Ömer Kalyoncu

Ömer Kalyoncu

Son dakika Ömer Kalyoncu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömer Kalyoncu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömer Kalyoncu haber sayfamızda...

Ömer Kalyoncu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 ömer kalyoncu haberi bulunmuştur.
Define aradığı dehlizdeki göçükte öldü
Define aradığı dehlizdeki göçükte öldü Trabzon'un Arsin ilçesinde, define için kaçak kazı yapan Ömer Kalyoncu (33), girdiği dehlizde meydana gelen göçükte hayatını kaybetti.
7.04.2022 Gündem
Son dakika... KKTC'de erken seçimin tarihi belli oldu
Son dakika... KKTC'de erken seçimin tarihi belli oldu Kıbrıs meclisi, ülkedeki erken seçimlerin 7 Ocak'ta yapılmasını kabul etti.
13.11.2017 Dünya
'CTP deme zamanıdır'
'CTP deme zamanıdır' "Yüreğin solunda, barışın yolunda" etkinliğinde konuşan CTP Lideri Erhürman, "Bizde, halkımızı güzel günler için, çocuklarımız, torunlarımız için bir araya getirecek enerji de birikim de var" dedi.
11.04.2017 The Others
Başbakan'dan sendikalara çok sert çıkış: 'HADLERİNİ AŞTILAR'
Başbakan'dan sendikalara çok sert çıkış: 'HADLERİNİ AŞTILAR' Başbakan Özgürgün, "Bazı sendika yönetimleri hadlerini aşmıştır" dedi. Muhalefet milletvekilleri, "Hükümet sendikalardan intikam alıyor" açıklaması yaptı.
17.01.2017 The Others
'CTP'de disiplin süreçleri başladı'
'CTP'de disiplin süreçleri başladı' Talat, “Bir partinin parti olmasının temel taşları demokrasi ve parti disiplinidir. Bunlara önem vermemiz lazım. MYK yazılı uyarıların yanı sıra disiplin mekanizmasını çalıştırmak için de bazı adımlar atmaya başladı” dedi.
7.05.2016 The Others
'Türkiye’den gelen su şişeden daha iyi’
'Türkiye’den gelen su şişeden daha iyi’ Çeşmeden içtiği suyun şişedekinden belki de daha iyi bir su olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, pek yakında ülkede herkesin evinin çeşmesinden içilebilir su akacağına işaret etti
7.05.2016 The Others
Talat'tan Ankara davetine sert çıkış!
Talat'tan Ankara davetine sert çıkış! Cumhuriyetçi Türk Partisi Lideri Mehmet Ali Talat, Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün güven oyu alır almaz Ankara'ya davet edilmesine sert eleştiri getirdi.
28.04.2016 The Others
Bacanaklar hükümeti!
Bacanaklar hükümeti! KKTC’de yeni koalisyon hükümeti, UBP ve Demokrat Parti arasında kuruldu. Başbakan Hüseyin Özgürgün oluken, Başbakan Yardımcılığı’nı ise eski bacanağı Serdar Denktaş üstlendi
16.04.2016 Dünya
Başbakan Özgürgün, Kalyoncu’dan görevi devraldı
Başbakan Özgürgün, Kalyoncu’dan görevi devraldı Ulusal Birlik Partisi- Demokrat Parti Koalisyon Hükümeti’nin Bakanlar Kurulu listesinin, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun bilgisine sunulmasının ardından Başbakanlık’ta devir teslim yapıldı
16.04.2016 The Others
Üst akıl KKTC'yi dizayn ederse ne olur?
Üst akıl KKTC'yi dizayn ederse ne olur? Milliyet Kıbrıs yazarı Barış Yorgancı, 'Doğu Akdenizin en güzel adası baharın, tüm güzellikleriyle kendini göstermeye başladı. Bu adanın varlığı, güzelliği ve gelişimi için ise KKTC meclisinin neler yaptığını sorgulamamızda yarar vardır’ diye yazdı.
8.04.2016 The Others
Başbakan’dan çok sert eleştiri: 'UBP devlete saygı duymuyor’
Başbakan’dan çok sert eleştiri: 'UBP devlete saygı duymuyor’ Başbakan Kalyoncu, "UBP yetkililerinin hiçbir zaman attıkları imzaların arkasında durmadığını, buna Türkiye ile imzalanan mali protokollerin de dahil olduğunu” belirtti. “Hiçbir hükümet bozulmak için kurulmaz” diyen UBP’li Çavuşoğlu da, “maalesef bu yolculuk kısa sürdü. Birbirimizi kırmaya gerek yok” dedi.
4.04.2016 The Others
KKTC’de 'UBP-DP ve Bağımsızlar formülü'
KKTC’de 'UBP-DP ve Bağımsızlar formülü' UBP koalisyon hükümetinden çekildi, Özgürgün CTP'yi suçladı. Yeni senaryoya göre UBP'nin DP ile koalisyon kurması bağımsızların da dışarıdan desteklemesi bekleniyor. Buna göre 7 UBP'nin 3 de DP'nin Bakanlık alması bekleniyor
