Mobil İşletim Sistemi

Mobil İşletim Sistemi

Son dakika mobil işletim sistemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mobil işletim sistemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mobil işletim sistemi haber sayfamızda...

Mobil İşletim Sistemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 834 mobil işletim sistemi haberi bulunmuştur.
Google Play indirimi: 134 TL'ye satılan 8 uygulama şimdi ücretsiz!
Google Play indirimi: 134 TL'ye satılan 8 uygulama şimdi ücretsiz! Google tarafından zaman zaman yapılan indirimlere bir yenisi daha eklendi. Toplamda 134 TL olan 8 uygulama kısa süreliğine ücretsiz. İşte en sevilen ve ücretsiz olan Google Play uygulamaları!
30.01.2020 Android
Bu senenin sonunda yayınlanması beklenen iOS 14 hangi telefonlara gelecek?
Bu senenin sonunda yayınlanması beklenen iOS 14 hangi telefonlara gelecek? Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Apple'ın yeni mobil işletim sistemi olan iOS 14'ü WWDC etkinliğine tanıtması bekleniyor. Henüz etkinliğe ve yeni işletim sisteminin tanıtılmasına uzun bir süre varken, iOS 14 ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.
27.01.2020 Apple
Google rekabet ihlalleri nedeniyle milyar euroluk ceza ödedi
Google rekabet ihlalleri nedeniyle milyar euroluk ceza ödedi İnternet reklamcılığında dünyanın en fazla kazanan şirketlerinden olan Google, son 3 yılda Avrupa Birliği tarafından uygulanan yaptırımlar neticesinde 8,21 milyar euroluk para cezası ödedi.
20.12.2019 Ekonomi
‘Yükümlülüğünü yerine getirmeli’
‘Yükümlülüğünü yerine getirmeli’ Google’ın, mobil işletim sistemi Android’in Türkiye’de lisansını iptal etmeye yönelik kararının yansımaları sürüyor.
18.12.2019 Ekonomi
Android şoku!
Android şoku! Google’ın Türkiye’de Android işletim sistemi desteğini keseceği yönündeki açıklaması şok etkisi yarattı. Bu karar eski telefonları etkilemeyecek. Anlaşmanın sağlanamaması durumunda yeni ceplerde Android desteği olmayacak
17.12.2019 Ekonomi
Samsung telefonlara Android 10 için net tarih verildi!
Samsung telefonlara Android 10 için net tarih verildi! Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android 10 yavaş yavaş Android tabanlı akıllı telefonlar için yayınlanıyor. Samsung akıllı telefon modellerinin Android 10 güncellemesine kavuşacakları tarih ortaya çıktı. Yeni ortaya çıkan tarihlere göre Samsung planlarının ertelendiğini söyleyebiliriz. Çünkü 2020'den önce yayınlayacaklarını belirtmişlerdi.
29.11.2019 Android
iOS 13 ile fotoğraf düzenlemenin etkili yolları!
iOS 13 ile fotoğraf düzenlemenin etkili yolları! Apple tarafından piyasaya sürülen en güncel mobil işletim sistemi olan iOS 13, fotoğraf konusunda da pek çok yenilik getirmeyi başardı. Peki bu yenilikler neler?
25.11.2019 Apple
Xiaomi Android 10 için tarih verdi
Xiaomi Android 10 için tarih verdi 3 Eylül tarihiyle Android 10 piyasaya sunuldu. Beraberinde pek çok sıkıntı ile gelen yeni mobil işletim sistemi, yavaş yavaş belirlenen modellere gelmeye başladı. Şimdi Xiaomi Android 10'un kendi telefonları için yayın tarihini duyurdu.
12.09.2019 Android
Android Q güncellemesini alacak telefonlar belli oldu
Android Q güncellemesini alacak telefonlar belli oldu Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q güncellemesini alacak telefonlar belli oldu.
30.07.2019 Teknoloji Haberleri
WhatsApp KaiOS’ta da kullanılabilecek
WhatsApp KaiOS’ta da kullanılabilecek ABD merkezli bir şirket olan KaiOS Technologies'in sahip olduğu Linux tabanlı bir mobil işletim sistemi olan KaiOS, nihayet WhatsApp’in yeni bir versiyonuna sahip.
23.07.2019 Teknoloji
Cepte yerli ve milli android zamanı
Cepte yerli ve milli android zamanı Huawei’ye yasak, yerli ve milli yazılım geliştirmenin önemini yeniden gündeme getirdi. Yerli cep üreticilerimiz de Android kullanıyor. ‘Yerli işletim sistemi mümkün mü’ diye sorduk
23.05.2019 Ekonomi
Google I/O başlıyor! Android Q heyecanı...
Google I/O başlıyor! Android Q heyecanı... Google'ın her yıl düzenlediği geliştirici etkinliği Google i/o, 7-9 Mayıs tarihleri arasında Kaliforniya'da gerçekleştirilecek. Ekinlikte Google'ın Pixel 3a ve Pixel 3a XL'i duyurması bekleniyor.
