Marvel Future Fight

Marvel Future Fight

Son dakika MARVEL Future Fight haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MARVEL Future Fight gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MARVEL Future Fight haber sayfamızda...

Marvel Future Fight

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 marvel future fight haberi bulunmuştur.
MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesiyle ölümsüz HULK karakterleri oyuna eklendi
MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesiyle ölümsüz HULK karakterleri oyuna eklendi Oyuncuların süper kahramanlarla nefes kesici serüvenlere koştuğu MARVEL Future Fight güncellemeyle birlikte gelen yeni karakterler, kostümler ve hikayelerle farklı bir boyuta taşındı.
1.07.2020 Oyun
Yeni Marvel Future Fight Güncellemesi Yayınlandı
Yeni Marvel Future Fight Güncellemesi Yayınlandı MARVEL Future Fight'a Black Widow kahramanları ve kötü karakterleri eklendi. Yeni savaşlar, içerikler ve kostümler güncellemelerle oyuna eklenmeye devam edecek.
23.04.2020 Oyun
MARVEL Future Fight'a 3 yeni X-men karakteri
MARVEL Future Fight'a 3 yeni X-men karakteri Marvel dünyasının birbirinden renkli karakterlerin yer aldı popüler süper kahraman oyunu MARVEL Future Fight’a yeni Uncanny X-Men mutant kahramanları Iceman, Jubilee ve Bishop katılıyor.
30.05.2019 Oyun Dunyasi
Marvel Future Fight'a yeni kahramanlar eklendi
Marvel Future Fight'a yeni kahramanlar eklendi Marvel Future Fight'ta yapılan son güncelleme ile yeni kahraman Warpath, süper kötüler Juggernaut ve Sabretooth Marvel Future Fight’a eklendi.
21.03.2019 Oyun Dunyasi
Marvel Future Fight'a Captain Marvel modu geliyor
Marvel Future Fight'a Captain Marvel modu geliyor Netmarble Corp'un efsane oyunu Marvel Future Fight, Captain Marvel temalı modu oyuna ekliyor.
27.02.2019 Oyun
Android kullanıcıları indirdikleri oyunların büyük kısmını bir ay içinde siliyor
Android kullanıcıları indirdikleri oyunların büyük kısmını bir ay içinde siliyor Star Wars serisinin mobil oyunu olan Star Wars Galaxy of Heroes, Android platformunda yaklaşık 10 milyon kez indirildi.Ancak Android platformunda her 100 kişiden 95’i indirdiği oyunu bir aylık içinde siliyor.
20.10.2017 Teknoloji
Hayatı oyuna çevirmek mümkün!
Hayatı oyuna çevirmek mümkün! 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek oyun fuarı Gaming Istanbul 2017, “aile boyu eğlence ve oyun” sloganıyla yola çıkıyor
14.01.2017 Pazar
Mobil Aksiyon RPG MARVEL Future Fight Güncellendi
Mobil Aksiyon RPG MARVEL Future Fight Güncellendi Netmarble Games’in mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight için Marvel Gizli Savaş ile ilgili yeni bir güncelleme yayınlandı. Marvel Gizli Savaş isimli çizgi roman serisinin hikâyesinde pek çok çizgi roman dünyası ve ikonik karakter “Savaş Dünyası” isimli tek bir gezegende karşı karşıya geliyor ve bu macerada Marvel Evreni’nin geleceği şekilleniyor.
28.08.2015 Oyun Dunyasi
Ant-Man Gerçekten Cebinizde
Ant-Man Gerçekten Cebinizde 17 Temmuz’da vizyona girecek olan Marvel’ın Ant-Man filmine denk gelecek şekilde, Netmarble Games ses getiren mobil aksiyon RPG oyunları MARVEL Future Fight için bugün büyük bir güncelleme yayınladı. Güncelleme oyuna Ant-Man’i ve aralarında Giant Man, Wasp ve Yellowjacket’ın da olduğu bir grup yeni karakteri ekleyecek.
11.07.2015 Oyun Dunyasi
Marvel Karakterleri Cebimizde
Marvel Karakterleri Cebimizde MARVEL Future Fight’a güncelleme ile “Galaksinin Koruyucuları”ndan sekiz karakter ve ayrıca iki yeni mod ekleniyor. Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini yakın zamanda duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor.
15.06.2015 Oyun Dunyasi
Yeni Marvel Aksiyon RPG Oyunu
Yeni Marvel Aksiyon RPG Oyunu Netmarble Games’in 148 ülkede aynı anda yayına aldığı mobil Aksiyon RPG oyunu Marvel Future Fight tüm dünyada 10 milyon indirilme sayısına ulaştı. MARVEL Future Fight açılışından sadece 6 gün sonra mobil oyunlara en çok ilgi duyan ülkelerden biri olan Güney Kore’de en çok indirilen uygulama olurken, en çok kazananlar listesine de 10. sıradan girdi.
20.05.2015 Oyun Dunyasi
Marvel Evreni Artık Cebinizde
Marvel Evreni Artık Cebinizde Netmarble ve Marvel’in ortak çalışmasıyla geliştirilen oyun Marvel evreninin heyecanını eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Oyunun hikayesi, çok sevilen ve satış rekorları kıran Marvel yazarı Peter David tarafından kaleme alındı.
22.04.2015 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Marvel Future Fight ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.