cadde
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler Kilonuza dikkat etmenize ve düzenli spor yapmanıza rağmen hala arzu ettiğiniz vücut hatlarına ulaşamadıysanız belki de küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekleri anlattı.
22.02.2022 Estetik
Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun!
Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun! Yaz yaklaşırken hepimiz formda görünmek için neler yapabileceğimizi düşünmeye başladık. Vücudumuzda uzun süreli ve kalıcı hale gelen bölgesel yağlanmalar hem estetik hem de sağlık açısından rahatsız edici bir hal alabiliyor. Yeni bir tedavi yöntemi ile yağ hücrelerini çevre dokulara zarar vermeden ağrısız şekilde yok etmek artık mümkün. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Sinem Eroğlu yeni Frozen Body ile bölgesel yağlardan ve selülitlerden kurtulmanın yollarını anlattı.
22.04.2022 Estetik
Yıldızların gerçek yüzü
Yıldızların gerçek yüzü ABD'li Dr. Charles S. Lee tanınmış bir estetik cerrahi uzmanı. Lee, ünlü güzellerin fotoğraflarını inceleyerek yaptırıp da gizledikleri estetik operasyonları tespit etti. Doktor, yıldızların estetikten önceki ve sonraki fotoğraflarını analiz etti.
6.02.2022 Dünya
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler tıbbın her alanına olduğu gibi estetik cerrahiye de yön veriyor. Daha güzel, daha estetik, daha göz alıcı ve daha dikkat çekici bir vücuda sahip olmak eskiye göre çok daha kolay. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete kadınların en çok tercih ettiği 6 vücut şekillendirme uygulamasını anlattı.
1.02.2022 Estetik
Karın germe ameliyatında merak edilenler
Karın germe ameliyatında merak edilenler Karın germe ameliyatı ile fazla derilerin alınarak gergin bir karına sahip olmak mümkün. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
27.12.2021 Sağlık
Estetik operasyonların risk haritası
Estetik operasyonların risk haritası Dolgu, botoks gibi ameliyatsız işlemlerde nelere dikkat edilmeli? Birden fazla ameliyatın tek seferde yapıldığı kombine ameliyatlar ne tür riskler barındırıyor? Basit bir işlem gibi görülen estetik uygulamaların risk faktörlerini plastik cerrahi uzmanıyla konuştuk
28.11.2021 Pazar
Yüzüne dolgu yaptığı kadının hayatını karardı! Sahte doktora 3 yıl 4 ay hapis
Yüzüne dolgu yaptığı kadının hayatını karardı! Sahte doktora 3 yıl 4 ay hapis İstanbul Bakırköy’de 2013 yılında güzellik merkezinde uyguladığı yanlış tedavi sonucu Kıymet Kaya'nın (47) yüzünü tanınmaz hale getirdiği ve sahte diplomasıyla kendisini doktor olarak tanıttığı iddia edilen tutuksuz sanık Banu Mülhim, "Nitelikli dolandırıcılık" ve "Taksirle yaralama" suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis ve 3 bin 340 lira adli para cezasına çarptırıldı.
11.10.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Liposuction ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.