One Love Festival

One Love Festival

Son dakika One Love Festival haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan One Love Festival gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan One Love Festival haber sayfamızda...

One Love Festival

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 208 one love festival haberi bulunmuştur.
One Love Festival’e geri sayım
One Love Festival’e geri sayım Birlikte Güzel tarafından Pozitif deneyimiyle 15’incisi gerçekleştirilecek One Love Festival’e sayılı günler kaldı. Yarın Parkorman’da başlayacak etkinlik, pazar sabahına kadar Volkswagen Arena’da devam edecek.
18.07.2019 Cadde
Temmuz ayının kalan günlerini keyifli geçirmek için 12 öneri
Temmuz ayının kalan günlerini keyifli geçirmek için 12 öneri Yaz mevsiminde yapacağımız her şey bir yönüyle 'hafif' olmalı. Giysiler uçuşmalı, saçlar dalgalanmalı, diziler romantik, konserler açıkhavada olmalı. Tembel temmuz günlerine eşlik edecek güzel bir dizi, iyi bir film, eğlenceli bir konser arıyorsanız doğru yerdesiniz!
12.07.2019 Hayat
The Vaccines geliyor
The Vaccines geliyor 2 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek Imagine Dragons konserinin alt grubu The Vaccines oldu.
17.06.2018 Gündem
One Love Festival'i iptal
One Love Festival'i iptal İstanbul'da düzenlenmesi planlanan One Love Festival 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.
18.07.2016 Cadde
Konserler ve film  gösterimine iptal
Konserler ve film gösterimine iptal Pozitif tarafından bugün Parkorman’da düzenlenmesi planlanan One Love Festival iptal edildi.
16.07.2016 Gündem
Ajanda
Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş Baba Zula, 15 Temmuz'da Akasya Kültür Sanat'ta dinleyicisiyle buluşuyor. “Müzik Boğaz’dan Gelir” tekne konserlerinde 15 temmuz Cuma günü Hüsnü Arkan sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. One Love Festival, 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleştirilecek. Mobil oyun Pokemon Go için ilk buluşma 16 Temmuz’da saat 17.00’de Caddebostan sahilinde gerçekleşecek. Karaköy Karınca’nın düzenlediği Karaköy Kısa Film Günleri, kısa filmle ilgilenen herkesi 16-23-30 Temmuz tarihlerinde Karaköy’e bekliyor. "Denizde Caz" etkinliği 22 Temmuz Cuma akşamı saat 19.00’da “İlham Gencer” konseri  ile başlıyor. Doğan Kitap tarafından yayımlanan Aslıhan Lodi’nin “Matematik Köyü’nün Delisi” adlı kitabı raflardaki yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam
One Love Festival 15 yine coşturacak!
One Love Festival 15 yine coşturacak! Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif deneyimiyle 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleşecek One Love Festival 15’te festivalcilerin eğlenceli anılar biriktireceği ve unutulmaz performanslar izleyeceği sahne isimleri belli oldu.
1.07.2016 Kültür Sanat
Festival zamanı
Festival zamanı İstanbul’da önümüzdeki sıcak günlerde çimlere uzanıp efsane sesleri dinlemek isteyenler için ünlü isimlerin ve grupların katılacağı dört festival...
28.05.2016 Pazar
One Love Festival 15’in ilk isimleri açıklandı
One Love Festival 15’in ilk isimleri açıklandı Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif deneyimiyle 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleşecek One Love Festival’in 15. yılında sahne alacak ilk isimler belli oldu.
20.04.2016 Kültür Sanat
One Love Festival 17 Temmuz'da Parkorman'da
One Love Festival 17 Temmuz'da Parkorman'da 15. yılına giren Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival, Hayat Bu Kapağın Altında desteği ve Pozitif organizasyonuyla 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da gerçekleştirilecek. One Love Festival 15 için ön dönem avantajlı biletler, 29 Mart’ta satışa çıkacak.
28.03.2016 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? One Love Festival bugün saat 14.00’te Sarıyer’dekiLife Park’ta kapılarını açıyor. Yarın da devam edecek festivalin üç ayrı sahnesinde 13 yabancı ve 21 yerli olmak üzere 34 isim performans sergileyecek.
12.06.2015 Cumartesi
One Love Festival 14 yaklaşıyor!
