Parmak İzi Okuyucu

Parmak İzi Okuyucu

Son dakika parmak izi okuyucu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parmak izi okuyucu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parmak izi okuyucu haber sayfamızda...

Parmak İzi Okuyucu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 parmak izi okuyucu haberi bulunmuştur.
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Realme C53 İncelemesi
Realme C53 İncelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Milliyet Tv
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Milliyet Tv
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
Akıllı telefonda rekabeti üst kulvara çeken Yeni vivo Y serisi: Y16 Y22s Y35
Akıllı telefonda rekabeti üst kulvara çeken Yeni vivo Y serisi: Y16 Y22s Y35 Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo; zarif tasarımı, güçlü kamerası, uzun ömürlü pili ve geniş depolama alanı seçeneği ile tasarlanan ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla dikkat çeken yeni Y serisi modellerini Türk teknoloji meraklıları ile buluşturdu. Serinin yıldızı Y35, Y22s ve Y16 farklı talepleri olan kullanıcıların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.
15.12.2022 Advertorial
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu Vivo’nun yeni cep telefonu modeli V25 5G, fotoğraf ve video çekiminde ezberleri bozuyor. Çok iyi görünüşe sahip telefon renk değiştiren tasarımı ile her yerde ilgi odağı olmanızı sağlıyor. Gündoğumu ışıltısı ve siyahı olmak üzere iki premium renk seçeneği ile geliyor.
29.11.2022 Advertorial
Renk değiştiren selfie canavarı
Renk değiştiren selfie canavarı vivo’nun yeni cep telefonu modeli V23 5G, tam bir selfie canavarı. Renk değiştiren arka cam yüzeyi ve 50 MP geniş selfie kamerasıyla öne çıkan model, mobil fotoğrafçılıkta ezberleri bozacak. İşte, her yönüyle vivo V23 5G…
6.05.2022 Advertorial
Avrupa'da bir ilk oldu, Artık Türkiye'de! Performansı dikkat çekti
Avrupa'da bir ilk oldu, Artık Türkiye'de! Performansı dikkat çekti Google servislerini yeniden arkasına alan HONOR'un yeni modeli HONOR 50 Türkiye'de satışa çıktı. Tasarımıyla dikkat çeken ve dört arka kameraya sahip akıllı telefon, Android 11 işletim sistemiyle birlikte geldi.
18.12.2021 Vitrin
Realme GT Neo için doğrulanan üçlü kamera kurulumu!
Realme GT Neo için doğrulanan üçlü kamera kurulumu! Telefon sektörünün genç oyuncularından olan Realme, yeni telefon serisi ile tekrar gündem oldu. Realme GT Neo için ortaya çıkan detaylara göre, 31 Mart tarihinde tanıtılması beklenen telefonda üçlü bir kamera kurulumu olacak ve ana kamera 64 Megapiksel olacak.
25.03.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy S20 FE 5G için güncelleme yayımlandı
Samsung Galaxy S20 FE 5G için güncelleme yayımlandı Samsung'un Galaxy S20 telefon serisinin Fan Edition sürümü kısa süre önce piyasaya sürülmüş ve uygun fiyatı ile dikkat çekmişti. Bunun akabinde telefon için yeni bir güncelleme yayımlandı.
21.02.2021 Teknoloji
Nokia, Xiaomi'nin tahtına göz dikti
Nokia, Xiaomi'nin tahtına göz dikti Nokia, en ucuz akıllı telefon üreticisi unvanına yeni Nokia 5.4 modeliyle göz dikti. Xiaomi’nin Poco X3 NFC ve Redmi Note 9s modelleriyle uzun süredir sahip olduğu bu unvanı firmadan almak isteyen Nokia, uzun zamandır kendisinden beklenen geri dönüşün de sinyallerini vermeye başladı. Yaklaşık 230$ fiyatla piyasaya sürülecek telefon, yeni yıl itibariyle Avrupa’da satışa sunulacak.
15.12.2020 Teknoloji
Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir
Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir Huawei, 2019 yılında piyasaya sürülen Mate X modeliyle katlanılır telefon sektörüne giren ilk firmalardan biri olmuştu. Yeni yayınlanan patentlere bakılacak olursa Huawei, başka bir katlanabilir telefon daha üretmek üzere ve bu sefer katlanma şekli itibariyle istiridyeye benzer bir tasarım uygulanacak.
28.10.2020 Teknoloji
Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı
Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı Casper, çok yönlü fotoğraf özelliklerinin ön planda olduğu ailenin en genç ve premium üyesi VIA X20'yi tanıttı.
30.09.2020 Teknoloji
Acer Swift 1, tüm gün süren üretkenlik arayan stil sahibi kullanıcıların radarında
Acer Swift 1, tüm gün süren üretkenlik arayan stil sahibi kullanıcıların radarında Tüm gün yanında taşıyacağı dizüstü bilgisayarının yüksek performans sunması kadar stiliyle de uyuşan özellikte olmasını isteyenlere hitap eden Swift 1, kullanıcılara günlük görevlerinde başarıyla hizmet ediyor. Okul ödev ve projelerinde öğrencileri, ev kullanıcılarını, hatta ofis dışında olmayı tercih eden ve uzun pil ömrüne ihtiyaç duyan ofis çalışanlarını cezbeden Swift 1, estetik, dayanıklılık ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor.
