Monterrey

Monterrey

Son dakika Monterrey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Monterrey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Monterrey haber sayfamızda...

Monterrey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 monterrey haberi bulunmuştur.
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Messi'ye ağır darbe! Inter Miami erken havlu attı
Messi'ye ağır darbe! Inter Miami erken havlu attı Ünlü yıldız Lionel Messi'nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Monterrey'e 2 maçta da mağlup oldu, saf dışı kaldı.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu
Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Valentin Rosier'le ilgili de sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız sağ beke, Avrupa devinin talip olduğu aktarıldı.
4.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.
4.01.2024 Beşiktaş
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir FIFA, Kulüpler Dünya Kupası’nın 2025’ten itibaren düzenleneceği yeni formatı açıkladı. Mevcut şekliyle 7 takımın katıldığı, bir tür resmi hazırlık turnuvası havasında geçen organizasyon, yeni şekliyle ciddi bir rekabetin yaşanacağı, dikkat çekici bir hale bürünecek.
19.12.2023 Futbol
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu FIFA, Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatının 2025'ten itibaren uygulamaya konulacağını açıkladı.
17.12.2023 Futbol
Piknikçiler masalarına dadanan ayı nedeniyle dona kaldı
Piknikçiler masalarına dadanan ayı nedeniyle dona kaldı Meksika’da piknik yapan ailenin masasına dadanan ayı, masadaki yiyecekleri yerken masada bulunan kadın ve çocuk dona kaldı.
26.09.2023 Haberler
Meksika'da şehre devasa ayı indi! Korku dolu anlar yaşandı
Meksika'da şehre devasa ayı indi! Korku dolu anlar yaşandı Meksika’nın kuzeyinde yer alan Nuevo Leon eyaletinde sokaklara inen devasa bir ayı bölge halkında korkuya neden oldu.
7.09.2023 Haberler
Meksika'da şehre devasa ayı indi! Korku dolu anlar yaşandı
Meksika'da şehre devasa ayı indi! Korku dolu anlar yaşandı Meksika’nın kuzeyinde yer alan Nuevo Leon eyaletinde sokaklara inen devasa bir ayı bölge halkında korkuya neden oldu.
7.09.2023 Dünya
Meksika’da süpermarketin önünde görülen ayı paniğe neden oldu
Meksika’da süpermarketin önünde görülen ayı paniğe neden oldu Meksika’nın kuzeyindeki Nuevo Leon eyaletinde süpermarketin önünde görülen ayı paniğe neden oldu.
25.08.2023 Haberler
Lucas Moura'da ters köşe! Transfer için Suudi Arabistan iddiası
Lucas Moura'da ters köşe! Transfer için Suudi Arabistan iddiası Tottenham'dan ayrılan Lucas Moura'nın yeni adresi merak konusu oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a da yazılan Lucas Moura'nın transferi için görüşmelere başlandığı öne sürüldü.
12.06.2023 Dünyadan Futbol
Geri dönüştürülmüş su kullanılacak! Tesla'dan Meksika hamlesi
Geri dönüştürülmüş su kullanılacak! Tesla'dan Meksika hamlesi Dünyaca ünlü elektrikli araç üreticisi Tesla’nın Meksika’da yeni bir fabrika açacağı duyuruldu.
28.02.2023 Ekonomi
FIFA'dan devrim niteliğinde Dünya Kupası kararı! 2030'dan sonra devreye girecek
FIFA'dan devrim niteliğinde Dünya Kupası kararı! 2030'dan sonra devreye girecek Katar'da oynanan ve Arjantin'in mutlu sona ulaştığı 2022 Dünya Kupası sonrası FIFA devrim gibi bir karar imza atıyor. Başkan Infantino'nun düşündüğü sistem 2030 Dünya Kupası'nda devreye girecek.
21.12.2022 Dünya Kupası
Nereden nereye! Janssen'in dönüşü olay oldu
Nereden nereye! Janssen'in dönüşü olay oldu Katar 2022 Dünya Kupası'na eski Fenerbahçeli eski golcü Vincent Janssen damga vurdu. Bir dönem istenmeyen adam ilan edilen Hollandalı yıldızın dönüşü dikkat çekti.
