Ortaya Çıktı

Ortaya Çıktı

Son dakika ortaya çıktı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ortaya çıktı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ortaya çıktı haber sayfamızda...

Ortaya Çıktı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 137.998 ortaya çıktı haberi bulunmuştur.
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var'
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var' 19 yaşındaki on numara Arda Güler'in Real Madrid'e Real Sociedad deplasmanında 3 puanı getirmesi İspanya'da gündem oldu. Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
27.04.2024 İspanya La Liga
İsrailli Bakan Ben Gvir kaza geçirdi
İsrailli Bakan Ben Gvir kaza geçirdi "Filistinli esirler idam edilsin" sözleriyle skandal çağrıda bulunan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir kaza geçirdi. O anlara ait görüntüler sosyal medyada yayılırken görüntülerde, Gvir'in yaralı halde yerde yattığı ve arabasının devrildiği görülüyor.
26.04.2024 Haberler
Marmara Denizi'nde bulunmuştu! 'BATUHAN A' gemisi mürettebatı çıktı
Marmara Denizi'nde bulunmuştu! 'BATUHAN A' gemisi mürettebatı çıktı Geçtiğimiz günlerde Marmara Denizi'nde balıkçılar tarafından bulunan cesedin kime ait olduğu ortaya çıktı. Ceset 73 gün önce batan 'BATUHAN A' mürettebatı Ahmet Atav'a ait olduğu belirlendi.
26.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
Köprüden geçerken düşen adamın cansız bedeni bulundu
Köprüden geçerken düşen adamın cansız bedeni bulundu Hakkari'de köprüden geçerken dereye düşen İbrahim Keskin (60) cansız bedeni 2 km uzaklıkta bulundu.
26.04.2024 Gündem
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın!
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın! Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Zabıtalara yakalanan bir dilenci, “İlacımı alacaktım. Ekmek beni kör etsin. Beni bir daha buraya yormayın” şeklinde konuştu.
26.04.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Haberler
Kartal'da rezidansta öldürülmüştü! Şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı
Kartal'da rezidansta öldürülmüştü! Şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı Kartal’da bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem tarafından tabancayla vurularak öldürülen, şarkıcı Yalın’ın (Hüseyin Yalın) estetisyen kuzeni Selin Yalın toprağa verildi. Yalın'ın cenazeye katılmaması dikkat çekerken, Ömer Öktem’in hakimlik ifadesi de ortaya çıktı
26.04.2024 Cadde
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Turşucuların sırrı ortaya çıktı! Turşu aylarca erimiyor ve bozulmuyor
Turşucuların sırrı ortaya çıktı! Turşu aylarca erimiyor ve bozulmuyor Turşu yapımı, Türk mutfağının köklü lezzetlerinden biridir ve doğru yapıldığında uzun süre dayanabilir. Ancak, turşu yaparken dikkat edilmesi gereken bazı önemli detaylar vardır. Eğer turşularınız beklenenden çabuk bozuluyorsa pek çok nedeni olabilir. Erimesini ve bozulmasını istemiyorsanız turşucuların bu yöntemini deneyin.
26.04.2024 Püf Noktası
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Ahu Tuğba, ABD'de trafik kazası geçirdi!
Ahu Tuğba, ABD'de trafik kazası geçirdi! Kızıyla birlikte Amerika'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan ünlü ismin kaburgalarının kırıldığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.
26.04.2024 Cadde
Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi! 'Söylediklerinden çok daha kötü durumda'
Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi! 'Söylediklerinden çok daha kötü durumda' İngiltere Kralı III. Charles, geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı. Yakın çevresi, tedavisi devam eden Kral'ın sağlık durumunun 'söylenenden çok daha kötü olduğunu' ve kod adı 'Menai Köprüsü Operasyonu' olan cenaze planlarının 'güncellendiğini' bildirdi. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı 2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif!
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. Sarı-lacivertli oyuncuların, ‘Penaltı hatalıydı. Ama maçı son dakikaya bırakmamalıydık’ dedikleri öğrenildi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok' Galatasaray’ın hocası Okan Burak, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda kazanmaları halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarının altını çizdi.
26.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı!
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı! Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde ideal 11’inde değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Ukrayna uzun menzille vuracak
Ukrayna uzun menzille vuracak ABD’nin uzun menzilli ATACMS’ları gizlice Ukrayna’ya gönderdiği ve etkin biçimde kullanıldığı ortaya çıktı. 300 kilometre menzilli füzelerin sahada durumu nasıl değiştireceği merak konusu
26.04.2024 Dünya
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Kostas Sloukas'ın yıldızlaştığı maçta Yunan ekibi galibiyete ulaştı.
Sarıyer'de okulda şiddet! Kadın öğretmene yumruklu saldırı
Sarıyer'de okulda şiddet! Kadın öğretmene yumruklu saldırı Sarıyer'de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete uğradı. Öğretmeni darp eden veli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.04.2024 Gündem
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a çifte sakatlık şoku! Yıldız futbolcu sezonu kapadı Süper Lig'de Galatasaray'la karşılaşacak olan Adana Demirspor'a yıldız futbolcularından kötü haber geldi. 2 yıldız Galatasaray maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...  
25.04.2024 Adana Demirspor
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Ortaya Çıktı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.