Necip Çarıkçı

Necip Çarıkçı

Son dakika Necip Çarıkçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Necip Çarıkçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Necip Çarıkçı haber sayfamızda...

Necip Çarıkçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 necip çarıkçı haberi bulunmuştur.
Son dakika |  Galatasaray'ın Emre Kılınç transferini açıkladı!
Son dakika | Galatasaray'ın Emre Kılınç transferini açıkladı! Galatasaray, Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç'la prensip anlaşmasına vardı. Emre Kılınç'ın sarı kırmızılı takıma transferi hakkında son dakika açıklaması geldi.
24.07.2020 Galatasaray
Boluspor Kulübü olağanüstü kongre kararı aldı
Boluspor Kulübü olağanüstü kongre kararı aldı Boluspor Kulübü, olağanüstü genel kurul kararı aldı.  
24.07.2020 1.Lig
Necip Çarıkcı: İnşallah bu sezon Boluspor'u ligde bırakacağız
Necip Çarıkcı: İnşallah bu sezon Boluspor'u ligde bırakacağız TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkcı, takımı ligde bırakmak için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.
13.07.2020 1.Lig
Necip Çarıkcı: Boluspor'u ligde tutacağız
Necip Çarıkcı: Boluspor'u ligde tutacağız Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, takımı TFF 1. Lig'de tutabilmek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.
7.07.2020 1.Lig
Necip Çarıkçı: Bayramdan sonra takımı tekrar teste sokacağım
Necip Çarıkçı: Bayramdan sonra takımı tekrar teste sokacağım Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, oynanacak gibi hazırlık kampı içinde olduklarını belirterek, bayramdan sonra takıma tekrar korona virüs testi yapılacağını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı: 12 final maçımız kaldı
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı: 12 final maçımız kaldı TFF 1. Lig'de 16 puanla son sırada yer alan Boluspor, kalan maçlarını kazanarak ligde kalmak istiyor.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor Başkanı Çarıkcı: Küme düşeceğiz diye zerre bir korkum yok
Boluspor Başkanı Çarıkcı: Küme düşeceğiz diye zerre bir korkum yok TFF 1. Lig'de 21 maçta 15 puan toplayarak ligin son sırasında yer alan Boluspor'un başkanı Necip Çarıkcı, "Boluspor Başkanı olarak küme düşeceğiz diye zerre bir korkum yok. Hocamız Osman Özköylü’ye, teknik ekibine, futbolcularıma güvenim ve inancım tam. Yaşadığımız sürecin tamamen psikolojik olduğunu biliyorum. Sadece özgüven kazanmalıyız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor’un yeni forma sponsoru Eminevim
Boluspor’un yeni forma sponsoru Eminevim Türk sporuna desteğini sürdüren Eminevim, TFF 1. Lig'de mücadele eden Boluspor’un forma göğüs sponsoru oldu.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor, Osman Özköylü'ye emanet
Boluspor, Osman Özköylü'ye emanet TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor, teknik direktör Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da Giray Bulak dönemi sona erdi
Boluspor'da Giray Bulak dönemi sona erdi TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktör Giray Bulak dönemi sona erdi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor, 3 oyuncuyu renklerine bağladı
Boluspor, 3 oyuncuyu renklerine bağladı TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, kaleci Yavuz Aygün ile orta saha oyuncuları Halil İbrahim Köse ve Kırgız Shukurov Alimardon'u renklerine bağladı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da çifte imza
Boluspor'da çifte imza TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, iç transferde Mustafa Durak, dış transferde de Adanaspor forması giyen Gökhan Sazdağı ile ikişer yıllık sözleşmeye imza attı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'a iki futbolcudan 8.5 milyon TL kar
Bursaspor'a iki futbolcudan 8.5 milyon TL kar Bursaspor, şu ana dek 3 oyuncu transferinden gelir elde ederken özellikle Umut Meraş ve Okan Kocuk'un satışlarından kâr sağladı. Bu iki oyuncudan bonservis bedellerince yaklaşık 8.5 milyon lira kâra geçen yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Ersoy'un da satışıyla rakamı yükseltilmeyi amaçlıyor.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da 5 futbolcuya imza töreni
Boluspor'da 5 futbolcuya imza töreni Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, kadrosuna kattığı 5 futbolcuyu tanıttı ve resmi sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor, Bilal Kısa'ya imza attırdı
Boluspor, Bilal Kısa'ya imza attırdı Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bilal Kısa ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor, Giray Bulak'a emanet
Boluspor, Giray Bulak'a emanet Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Teknik Direktör Giray Bulak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Necip Çarıkçı: “Yeni bir teknik heyetle görüşüyoruz”
Necip Çarıkçı: “Yeni bir teknik heyetle görüşüyoruz” Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 12 milyon TL borcu aşmayacak şekilde takım kuracaklarını belirterek, yeni bir teknik heyetle görüştüklerini söyledi.
20.06.2019 Futbol
Necip Çarıkçı: Transfer yapıp, takımı gençleştireceğiz
Necip Çarıkçı: Transfer yapıp, takımı gençleştireceğiz Spor Toto 1'inci Lig ekibi Boluspor'da yeniden başkanlık koltuğuna oturan Necip Çarıkcı, "Yeni bir teknik heyetle görüşüyoruz. Bu hafta başladık. Artık sezona da 15-20 gün kaldı. Transferleri de yapacağız. Bu sene alt yapıya da biraz fazla önem verereceğiz. Takımı gençleştireceğiz ve sezona başlayacağız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor’da İbrahim Üzülmez sesleri
Boluspor’da İbrahim Üzülmez sesleri Süper Lig hasretini sona erdirmek adına kolları sıvayan Boluspor’da gündem teknik direktör.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da Necip Çarıkçı yeniden başkan!
Boluspor'da Necip Çarıkçı yeniden başkan! Boluspor’un olağan kongresinde tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Necip Çarıkcı, delegelerin oylarıyla yeniden görece seçildi.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor, Vukadinovic ve Fink'le sözleşme imzaladı!
Boluspor, Vukadinovic ve Fink'le sözleşme imzaladı! Boluspor, transferin son gününde anlaşmaya vardığı Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink’le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da Orhan Kaynak dönemi
Boluspor'da Orhan Kaynak dönemi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, teknik direktör Orhan Kaynak ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
1.07.2020 1.Lig
Boluspor'da Karafırtınalar dönemi sona erdi
Boluspor'da Karafırtınalar dönemi sona erdi Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 1.Lig
Ertelenen Boluspor - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak
Ertelenen Boluspor - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda dün Galatasaray'la yapmaları planlanan ancak yoğun kar yağışından dolayı ertelenen maçın gelecek hafta salı günü oynanabileceğini söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray kafilesi Bolu'dan ayrıldı!
Galatasaray kafilesi Bolu'dan ayrıldı! Ziraat Türkiye Kupası'nda ileri bir tarihe ertelenen Boluspor-Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kafile Bolu'dan ayrıldı.
1.07.2020 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Necip Çarıkçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.