3.04.2016 The Others
KOALİSYONDA BÜYÜK ÇATLAK
KOALİSYONDA BÜYÜK ÇATLAK Milliyet Kıbrıs yazarımız Hasan Erçakıca, "Ömer Kalyoncu hükümeti, reform için yola çıkmış ve 39 milletvekilinin desteği ile kurulmuş olmasına karşın başarılı olamadı. Bunun başlıca nedeni, hükümet oluşumu sırasında gerçekçi bir strateji ve program oluşturulamamış olmasıdır. “ diye yazdı.
1.04.2016 The Others
KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu hastaneye kaldırıldı
KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu hastaneye kaldırıldı KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, midesiyle ilgili şikayetinden dolayı Başkent Lefkoşa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
25.03.2016 Dünya
'Kürt halkını PKK göremem'
'Kürt halkını PKK göremem' Cumhurbaşkanı Akıncı, "Ben insanların, toplumların hangi kökenden gelirse gelsin barış içinde yaşamalarını isterim. Müsaadenizle ben bütün Kürt halkını PKK olarak göremem" dedi
23.03.2016 The Others
'Nevruz kardeşliktir'
'Nevruz kardeşliktir' Nevruz kutlamalarına katılan Cumhurbaşkanı Akıncı, Nevruz’un; “hem doğanın uyanışı hem de barış, dostluk ve kardeşlik anlamında çok önemli bir bayram” olduğunu söyledi
21.03.2016 The Others
'Türkiye'deki olaylardan rahatsızız’
'Türkiye'deki olaylardan rahatsızız’ Başbakan Kalyoncu, "Türkiye’nin dengesizleştirilmesi bizi zayıflatan bir durumu ortaya çıkarır. Türkiye ne kadar iyi durumdaysa pazarlık gücü o kadar artar" dedi
18.03.2016 The Others
'Karanlıklara dönüşü olmayan Kıbrıs'
'Karanlıklara dönüşü olmayan Kıbrıs' 18 Mart Şehitleri, Boğaz Şehitliği’nde düzenlenen devlet töreniyle anıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Akıncı şehitlik özel defterine; 'Öyle bir Kıbrıs yaratmak istiyoruz ki; bir daha geçmişin karanlık günlerine dönüş olmasın, artık yeni şehitlere kayıplara gerek kalmasın’ diye yazdı.
18.03.2016 The Others
‘Sn. Sibel Siber neden susuyor?'
‘Sn. Sibel Siber neden susuyor?' Kıbrıs yazarımız Barış Yorgancı, 'Asrın Projesi olarak nitelendirilen su temin projesinde Sibel Siber, neden Cumhuriyet Meclisi’nde saf dışı kalmasına göz yummuş ve CTP parti meclisinin kararına tabi olmuştur? Cumhuriyet Meclisi neden geniş tabanlı bir istişare ile çalıştıramamıştır?’ diye sordu.
10.03.2016 The Others
Devlet aklı mı yoksa CTP aklı mı?
Devlet aklı mı yoksa CTP aklı mı? Kıbrıs yazarımız Barış Yorgancı 'Şöyle bir yakın siyasi tarihimize baktığımızda aklın kimin aklı olduğunun çok önemli olduğunu hep beraber görür ve fark ederiz’ diye yazdı.
3.03.2016 The Others
Başbakan Kalyoncu: 'Türkiye suyu isterse verir'
Başbakan Kalyoncu: 'Türkiye suyu isterse verir' Kyoncu, bu suyun Türkiye’den geldiğini ve Türkiye’nin bu suyu ülkeye isterse vereceğini herkesin bilmesi gerektiğini ifade etti ve ‘Bizim olmayan su nasıl peşkeş çekilir’ diye sordu.
3.03.2016 The Others
KKTC’YE AB-I HAYAT*
KKTC’YE AB-I HAYAT* Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında uzun zamandır krize neden olan “suyun yönetimi” konusunda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu arasında Ankara’da anlaşma imzalandı.
2.03.2016 Ekonomi
This is an espionage trial, Davutoğlu says
This is an espionage trial, Davutoğlu says Prime Minister Ahmet Davutoğlu held a joint press conference with Turkish Cypriot Prime Minister Ömer Kalyoncu on Wednesday.
2.03.2016 En
Davutoğlu'ndan flaş AYM kararı açıklaması
Davutoğlu'ndan flaş AYM kararı açıklaması Başbakan Ahmet Davutoğlu ile KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu ortak basın toplantısı düzenledi
2.03.2016 Siyaset
Çankaya'da dikkat çeken sniper kulesi!
Çankaya'da dikkat çeken sniper kulesi! Başbakanlık Çankaya Köşkü'ne, güvenlik önlemleri çerçevesinde yüksek gözetleme ve keskin nişancı kulesi inşa edildi.
2.03.2016 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Kalyoncu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.