Panzer

Panzer

Son dakika panzer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan panzer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan panzer haber sayfamızda...

Panzer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 648 panzer haberi bulunmuştur.
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS)
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS) Oyun sektörünün popüler isimlerinden GTA’nın en efsane serisi hiç şüphesiz Vice City’dir. 2002 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran GTA Vice City yaklaşık 20 yıldır hala severek oynanıyor. Oyun severler GTA Vice City hileleri ile görevlerini hızlıca tamamlayabiliyor. GTA serisinin en efsane oyunlarından Vice City’de araba, helikopter, ölümsüzlük, motor hilesi gibi şifreler ile oyun daha eğlenceli hale getiriliyor. Ancak oyunda para hilesi olmasa da kazanmak için bazı yöntemler bulunuyor. GTA PC ve PS helikopter, ölümsüzlük, para, araba, polis, tank hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız GTA Vice City hileleri 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Aslan zoru sever! Rakipleri tanıyalım
Aslan zoru sever! Rakipleri tanıyalım Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti. Harry Kane ve Kim Min Jae transferleriyle güçlenen Alman ekibinin favori olduğu grupta Manchester United ve Kopenhag’ın ise Cim-Bom’la çetin bir rekabete girmesi bekleniyor.
1.09.2023 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nin 'Panzer'i Bayern! Avrupa devleri hüsrana uğradı
Şampiyonlar Ligi'nin 'Panzer'i Bayern! Avrupa devleri hüsrana uğradı Avrupa’nın bir numaralı futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması sona ererken futbolseverler bu sezon da büyük heyecana tanıklık etti. Grup etabında birçok sürprizin yaşandığı Devler Ligi’nde öne çıkan detayları sizler için derledik.
3.11.2022 Şampiyonlar Ligi
Bir Zamanlar Çukurova Haşmet kimdir? Haşmet Çolak (Çolak Ağa) rolünü oynayan Altan Gördüm kaç yaşında, nereli?
Bir Zamanlar Çukurova Haşmet kimdir? Haşmet Çolak (Çolak Ağa) rolünü oynayan Altan Gördüm kaç yaşında, nereli? Altan Gördüm, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Haşmet Çolak adlı toprak zengini bir karaktere hayat verecek. Çolak Ağa olarak da bilinen Haşmet Çolak, dizide dengeleri alt üst edecek. Karakteri ise usta isim Altan Gördüm canlandırıyor. Peki, Altan Gördüm kimdir?
20.01.2022 Cadde
Suriye’ye TSK’dan büyük sevkiyat
Suriye’ye TSK’dan büyük sevkiyat Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeyindeki “Barış Pınarı Harekâtı” bölgesi sınarlarında yeniden hareketlenen terör örgütü DSG/YPG grupları ile rejim ordusuna ait bir çok noktayı tank ve top atışları ile vurdu.
6.08.2021 Gündem
Efes 'Panzer'e çarptı: 71-74
Efes 'Panzer'e çarptı: 71-74 Anadolu Efes, 3. çeyrekte Pleiss’ı çok iyi kullanarak farklı öne geçtiği maçta Bayern Münih’e yenildi. Son periyotta rakibinin etkili savunmasına takılan temsilcimizde Simon’un sakat sakat oynaması büyük sıkıntı yaratırken, konuk takımda Wade Baldwin devleşti
18.11.2020 Futbol
İspanya - Almanya: 6-0
İspanya - Almanya: 6-0 UEFA Uluslar Ligi A Klasmanı 4. Grup mücadelesinde İspanya, konuk ettiği Almanya'yı 6-0'lık skorla geçti.
18.11.2020 Futbol
Panzer avcısı Ozan Tufan Avrupa devinin radarında...
Panzer avcısı Ozan Tufan Avrupa devinin radarında... Almanya maçındaki performansı ve müthiş golüyle alkış alan Ozan Tufan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa devi, tecrübeli orta saha oyuncusunu yakın takibe aldı.
9.10.2020 Milli Takım
Sd.Kfz. 251 nedir?
Sd.Kfz. 251 nedir? II. Dünya Savaşı boyunca birçok askeri araç tasarlandı. Bu dönemde en önemli gelişmeler ise paletli araçlarda oldu. Tank ve türevleri en büyük sıçramasını savaş sırasında yaptı. Onlardan biri de Sd.Kfz. 251 oldu. Sd.Kfz. 251 nedir? Sd.Kfz. 251’nin gelişimi nasıl oldu? Sd.Kfz. 251 kullanım alanları nelerdir?
7.12.2019 Teknoloji
10 ayrı tim peşindeydi... Listeden böyle düştü!
10 ayrı tim peşindeydi... Listeden böyle düştü! Terör örgütü PKK’nın 4 yılda 22 polis ve askerimizi şehit ettiği kalleş saldırıların faili ve planlayıcısı terörist Hülya Kül, yardımcısı ve emrindeki 6 teröristle birlikte öldürüldü. Kül’ün JÖH operasyonundaki çaresizliği telsiz konuşmalarına yansıdı.
13.08.2019 Gündem
Bir yılda bin 716 PKK’lı öldürüldü
Bir yılda bin 716 PKK’lı öldürüldü Güvenlik güçlerinin yürüttüğü terörle mücadele operasyonları sırasında son bir yılda 107’si sözde üst düzey bin 746 PKKT’lı terörist öldürüldü. Operasyonlarda Terörden Arananlar Listesi’nden 77 terörist öldürüldü. Etkisiz hale getirilen teröristler için konulan ödül tutarı 85 milyon lirayı buldu.