22.11.2022 Dünya Kupası
Meksika’da doğum günü partisine saldırı! Araçların arasına saklanarak kurtuldular
Meksika’da doğum günü partisine saldırı! Araçların arasına saklanarak kurtuldular Meksika’da düzenlenen doğum günü partisine yapılan silahlı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
21.10.2022 Dünya
21 milyondan fazla kişiyi etkiledi! NASA fotoğrafladı
21 milyondan fazla kişiyi etkiledi! NASA fotoğrafladı Meksika’da kuraklık ve su sorunu ciddi boyutlara ulaşırken, NASA uzaydan çektiği fotoğraflar ile ülkede yaşanan kuraklığı gözler önüne serdi.
24.07.2022 Dünya
'Ölüm yolu'nda son kare! Üçüncü otopside tüyler ürperten detaylar...
'Ölüm yolu'nda son kare! Üçüncü otopside tüyler ürperten detaylar... 18 yaşındaki üniversite öğrencisinin evine gitmek için bindiği taksinin şoförü, aylardır gizemi çözülemeyen bir fotoğraf çekti. Motelin güvenlik kamerası görüntülerinde ise saat 04.35'ten sonrası hayati önemde.
20.07.2022 Dünya
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Saat 05.30 sıralarında dehşet başladı
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Saat 05.30 sıralarında dehşet başladı Bir depo partisindeler... Partiye katılanlar mekandaki hareketli müzik eşliğinde dans ederek stres atıyor, bir yandan da tanımadıkları insanlarla sosyalleşip gecenin tadını çıkartıyor. Hilda Marcela Cabrales-Arzola ve yakın arkadaşı Christy Giles de o insanlardan... Yanlarında üç de erkek var. Üstelik bu üç erkek Hollywood dünyasında ismi bilinen, sinema sektöründe kariyer yapmış isimler. Gecenin sonunda olacaklar ise Hollywood dünyasını sarsmış durumda.
7.07.2022 Dünya
Eski Fenerbahçeli Vincent Janssen, Royal Antwerp'e transfer oldu
Eski Fenerbahçeli Vincent Janssen, Royal Antwerp'e transfer oldu 2018-2018 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Hollandalı golcü Vincent Janssen'in yeni takımı belli oldu.
18.06.2022 Dünyadan Futbol
Her şey bu fotoğrafla başladı! Ülke Escobar için ayakta
Her şey bu fotoğrafla başladı! Ülke Escobar için ayakta Meksika'da 18 yaşındaki Debanhi Escobar'a katıldığı bir partide arkadaşlarının yaptığı şaka, ülkenin gündeminde ilk sıraya çıkacak olaylar zincirinin fitilini ateşledi. Ondan geriye kalan gizemli fotoğrafın olayı aydınlatıp aydınlatmayacağı ise merak konusu. İşte detaylar...
26.04.2022 Dünya
Süper Lig'in hayal kırıklığı listesi! Milyon eurolar çöpe gitti
Süper Lig'in hayal kırıklığı listesi! Milyon eurolar çöpe gitti Beşiktaş'ın büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, Trabzonspor maçında kaçırdığı gollerle yine eleştirilere hedef oldu. Belçikalı oyuncunun kötü performansı akıllara Süper Lig'e büyük umutlarla gelen ancak hayal kırıklığına neden olan golcüleri getirdi. İşte detaylar...
4.04.2022 Süper Lig
Galatasaray için Vincent Janssen iddiası
Galatasaray için Vincent Janssen iddiası Göztepe galibiyetiyle ligde 6 hafta 3 puanla tanışan Galatasaray ile ilgili flaş bir iddiası gündeme geldi. Meksika basını eski F.Bahçeli futbolcuyu sarı kırmızılılara yazdı.
23.02.2022 Galatasaray
Meksika’da göktaşı görüntülendi
Meksika’da göktaşı görüntülendi Meksika’da akşam saatlerinde bir göktaşının yeryüzüne doğru süzüldüğü anlar çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.
23.12.2021 Haberler
CONCACAF Şampiyonlar Ligi'ni Monterrey kazandı
CONCACAF Şampiyonlar Ligi'ni Monterrey kazandı Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi finalinde Club America'yı 1-0 yenen Monterrey, şampiyon oldu.
29.10.2021 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Monterrey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.