Mezunu

Mezunu

Son dakika mezunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mezunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mezunu haber sayfamızda...

Mezunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.507 mezunu haberi bulunmuştur.
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.
13.05.2024 Teknoloji
Kiraz ihracatında 300 milyon dolarlık hedef
Kiraz ihracatında 300 milyon dolarlık hedef İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB) tarafından 'Kiraz Hasat Şenliği' düzenledi. Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkan Yardımcısı ve EYMSİB Başkanı Hayrettin Uçak, 2024 yılında kiraz ihracatından 300 milyon dolar döviz hedeflediklerini dile getirdi.
12.05.2024 Ekonomi
Teknoloji liderleri ikinci kez bir arada
Teknoloji liderleri ikinci kez bir arada Teknoloji alanında Türkiye’nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde  bir araya gelecek. Zirvede yapay zekâ ve akıllı şehirler konuşulacak.
11.05.2024 Ekonomi
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi Çocukken en büyük hayali uzaya çıkmak olan binlerce kişi yetişkin olduğunda bu heyecanını yitiriyor. Diyarbakırlı simit ustası Abdülkadir Topkaç ise 27 yıllık uzay çalışmalarına, hatta NASA’dan mektup almasını sağlayan keşfine hiç kaybetmediği heyecanı ve inancıyla bakın nasıl koştu.
11.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel ve 14 sanık davanın ilk duruşmasında savunma yaptı.
8.05.2024 Gündem
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Kariyer
Baymak’a yeni genel müdür
Baymak’a yeni genel müdür İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Baymak’ın Genel Müdürlük görevine Ülkü Özcan atandı. 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Özcan, 1 Mayıs 2024 itibariyle görevine başladı.
8.05.2024 Kariyer
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi
Teleferik faciasında iddianame hazırlandı! Şüpheliler hakkında 27 yıla kadar hapis istendi Antalya’da, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5'i tutuklu 12 şüphelinin, 27 yıla kadar hapsi istendi.
7.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Teknoloji
THY, kabin memuru alımı yapacak
THY, kabin memuru alımı yapacak Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda kabin memuru adayı alımına yönelik iş ilanı duyurusu yayımladı.
3.05.2024 Ekonomi
Sanatta ‘askıda bilet’
Sanatta ‘askıda bilet’ Konservatuar mezunu öğrencilere istihdam sağlamak amacıyla kurulan Olten Filarmoni Orkestrası, sanatseverlerle bir araya gelme deneyimini askıda bilet uygulamasıyla öğrencilerle de paylaşıyor.
3.05.2024 Kültür Sanat
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var'
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var' Isparta’dan binlerce kilometreye uzanan bir yaşamın kahramanı... Güneydoğu Asya ülkesi olan Doğu Timor’a abisinin işletmesine yardım için 1 aylığına gidince tüm hayatı değişti. Daha öncesinde ülkeyle ilgili hiçbir bilgisi olmayan adadaki tek Türk Ayhan Kırkar, yaşadıklarını ve neden asla Türkiye'ye dönmeyeceğini anlattı.
2.05.2024 Yaşam
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti...
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti... Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’ 21 Mayıs’ta Türkiye’nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını bir araya getirecek olan Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka ve dijital dönüşümün sürdürülebilirliği öne çıkacak gündem maddeleri...
24.04.2024 Ekonomi
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf!
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf! Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez görüntülendi. Eşiyle kamera karşısına geçmeyen ve sosyal medyada fotoğrafını yayınlamayan sanatçının, konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan ile katıldıkları davette fotoğrafı ortaya çıktı.
20.04.2024 Cadde
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu?
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu? 31. dönem POMEM ön başvuruları alındı ve gözler sınav tarihlerine çevrildi. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday alınacak. Başvuru süreci noktalanan POMEM sınavı ne zaman?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Mezunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.