2.01.2019 Gündem
Şeytanın aklına gelmez! Ama 'Panzer'den kaçamadılar
Şeytanın aklına gelmez! Ama 'Panzer'den kaçamadılar Çorum'da polis ekiplerince yapılan operasyonda, ev eşyası  yüklü tırın dorsesinde bulunan bal tenekeleri içerisine gizlenmiş 176 kilo 550  gram eroin ele geçirildi.
1.10.2018 Gündem
Şeytanın aklına gelmez! Ama 'Panzer'den kaçamadılar
Şeytanın aklına gelmez! Ama 'Panzer'den kaçamadılar Çorum'da polis ekiplerince yapılan operasyonda, ev eşyası  yüklü tırın dorsesinde bulunan bal tenekeleri içerisine gizlenmiş 176 kilo 550  gram eroin ele geçirildi.
1.10.2018 Gündem
Yaşadıkları korku telsize yansıdı! Çorap söküğü gibi...
Yaşadıkları korku telsize yansıdı! Çorap söküğü gibi... Terör örgütü PKK’nın “Dersim sahası” olarak adlandırdığı Erzurum-Bingöl hattında tepe sorumlularının tamamı öldürüldü, çözülme hızlandı.
1.10.2018 Gündem
Müzeye hibe edilen savaş uçağı, Malatya'ya TIR'larla getirildi
Müzeye hibe edilen savaş uçağı, Malatya'ya TIR'larla getirildi Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapımı süren 'Beylerderesi Şehir Parkı' projesinde yer alan 'Savaş Müzesi'nde sergilenmesi için Eskişehir Birinci Hava İkmal Komutanlığı'nca hibe edilen F-4 Phantom savaş uçağı, 3 TIR ile taşınarak kente getirildi. Uçuş ömrünü tamamlayan savaş uçağı, 10 günde birleştirilip 2 ay içerisinde müzede sergilenecek.
13.09.2018 Gündem
Müzeye hibe edilen savaş uçağı, Malatya'ya TIR'larla getirildi
Müzeye hibe edilen savaş uçağı, Malatya'ya TIR'larla getirildi Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapımı süren 'Beylerderesi Şehir Parkı' projesinde yer alan 'Savaş Müzesi'nde sergilenmesi için Eskişehir Birinci Hava İkmal Komutanlığı'nca hibe edilen F-4 Phantom savaş uçağı, 3 TIR ile taşınarak kente getirildi. Uçuş ömrünü tamamlayan savaş uçağı, 10 günde birleştirilip 2 ay içerisinde müzede sergilenecek.
13.09.2018 Gündem
YPG/PKK'ya ağustosta da ağır darbe
YPG/PKK'ya ağustosta da ağır darbe Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik ağustos ayında yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 170 terörist etkisiz hale getirilerek örgüte ağır darbe indirildi.
3.09.2018 Dünya
‘Kırmızı liste’deki 11 PKK’lı öldürüldü
‘Kırmızı liste’deki 11 PKK’lı öldürüldü Mehmetçik, PKK’nın üst düzey yöneticilerine ağır darbe indiriyor. İki yılda kırmızı kategoride yer alan 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
1.09.2018 Gündem
Başlarına 14 milyon ödül konulmuştu! Hepsi öldürüldü
Başlarına 14 milyon ödül konulmuştu! Hepsi öldürüldü Tunceli’de, 2018’de 84’ü ölü 94 terörist etkisiz hale getirildi, 65 bin mühimmat ele geçirildi, 110 sığınak imha edildi. Ölü olarak ele geçirilen teröristlerden 18'inin başına toplam 14 milyon 300 bin TL ödül konulan terör arananlar listesinde kırmızı, turuncu ve gri kategoride arandığı öğrenildi.
15.08.2018 Gündem
Tunceli ve Erzurum sorumluları öldürüldü
Tunceli ve Erzurum sorumluları öldürüldü Tunceli’de önceki gün etkisiz hale getirilen 10 bölücü terör örgütü mensubundan birinin kırmızı listede aranan örgütünün sözde Tunceli saha sorumlusu “Atakan Mahir” kod adlı İbrahim Çoban, birinin ise Erzurum eyalet sorumlusu “Roni-Munzur” kod adlı Mahmut Laçin olduğu açıklandı.
12.08.2018 Gündem
Terör örgütü PKK'nın oluşturmaya çalıştığı Erzurum grubuna ağır darbe
Terör örgütü PKK'nın oluşturmaya çalıştığı Erzurum grubuna ağır darbe Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında etkisiz hale  getirilen 10 teröristten biri olan örgütün sözde Erzurum eyalet sorumlusu  "Roni-Munzur" kod adlı Mahmut Laçin'in daha önce etkisizleştirilen aynı görevdeki  "Panzer Kemal" kod adlı Medeni Sayılgan'ın yerine getirildiği belirlendi.
12.08.2018 Gündem
Neffos C7 inceleme: Düşük fiyatlı akıllı telefon arayanlar için
Neffos C7 inceleme: Düşük fiyatlı akıllı telefon arayanlar için TP-Link’in günümüz akıllı telefon kullanıcılarını düşünerek hazırladığı giriş segment akıllı telefonu Neffos C7’yi inceledik. Metalik form, 8MP ön kamera ve HD ekranıyla dikkat çeken telefonun detaylı incelemesi sizlerle.
1.08.2018 Teknoloji
Son dakika: PKK'nın kabusu oldu! Tam 170 tane...
Son dakika: PKK'nın kabusu oldu! Tam 170 tane... Güvenlik güçlerince terör örgütü  YPG/PKK'ya yönelik 1 Eylül 2016-19 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen  operasyonlarda, İçişleri Bakanlığının "Aranan Teröristler Listesi"nde yer  alanların da aralarında bulunduğu yaklaşık 170 sözde sorumlu terörist etkisiz  hale getirildi.
24.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Panzer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.