Mehmet Zeki Çelik

Mehmet Zeki Çelik

Son dakika Mehmet Zeki Çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Zeki Çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Zeki Çelik haber sayfamızda...

Mehmet Zeki Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 845 mehmet zeki çelik haberi bulunmuştur.
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde Bursaspor Başkanı Recep Günay, UEFA, CAS ve TFF'ye yapılan şikayetlerin sonucunda kulübün kapanabileceğini ifade etti.
28.11.2023 2.Lig
Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi! Kiralık formülü
Jose Mourinho gözden çıkardı Galatasaray transfer için devreye girdi! Kiralık formülü Galatasaray'da Modle maçının ardından transferde hareketli saatler yaşanacak. Sarı-kırmızılıların orta sahaya ve savunmaya en az iki transfer yapması bekleniyor. Galatasaray'a İtalya'dan müjdeli haber geldi. Roma'da forma giyen yıldız oyuncu Jose Mourinho tarafından gözden çıkarıldı. İki kulüp kiralama formülü üzerinden görüşmelerini sürdürüyor.
29.08.2023 Galatasaray
Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Mehmet Zeki Çelik’e Bursaspor forması hediye edildi
Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Mehmet Zeki Çelik’e Bursaspor forması hediye edildi Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Bursa’da oynanacak olan Hırvatistan maçı için Bursa’da bulunan A Milli Takım’ın Bursalı oyuncularına jest yaptı. Başkan Banaz, yeşil-beyazlı takımın altyapısında yetişen Altay Bayındır, Mehmet Zeki Çelik ve İsmail Yüksek’e Bursaspor forması hediye etti.
26.03.2023 Milli Takım
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı! Kuntz 3 yeni ismi davet etti
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı! Kuntz 3 yeni ismi davet etti A Millî Takımımızın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan ve 28 Mart'ta Hırvatistan ile Bursa'da oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
17.03.2023 Milli Takım
A Milli Takım, İskoçya maçının hazırlıklarına başladı
A Milli Takım, İskoçya maçının hazırlıklarına başladı A Milli Futbol Takımı, çarşamba günü Diyarbakır'da İskoçya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptiığı antrenmanla başladı.
14.11.2022 Milli Takım
Juventus ile Roma yenişemedi: 1-1
Juventus ile Roma yenişemedi: 1-1 İtalya Serie A'nın 3. haftasında oynanan Juventus - Roma karşılaşması 1-1 sona erdi.
27.08.2022 İtalya Serie A
Milli futbolcunun yeni adresini açıkladı! '2-3 gün önce konuştum, pazarlık sürüyor'
Milli futbolcunun yeni adresini açıkladı! '2-3 gün önce konuştum, pazarlık sürüyor' Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Yalçın Koşukavak, kariyer planlaması ve Lille'de forma giyen eski öğrencisi Zeki Çelik'in transfer durumu hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam, milli futbolcunun yeni adresini duyurdu.
11.06.2022 Fransa Ligue 1
Jose Mourinho'nun Türk transfer operasyonu! İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...
Jose Mourinho'nun Türk transfer operasyonu! İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve... UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde zafere ulaşan Roma'da teknik direktör Jose Mourinho transfer raporunu sundu. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Yunus Akgün'ü uzun süredir takip eden Serie A devinin bir diğer milli futbolcuya da kanca taktığı iddia edildi. İtalyan basını transfere dair gelişmeleri duyurdu.
10.06.2022 İtalya Serie A
Son dakika haberi: A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz maçı aday kadrosu belli oldu! Stefan Kuntz'tan sürpriz tercih
Son dakika haberi: A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz maçı aday kadrosu belli oldu! Stefan Kuntz'tan sürpriz tercih A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Yolu'nda Portekiz ile oynayacağı mücadelenin aday kadrosu belli oldu. Umut Bozok, Yunus Akgün ve Doğukan Sinik ilk kez A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna davet edildi. İşte kadroda yer alan isimler...
18.03.2022 Milli Takım
Son dakika haberi: Lille'de deprem! Yusuf Yazıcı'nın ardından bir ayrılık daha
Son dakika haberi: Lille'de deprem! Yusuf Yazıcı'nın ardından bir ayrılık daha Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans göstererek, Paris Saint Germain'i geride bırakan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Lille bu sezon isteneni veremedi. Ligue 1 ekibinde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan milli futbolcumuz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
11.03.2022 Fransa Ligue 1
Zeki Çelik devleri peşine taktı
Zeki Çelik devleri peşine taktı Lille'de oynayan milli oyuncumuz Zeki Çelik'in transferi için 4 kulübün harekete geçtiği bildirildi.
27.10.2021 Fransa Ligue 1
Son dakika - Nice, Burak Yılmaz için Lille'in kapısını çaldı! İlk görüşme
Son dakika - Nice, Burak Yılmaz için Lille'in kapısını çaldı! İlk görüşme Lille'de hem şampiyonluğun hem de Süper Kupa'nın kazanılmasının mimarlarından olan Burak Yılmaz'ı eski hocası Christophe Galtier ısrarla Nice'e istiyor. Kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanırsa, Burak ile bir görüşme yapılacak.
3.08.2021 Futbol
Son dakika - Nice, teknik direktörlüğe Christophe Galtier'yi getirdi