7.05.2019 Teknoloji
Apple'dan Google'a hamle!
Apple'dan Google'a hamle! ABD'li teknoloji firması Apple, mobil işletim sistemi iOS üzerindeki bazı kurumsal mobil uygulamaların dağıtımı ve kullanıcı verilerinin takibine ilişkin kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Google'ın iOS geliştirici sertifikasını askıya aldı.
İşte Android Pie güncellemesi alacak modeller
İşte Android Pie güncellemesi alacak modeller Yen mobil işletim sistemi Android Pie'ın dağıtımına başlandı. Peki hangi modeller Android Pie güncellemesi alabilecek? İşte yanıtı...
28.01.2019 Android
iPhone XR, Android kullanıcılarının beğenisini kazandı
iPhone XR, Android kullanıcılarının beğenisini kazandı iPhone XR, ilginç bir şekilde Android kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başardı. Yeni bir rapora göre Android'deniPhone XR’a geçen kullanıcılar, iPhone müşterilerinin yüzde 16’sını oluşturuyor.
27.12.2018 Apple
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor?
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor? WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
WhatsApp, beklenen özelliğine kavuştu
WhatsApp, beklenen özelliğine kavuştu Android mobil işletim sistemi için aktif edilen WhatsApp özelliği sayesinde sohbetten çıkmadan küçük bir pencere üzerinden video izlenebiliyor.
4.10.2018 Android
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı...
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı... Google'ın 20. yaş günü Doodle oldu. Dünyaca ünlü teknoloji devi Google 20 yaşında! Google, 20. yaşını kullanıcılarına sunduğu özel bir Doodle ile kutladı...
27.09.2018 Gündem
Rekabet Kurulu Google'a 93 milyon lira para cezası verdi
Rekabet Kurulu Google'a 93 milyon lira para cezası verdi Rekabet Kurulunca, Google LLC, Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti. ve Google International LLC'den oluşan ekonomik bütünlüğe 93 milyon 83 bin 422 lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı.
21.09.2018 Teknoloji
Google’a ceza: 93 milyon lira!
Google’a ceza: 93 milyon lira! Rekabet Kurulunca, Google LLC, Google Reklamcılık ve  Pazarlama Ltd. Şti. ve Google International LLC’den oluşan ekonomik bütünlüğe 93 milyon 83 bin 422 lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı.
20.09.2018 Ekonomi
iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi
iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. Ancak telefon rehberine girip sağ kısımdaki harflere baktığınızda H harfinin eksik olduğunu göreceksiniz.
20.09.2018 Apple
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor?
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor? iOS 12 sonunda yayınlandı. Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. iOS 12 ile neler değişecek? Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesini alacak?
18.09.2018 Apple
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak?
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak? Apple, iOS 12 güncellemesini bugün itibarı ile yayınlayacak. Apple’ın açıklamasına göre iOS 12, uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans sağlıyor. Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesi alacak?
17.09.2018 Apple
Google’a Türk kıskacı
Google’a Türk kıskacı Amerikalı teknoloji devi Google, Türkiye’de rekabet ihlali kıskacına alındı. Rekabet Kurulu’nca, “Google’ın mobil işletim sistemi, mobil uygulama ve hizmetlerin sunumuna ilişkin davranışlarının ve cihaz üreticileriyle imzaladığı sözleşmelerin rekabeti ihlal ettiği” iddiasıyla yürütülen soruşturmada sözlü savunma toplantısı gerçekleştirildi.
28.08.2018 Ekonomi
Google "rekabeti ihlal"den savunma yaptı
Google "rekabeti ihlal"den savunma yaptı Rekabet Kurulunca, rekabeti ihlal ettiği iddiasıyla haklarında soruşturma yürütülen Google LLC, Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti ve Google International LLC'nin sözlü savunması alındı.
28.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mobil İşletim Sistemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.