5.06.2020 Teknoloji
LG K 61 Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı...
LG K 61 Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı... LG’nin 48 MP’lik gelişmiş kamerasının yanı sıra, multimedya fonksiyonlarıyla ilgi çeken telefonu K61 tüketicilerle buluşuyor. 2020 K serisinin önde gelen telefonlarından K61, Temmuz ayı itibariyle operatör mağazalarında satışa çıkıyor. LG K61 özellikleri neler? LG K61 kullanıcıya neler sunuyor? LG K61 fiyatı ne kadar? Bu soruların cevabı burada!
29.05.2020 Android
Google Drive iki yeni desteğe kavuştu!
Google Drive iki yeni desteğe kavuştu! Dünyanın en popüler bulut depolama çözümlerinden biri olan Google Drive Face ID ve Touch ID desteğine kavuştu.Artık uygulamayı açarken yüz tanıma ya da parmak izi okuyucu özelliklerini kullanabileceksiniz.
5.05.2020 Teknoloji
Ödeme teknolojileri sayesinde seçenekler artıyor
Ödeme teknolojileri sayesinde seçenekler artıyor Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeler, bankacılık sisteminin gelenekselin dışına çıkması, fintek (finans teknolojileri) sektöründeki gelişmeler ödeme sistemlerindeki yenilikleri de beraberinde getirdi. Sanal pos, mobil ödeme, elektronik para gibi ödeme dijital ödeme yöntemleri hızla yaygınlaşıyor. Ödeme sistemlerine hakim olan kredi kartları olsa da teknolojinin finans sektörünü olan büyük etkisi, ödeme sistemlerinin gelecekte bambaşka boyut kazanacağını ortaya koyuyor. Araştırmalar da tüketicilerin güvenlik endişeleri nedeniyle biyometrik ödeme sistemlerine daha fazla ilgi duyduklarını ortaya koyuyor.
10.01.2020 Teknoloji Haberleri
Samsung parmak izi sensörüne sahip yeni SSD'sini tanıttı!
Samsung parmak izi sensörüne sahip yeni SSD'sini tanıttı! Samsung’un cep boyutundaki en yeni harici katı hal sürücüsü, ışık hızında çalışan şık ve dayanıklı kasasında parmak izi güvenliği sunuyor.
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu!
Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 Lite’ın özellikleri belli oldu! Samsung, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarında boy gösteren markalardan biriydi. Samsung, 8K TV modeli ile olduğu kadar akıllı telefonlarıyla da etkinlikte dikkat çekti. S-Pen’li yapısı ile birlikte kullanıcılara Air Command özelliğini sunan Samsung Galaxy Note 10 Lite, tüm özellikleriyle teknoloji tutkunlarının gözdesi olmaya adaylığını koyuyor. İşte, Galaxy Note 10 ailesinin ilk düşük özellikli / bütçe dostu versiyonu Note 10 Lite hakkındaki detaylar.
8.01.2020 Android
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı!
Acer yeni Spin serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı! Acer, CES 2020'de yeni Spin serisi dizüstü bilgisayar serisini tanıttı!
Honor'un beklenen amiral gemisi tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı...
Honor'un beklenen amiral gemisi tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı... Huawei'nin alt markası olan Honor, son yıllarda uygun fiyatı ve gelişmiş teknik özellikleri ile ortaya çıkan bir marka olarak göze çarpıyor. 11 Eylül çarşamba günü Honor 20'nin Türkiye lansmanına gittik ve merak edilenleri Honor Türkiye Başkanı Kevin Kong'a sorduk. Honor 20 teknik özellikleri! Honor 20 Türkiye fiyatı!
17.09.2019 Android
Ekrana yerleşik parmak izi okuyuculu iPhone için tarih belli oldu
Ekrana yerleşik parmak izi okuyuculu iPhone için tarih belli oldu iPhone X ile birlikte parmak izi okuyucusunu tarihe gömen Apple, diğer markaların kullandığı ekrana yerleşik parmak izi okuyucusu için, henüz bir atılım gerçekleştirmedi. Bloomberg tarafından yayınlanan bir raporda, önümüzdeki senelerde iPhone'lara parmak izi okuyucusunun geleceği belirtildi. iPhone'lara parmak izi okuyucu ne zaman gelecek? iPhone'lara ekrana yerleşik parmak izi okuyucu ne zaman gelecek?
Honor 8C iki gün pil ömrü sunuyor!
Honor 8C iki gün pil ömrü sunuyor! HONOR’un fiyat performans konusunda dikkat çeken telefonu HONOR 8C, 4000 mAh pili ile iki güne varan kullanım ömrü sunuyor.
16.05.2019 Teknoloji Haberleri
iPhone'da parmak izi okuyucu geri dönüyor!
iPhone'da parmak izi okuyucu geri dönüyor! Apple'ın iPhone X sonrası tarihe gömdüğü Touch ID (parmak izi okuyucu) özelliği geri dönüyor. Hem de bu sefer ekranın içerisinde...
2.05.2019 Apple
Samsung Galaxy A80 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri
Samsung Galaxy A80 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri Samsung Electronics, mobil cihaz kullanımındaki yeni trendi oluşturan Canlı Yayın çağı için özel olarak tasarlanan yeni Galaxy A80 akıllı telefonunu duyurdu.
10.04.2019 Teknoloji Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Parmak İzi Okuyucu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.