One Love Festival 14 yaklaşıyor! Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle One Love Festival 14, 13-14 Haziran’da Life Park’ta! 13 Haziran Cumartesi günü James Blake, Metronomy, Hot Chip, Fink, Everything Everything, Sapan, Sattas, Kim ki o, Biz, The Away Days, Adamlar, Ahmet Şendil, Dayko&Jamiryo, Darren Roach, Palmiyeler, Unus Emre, Deniz Kabu, Sevil Soylu ve Radyo Eksen DJ Set One Love Festival’de! 14 Haziran Pazar günü Tom Odell, Julian Casablancas+The Voidz, Little Dragon, José Gonzalez, Austra, Slow Hands, Ceylan Ertem, 123, The Ringo Jets, Norrda, Can Güngör, Barış Demirel, Cem Salman, Ali Murat Karakuş, Batu Çelik ve Radyo Eksen Dj Set One Love Festival’de!
11.09.2019 Magazin
Festival gibisin,  giymek istiyorum
Festival gibisin, giymek istiyorum Müzik festivallerinin moda haftası Coachella yılın festival trendlerini belirledi, Vahşi Batı esintileri ve bohem aksesuarlar ana sahnedeki yerini aldı. İstanbul’da düzenlenecek festivallere bilet alırken stil ipuçlarımızı ıskalamayın
17.04.2015 Cumartesi
One Love Festival programı açıklandı
One Love Festival programı açıklandı 13-14 Haziran’da Lifepark’ta, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle gerçekleşecek
31.03.2015 Kültür Sanat
One Love Festival programı açıklandı
One Love Festival programı açıklandı Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle Pozitif Live tarafından 13 – 14 Haziran’da Lifepark’ta gerçekleştirilecek “One Love Festival 14”ün heyecan ve merakla beklenen programı açıklanmaya başladı.
27.03.2015 Kültür Sanat
One love festivali için geri sayım başladı
One love festivali için geri sayım başladı One Love Festival, hayat bu kapağın altında desteğiyle, pozitif live tarafından 13-14 Haziran tarihlerinde Lifepark’ta gerçekleştirilecek.
18.03.2015 Kültür Sanat
‘One Love’ Soma için doldu taştı!
‘One Love’ Soma için doldu taştı! 14-15 Haziran’da Parkorman’da düzenlenen One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata, pazar gecesi sona erdi. 16 bin müzikseverin katıldığı festivalde ikinci gün, Yüzyüzeyken Konuşuruz, BubiTuzak, Omar Souleyman, Bonobo ve Moderat sahneye çıktı.
17.06.2014 Gündem
Kısa ve net konuştu!
Kısa ve net konuştu! Bugün One Love Festival’de sahneye çıkacak olan Ortadoğu’nun yükselen yıldızı Omar Souleyman, röportaj sorularımıza ilginç ve kısa cevaplar verdi
7.07.2014 Gündem
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok PAZARTESİ KONSER Açıkhava konserleri başlıyor l Bir yaz klasiği olan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserleri için geri sayım başladı
13.06.2014 Cumartesi
‘Ağlak rock kısa süreli popülerlik getirebilir’
‘Ağlak rock kısa süreli popülerlik getirebilir’ Gece’nin ‘İyi Niyetli Bir Gün’ adlı albümü yayınlandı. ‘Vasatı yüceltmeye programlanmış müzik sektörümüzde doğru bildiğimiz şeyleri yapmaya devam ediyoruz’ diyen grup üyeleri yarın başlayacak One Love Festival’in açılışını yapacak
7.07.2014 Gündem
Haftasonu One Love’a!
Haftasonu One Love’a! Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata, bu hafta sonu Parkorman’da gerçekleştirilecek.
10.06.2014 Gündem
One Love Festival 13'ün programı belli oldu!
One Love Festival 13'ün programı belli oldu! One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata kapılarını 14 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de Gece ile açacak.
5.06.2014 Kültür Sanat
Soma için müzik!
Soma için müzik! Mayıs ve Haziran ayları içerisinde gerçekleşecek One Love Festival, Babylon Soundgarden, Bob Dylan, Travis, Pixies, Sun Ra Arkestra ve Belleruche etkinliklerinin bilet gelirleri Soma’ya destek olarak bağışlanacak.
19.05.2014 Kültür Sanat
Festival modası için ipuçları
Festival modası için ipuçları Türkiye’de düzenlenecek müzik festivallerinin tarihleri açıklanmaya başlarken, 2014 festival modasının ipuçlarını yılın ilk büyük müzik festivali Coachella’dan aldık
25.04.2014 Cumartesi
Mogwai One Love’a geliyor
Mogwai One Love’a geliyor 14-15 Haziran tarihlerinde İstanbul Parkorman’da gerçekleşecek One Love Festival’in açıklanan son konuğu, Dominic Aitchison, Stuart Braithwaite, Martin Bulloch Barry Burns ve John Cummings’den oluşan İskoç post-rock grubu Mogwai oldu.
11.04.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

One Love Festival ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.