Polis Müdahale Etti

Polis Müdahale Etti

Son dakika polis müdahale etti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis müdahale etti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis müdahale etti haber sayfamızda...

Polis Müdahale Etti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.650 polis müdahale etti haberi bulunmuştur.
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var ABD’deki üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları her geçen gün artarken, Emory Üniversitesi'ndeki öğrencilere polis biber gazı ve elektroşok silahı ile müdahale etti.
26.04.2024 Dünya
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyaretinin ilk durağı olan İstanbul'a geldi. Sirkeci Gar'ında Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli fotoğraf sergisini ziyareti sırasında Steinmeier bir grup tarafından protesto edildi. Polisin müdahale etttiği olayda gözaltılar var.
22.04.2024 Gündem
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasını protesto eden bir grup avukatla polis arasında arbede çıktı.
3.04.2024 Haberler
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkının geri alınmasını Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde protesto etmek isteyen avukatlara polis müdahale etti. Müdahale sonrası 14 kişi gözaltına alındı.
3.04.2024 Gündem
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı Sandık bölgelerinde çıkan olaylarda üç kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 48 kişi de yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Türk ve PKK destekçileri arasında olaylar çıktı. Kısa sürede büyüyen gerilime polis müdahale etti.
25.03.2024 Dünya
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var
Belçika'da PKK provokasyonuna Türk vatandaşlarından sert tepki! Yaralılar var Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ve Houthalen-Helchteren ilçelerinde Türk ve PKK destekçileri arasında olaylar çıktı. Kısa sürede büyüyen gerilime polis müdahale etti.
25.03.2024 Haberler
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı Zonguldak'ta tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, gelen polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek direnen Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Onur D. (40) hakkında idari soruşturma başlatılıp, açığa alındı.
5.03.2024 Gündem
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik!
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik! Beşiktaş’ın Galatasaray’ı konuk edeceği derbi maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününe alınırken, iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
3.03.2024 Beşiktaş
Panathinaikos'ta Fatih Terim çılgına döndü, polisler devreye girdi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim çılgına döndü, polisler devreye girdi! Yunanistan Süper Ligi'nin 20'nci haftasında Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, PAOK'a konuk oldu. Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında saha kenarı karıştı.
29.01.2024 Dünyadan Futbol
Tel Aviv’de Gazze için ateşkes çağrısında bulunan gruba İsrail polisinden müdahale
Tel Aviv’de Gazze için ateşkes çağrısında bulunan gruba İsrail polisinden müdahale İsrail’in başkenti Tel Aviv’de Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısında bulunan gruba polis müdahale etti.
16.01.2024 Haberler
İstanbul’da ulaşıma zam
İstanbul’da ulaşıma zam İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 18, taksi, okul ve personel servis ücretlerine yüzde 28.08 oranında zam yapıldı. Buna göre İstanbulkart’ta tam bilet fiyatı 17.70 TL’ye yükseldi. Taksi indi-bindi ücreti ise 90 TL’ye çıktı...
9.01.2024 Gündem
İstanbul'da ulaşıma zam geldi
İstanbul'da ulaşıma zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
8.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'da ulaşıma zam geldi
Son dakika: İstanbul'da ulaşıma zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
8.01.2024 Ekonomi
Sınır ötesi operasyonunu protesto edenlere müdahale
Sınır ötesi operasyonunu protesto edenlere müdahale Tunceli'de DEM üyelerinin Türkiye’nin sınır ötesi operasyonlarını protesto amacıyla düzenlemek istediği basın açıklamasına polis müdahale ederek 6 kişiyi gözaltına aldı.
27.12.2023 Gündem
Yüzde yüzün üzerinde zam yaptılar! Sitede fahiş aidat artışına tepki
Yüzde yüzün üzerinde zam yaptılar! Sitede fahiş aidat artışına tepki Ankara'da aidat ücretine yüzde yüzün üzerinde zam yapılmasına tepki gösteren site sakinleri ile yönetici arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, yaşanan tartışma son dönemde aidatlardaki fahiş artışı yeniden gündeme getirdi.
25.11.2023 Ekonomi
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı
Diyarbakır’da Öcalan yürüyüşünde 55 gözaltı Diyarbakır'da terörist başı Abdullah Öcalan için bir araya gelerek yürüyüş yapmak isteyen ve aralarında HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile milletvekillerinin olduğu grubun yürüyüşüne polis müdahale etti. 55 kişi gözaltına alındı.
18.11.2023 Gündem
Tunceli'de izinsiz basın açıklamasına polis müdahalesi!
Tunceli'de izinsiz basın açıklamasına polis müdahalesi! Tunceli’de, izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Olayda ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
12.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da izinsiz yürüyüşte gözaltına alınan 103 kişi serbest bırakıldı
Diyarbakır'da izinsiz yürüyüşte gözaltına alınan 103 kişi serbest bırakıldı Diyarbakır’da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 9 Ekim 1998’de Suriye’den çıkarılmasının yıl dönümünde izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polisin müdahalesiyle gözaltına aldığı 104 kişiden 103'ü serbest bırakıldı.
10.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da gerginlik! Emniyet amirinden Yeşil Sol Parti milletvekiline: Saldırının sorumlusu kim?
Diyarbakır'da gerginlik! Emniyet amirinden Yeşil Sol Parti milletvekiline: Saldırının sorumlusu kim? Diyarbakır'da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 9 Ekim 1998’de Suriye’den çıkarılmasının yıl dönümünde aralarında yeni ismi Demokratik Halklar Partisi (DHP) olan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi milletvekillerinin de olduğu grup izinsiz yürüyüş yapmak isteyince polis müdahale etti.
9.10.2023 Gündem
Kongo'da polis ve göstericiler arasında kaos! 48 kişi öldü
Kongo'da polis ve göstericiler arasında kaos! 48 kişi öldü Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusunda Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı protesto düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti. Söz konusu gelişmede 48 kişi hayatını kaybetti.
31.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Polis Müdahale Etti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.