Oturum İzni

Oturum İzni

Son dakika oturum izni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oturum izni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oturum izni haber sayfamızda...

Oturum İzni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 oturum izni haberi bulunmuştur.
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş Geçtiğimiz yılın ortalarından sonra kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
90 bin kişinin yaşadığı semt Santa Maria saldırısıyla gündemde: Güvercintepe mahalle gettosu
90 bin kişinin yaşadığı semt Santa Maria saldırısıyla gündemde: Güvercintepe mahalle gettosu 18 milyonluk İstanbul’un gettoları Santa Maria Kilisesi’ne yapılan saldırıyla yeniden gündemde. Bu gettolardan biri de kiliseye saldıran 2 DAEŞ’linin ve onlara yardım edenlerin yaşadığı 90 bin nüfuslu Başakşehir’in Güvercintepe mahallesi...
2.02.2024 Gündem
Yunanistan ‘altın vize’ için emlak satın alım sınırını 500 bin euroya çıkarmayı planlıyor
Yunanistan ‘altın vize’ için emlak satın alım sınırını 500 bin euroya çıkarmayı planlıyor Yunanistan'da 'altın vize’ 5 yıllık oturum izninin yanı sıra sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı tanıyor.
31.01.2024 Dünya
Sığınmacılara oturum izni ayarlayan memura ceza
Sığınmacılara oturum izni ayarlayan memura ceza  Fransa’nın Marsilya kentinde, aralarında Türklerin de bulunduğu sığınmacılara “oturum izni” ayarlayan eski bir idari memur hakkında 4 yıl hapis ve 20 bin euro ceza istendi.
13.12.2023 Dünya
Zonguldak'ta Afgan madenci yakılmış halde bulunmuştu! Kan donduran ifadeler ortaya çıktı
Zonguldak'ta Afgan madenci yakılmış halde bulunmuştu! Kan donduran ifadeler ortaya çıktı Zonguldak'taki kaçak maden ocağında fenalaşarak ormana giden Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin daha sonra yanmış cesedi bulundu. Soruşturma sonrası gözaltına alınan kaçak maden ocağı sahiplerinin ifadeleri ortaya çıktı. Kan donduran ifadelerde şüpheliler birbirlerini suçladı. Nourtani'nin ailesi, kaçak madene gittiğinden haberimiz yoktu, çok korkuyoruz açıklamasında bulundu.
14.11.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü: Anne ve 2 çocuğu vefat etti
Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü: Anne ve 2 çocuğu vefat etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak sulama kanalına uçan otomobildeki Zehra (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Süleyman (2) yaşamını yitirdi, baba Ali İnan (36) kendi imkanıyla kurtuldu.
8.09.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranıyordu! Eşi oturum izni için başvurunca ortaya çıktı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Eşi oturum izni için başvurunca ortaya çıktı Aydın'da kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Chingiz Tagayev (40), polisin çalışmasıyla yakalandı. Tagayev, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
8.09.2023 Gündem
Yabancı öğrenciye 48 saatte kayıt
Yabancı öğrenciye 48 saatte kayıt Vakıf üniversiteleri, aracı şirketler üzerinden yabancı öğrencilere 48 saatte kayıt garantisi sunuyor. Bazı öğrenciler, oturum izni almanın, kaçak şekilde Türkiye’de çalışmanın yolu olarak üniversiteleri kullanıyor.
1.09.2023 Gündem
Tek başına yollarda
Tek başına yollarda Onlar konfor alanından çıkıp sırt çantalarıyla tek başına yollara düşüyor. Ayak uydurmaları gereken birileri olmadan seyahat etmenin tadına varan solo gezginlerin sayısı ülkemizde de her geçen yıl artıyor.
20.08.2023 Pazar
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor Türkiye ekonomisinin son 20 yılda gösterdiği büyüme ve yabancı piyasalarla entegrasyonuna paralel olarak Türk vatandaşlarının yurt dışındaki yatırımlarında da artış yaşanıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Yurt dışı hayaliyle dolandırılmayın
Yurt dışı hayaliyle dolandırılmayın Dolandırıcıların hedefinde yurt dışında üniversite okumak isteyenler var. YÖK’ten denklik garantisi, oturum izni, iş bulma imkânı gibi vaatler sunarak kandırdıkları öğrencilerden binlerce dolar alıyorlar.
19.07.2023 Gündem
Göçmen kaçakçılığına geçit yok! 2 ilde operasyon
Göçmen kaçakçılığına geçit yok! 2 ilde operasyon Göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonlara ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya detayları paylaştı.
14.07.2023 Gündem
İstanbul, düzensiz göçmene kapatıldı
İstanbul, düzensiz göçmene kapatıldı İstanbul genelinde 10 ilçede uygulanan yabancılara oturum izni verilmemesi uygulaması 39 ilçeye yayıldı. Evini kiraya verip, otelinde kaçak barındıranlara da para ve ruhsat iptali cezasının yanısıra hapis cezası da sürüyor
14.07.2023 Gündem
Bakkal dükkanı ‘Hawala’ ofisi çıktı