Son dakika - Nice, teknik direktörlüğe Christophe Galtier'yi getirdi Ligue 1 ekibi Nice, teknik direktörlük görevine Christophe Galtier'nin getirildiğini açıkladı.
28.06.2021 Fransa Ligue 1
Yılın transfer bombası! İngiliz basını manşetten 'son dakika' olarak duyurdu! Devler Türk yıldızın peşinde
Yılın transfer bombası! İngiliz basını manşetten 'son dakika' olarak duyurdu! Devler Türk yıldızın peşinde İngiliz basını yılın transfer bombasını patlattı! Daily Mail manşetten son dakika olarak duyurduğu haberde Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın Türk yıldızın peşinde olduğunu duyurdu. Ayrıca Inter de transfer için devrede. İşte büyük ses getirecek transferin tüm ayrıntıları...
2.06.2021 Fransa Ligue 1
Burak Yılmaz: "Kariyerimde çok önemli bir şampiyonluk"
Burak Yılmaz: "Kariyerimde çok önemli bir şampiyonluk" Fransa Lique 1'de Lille ile şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik, hem şampiyonlukla ilgili düşünceleri hem de milli takımın EURO 2020 hedefleriyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
27.05.2021 Futbol
Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik milli takım için Türkiye'de
Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik milli takım için Türkiye'de Fransa Lique 1'de Lille ile şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik, hem şampiyonlukla ilgili düşünceleri hem de milli takımın EURO 2020 hedefleriyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
26.05.2021 Fransa Ligue 1
Son dakika: Fransa'da gündem Burak Yılmaz! Lille 10 yıl sonra şampiyon oldu, Fransız basını milli yıldızlara yere göğe sığdıramadı
Son dakika: Fransa'da gündem Burak Yılmaz! Lille 10 yıl sonra şampiyon oldu, Fransız basını milli yıldızlara yere göğe sığdıramadı Milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'in 10 yıl aradan sonra tarihinin dördüncü şampiyonluğuna ulaşması Fransız basınında geniş yer buldu.
24.05.2021 Fransa Ligue 1
Son dakika - Lille'de Türklerin gecesi! Burak Yılmaz ve Zeki Çelik damga vurdu
Son dakika - Lille'de Türklerin gecesi! Burak Yılmaz ve Zeki Çelik damga vurdu Fransa Ligi'nde şampiyonluğa koşan Lille, Nice'i milli futbolcularımız Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in golleriyle 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.
2.05.2021 Fransa Ligue 1
Şenol Güneş: Lille'in şampiyon olmasını isterim! Dünya Kupası'nı önemsiyorum
Şenol Güneş: Lille'in şampiyon olmasını isterim! Dünya Kupası'nı önemsiyorum Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası hedefinden Avrupa Şampiyonası'na, yeni sezon planlamasından milli takım kadrosuna kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
20.04.2021 Milli Takım
Milli takımlara Bursa futbolu etkisi
Milli takımlara Bursa futbolu etkisi A Milli Takım ve Ümit Milli Takım’da, yolu bir dönem Bursa futbolundan geçmiş ve Bursaspor’da eğitim almış oyuncular dikkat çekiyor.
24.03.2021 Milli Takım
Son dakika haberleri: PSG - Lille maçı sonrası Fransızlardan olay Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz yorumu: Düzensiz, ilginç...
Son dakika haberleri: PSG - Lille maçı sonrası Fransızlardan olay Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz yorumu: Düzensiz, ilginç... Fransa Kupası son 16 turu maçında PSG sahasında Lille'i konuk etti ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi. Lille'de milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik maça ilk 11'de başladı. Maç sonrası Fransız basını Yusuf Yazıcı'yı çok sert eleştirdi. Burak Yılmaz yorumları da dikkatlerden kaçmadı.
18.03.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Yusuf Yazıcı UEFA Avrupa Ligi'nde geceye damga vurdu! Tarihe geçti....
Son dakika - Yusuf Yazıcı UEFA Avrupa Ligi'nde geceye damga vurdu! Tarihe geçti.... UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda nefes kesen mücadeleler yaşandı. Gözler milli futbolcular Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille maçına döndü. Yusuf Yazıcı'nın tarihe geçtiği maçta Lille 88. dakikada yediği golle yıkıldı. Diğer Milli futbolcular Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City beklenmedik şekilde Avrupa'ya veda etti.
26.02.2021 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar tamamlandı
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar tamamlandı UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçlar oynanan 16 müsabakayla tamamlandı.
18.02.2021 UEFA Avrupa Ligi
Ligue 1'de Lille, 6 hafta sonra puan kaybetti
Ligue 1'de Lille, 6 hafta sonra puan kaybetti Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Lille, sahasında Brest ile 0-0 berabere kaldı. Mehmet Zeki Çelik, müsabakada 90 dakika görev yaptı. Burak Yılmaz'ın kadroda bulunmadığı mücadelede Yusuf Yazıcı ise 61. dakikada oyuna dahil oldu. 
14.02.2021 Fransa Ligue 1
Son dakika haberler: Mehmet Zeki Çelik ilk kez açıkladı! Mourinho...
Son dakika haberler: Mehmet Zeki Çelik ilk kez açıkladı! Mourinho... Lille'de forma giyen milli yıldız Zeki Çelik, hayatıyla ve futbol dünyasıyla ilgili açıklamalar yaptı.
7.12.2020 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Zeki Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.