Bakkal dükkanı ‘Hawala’ ofisi çıktı İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bakkal görünümlü bir adrese yapılan baskında, “Hawala” denilen yasa dışı yöntemle birçok ülkeye kayıt dışı para gönderilip, yasa dışı oturum ve vize işlemi yapıldığı belirlendi. Baskında iki Afganistan uyruklu şüpheli gözaltına alındı.
12.04.2023 Gündem
Başakşehir'de yasa dışı para transferi yapılan bakkal görünümlü büroya baskın
Başakşehir'de yasa dışı para transferi yapılan bakkal görünümlü büroya baskın Başakşehir'de yasa dışı yollarla uluslararası para transferi yapıldığı tespit edilen bakkal görünümü verilen büroya baskın düzenlendi. Baskında H.K.A. ve N.A. gözaltına alındı.
11.04.2023 Gündem
Daha fazla kira beklentisiyle 1 daireyi 3'e bölüyorlar
Daha fazla kira beklentisiyle 1 daireyi 3'e bölüyorlar Antalya'da artan kira maliyetleri ve ev bulmakta yaşanan sorunların ardından bazı ev sahipleri, dairelerini kanuna aykırı şekilde bölerek kiraya vermeye başladı. Dairelerde tadilat sırasında taşıyıcılara müdahale edilerek tehlikeye davetiye çıkarılırken, kaçak yapı olan dairelerde yaşayanlar ise ikametgah dahi alamıyor.
8.02.2023 Ekonomi
Kanada’da konut fiyatlarındaki artış nedeniyle yabancılara satış yasaklandı
Kanada’da konut fiyatlarındaki artış nedeniyle yabancılara satış yasaklandı Kanada’da yabancılara konut satışı iki yıllığına yasaklandı. Yasak, ülkede erişilmesi gittikçe zorlaşan konutlar üzerindeki talep baskısını azaltmayı hedefliyor
4.01.2023 Dünya
Rusların talebi arttı, konut fiyatları İstanbul’la yarışıyor
Rusların talebi arttı, konut fiyatları İstanbul’la yarışıyor Mersin’in özellikle turizm ve tarım ilçelerinden ilk sırada yer alan Erdemli’ye Rusya başta olmak üzere birçok ülkeden gelen yabancıların ev almaya başlamasıyla bu yıl fiyat artışı Türkiye ortalamasını geçti. İlçede başta sahile yakın noktada bulunan 1+1 ile 2+1 daireler 1 milyon liradan başlayarak 2 milyon liraya kadar, 3+1 ve 4+1 daireler ise 2 ile 5 milyon lira arasında satışa sunuluyor.
5.12.2022 Ekonomi
Galatasaray'dan yerli harekatı! Milli yıldızın transferi için girişimler başladı
Galatasaray'dan yerli harekatı! Milli yıldızın transferi için girişimler başladı Ocak ayındaki transferler için Dünya Kupası arasını fırsat bilen Galatasaray, listedeki isimlerle anlaşmaları şimdiden tamamlamak üzere operasyonu başlattı. Çalışmaları bizzat yürüten Erden Timur üç yerli için sefere çıkıyor.
19.11.2022 Galatasaray
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü Hikayesi The Terminal filmine ilham olan İranlı mülteci Mehran Karimi Nasseri, Fransa'da 18 yıl yaşadığı Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda hayatını kaybetti.
13.11.2022 Dünya
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! İki yıldız ile anlaşma sağlandı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! İki yıldız ile anlaşma sağlandı Kadrosunu iki kanat oyuncusuyla güçlendirmey karar veren Galatasaray, bir süredir gündeminde olan yıldız oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun yanı sıra kanatla için düşündüğü ikinci isim için de anlaşmayı tamamlamış durumda.
4.11.2022 Galatasaray
Rus ordusunda rahatsızlık
Rus ordusunda rahatsızlık Kısmi seferberlik kararıyla askere alınan Ruslar karşılaştıkları tablodan rahatsız. Kendilerine yetersiz ekipman verilen yeni askerler, şikâyetlerini sosyal medyadan paylaşıyor
23.10.2022 Dünya
Putin'den ABD'yi çıldırtacak hamle! Kritik isme vatandaşlık verdi
Putin'den ABD'yi çıldırtacak hamle! Kritik isme vatandaşlık verdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin istihbarat bilgilerini sızdıran ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve eski Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) çalışanı Edward Snowden'a Rusya vatandaşlığı veren kararnameyi imzaladı.
26.09.2022 Dünya
Putin'den seferberlik kararı! Kararnameyi imzaladı
Putin'den seferberlik kararı! Kararnameyi imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kısmi seferberlikten kaçanların 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
24.09.2022 Dünya
"Hollanda’da şirket kurmak isteyen Türk girişimcilerin sayısı hızla artıyor"
"Hollanda’da şirket kurmak isteyen Türk girişimcilerin sayısı hızla artıyor" Türkiye’den şirketler, düşük maliyetler ve vergi oranları ile devlet teşvikleri gibi avantajlardan faydalanmak için yurt dışına yatırıma odaklandı. AB üyesi Hollanda yürürlükte olan 46 ticaret anlaşması, Almanya, Birleşik Krallık ve Fransa gibi ülkelere komşu konumuyla, şirketlerin Avrupa’ya açılan kapısı haline geldi. OECD’nin verilerine göre, Hollanda ekonomisinin 2022’de yüzde 3,2, 2023’te ise yüzde 1,8 büyümesi bekleniyor. Sanal ofis hizmeti veren yerli şirketin paylaştığı verilere göre, Hollanda’da şirket kurmak isteyen Türk girişimcilerin sayısı hızla artıyor.
28.07.2022 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

Oturum İzni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.