Pratik Bilgiler

Pratik Bilgiler

Son dakika pratik bilgiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pratik bilgiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pratik bilgiler haber sayfamızda...

Pratik Bilgiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.020 pratik bilgiler haberi bulunmuştur.
Bu yağ hepsine taş çıkarttı! Para dökmeyin, saçlarınız 10 dakikada halat gibi olacak
Bu yağ hepsine taş çıkarttı! Para dökmeyin, saçlarınız 10 dakikada halat gibi olacak Yıpranmış saçları doğal haline döndürmek için pek çok farklı ürün mevcut. Ancak avokado yağı, hepsine taş çıkartıyor. Avokado yağının bu etkileri sayesinde saçlarınızdaki değişime inanamayacaksınız.
23.04.2024 Saç Bakımı
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın Sarımsak, vücuda sayısız fayda sağlayan doğal ilaçlardan biridir. Yıllardır kullanılan bu tedavi yöntemi özellikle enfeksiyon ve mantarı ortadan kaldırıyor. Bakın sarımsağın içindeki o bileşenler vücudu nasıl etkiliyor.
23.04.2024 Genel Sağlık
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor Gün içerisinde en sık kullandığımız teknolojik aletlerden biri elbette ki telefondur. Birçok kişi akıllı telefonlarını yüzde 100 şarj olana kadar fişte bırakıyor. Ancak telefonun ne kadar şarj edilmesi gerektiğini bilmek pil sağlığı için oldukça önemli. İşte pil süresinin 2 kat daha dayanıklı olmasını sağlayan tüyo.
27.03.2024 Püf Noktası
Çöpe değil, saksı dibine atın! Çay poşetinin 1 tanesi bile coştukça coşturuyor
Çöpe değil, saksı dibine atın! Çay poşetinin 1 tanesi bile coştukça coşturuyor Tüketilen bazı besinlerin artıkları genellikle çöpe atılır. Ancak bazı yiyeceklerin artıkları bitkiler için hiç sanmadığınız kadar faydalı! İşte saksılardan veya bahçenizden eksik etmemeniz gereken en faydalı besinler.
19.03.2024 Püf Noktası
Oruç tutarken susamamak için ne yapmalıyız? Oruçluyken susuzlukla baş etmeyi kolaylaştıran yöntemler
Oruç tutarken susamamak için ne yapmalıyız? Oruçluyken susuzlukla baş etmeyi kolaylaştıran yöntemler Ramazan ayında ki en büyük problem susuzluktur. Bedenimiz açlığa karşı direnebilir fakat susuzluğa karşı direnci yoktur. Vücudumuzun bu dengeyi oluşturabilmesi için bazı içecek ve yiyeceklerden faydalanabiliriz. Peki, vücudumuzun en çok ihtiyacı olan suyun yokluğunu, ramazan ayında nasıl daha az hissedebiliriz, oruçluyken susuzluk çekmemek ve ramazanda daha az susamak için neler yapmalıyız? Dr. Fevzi Özgönül oruçluyken susamamak için pratik bilgiler verdi.
Yöntemi öğrenen sararmış yastıklara güle güle diyor! Ter de ağız lekesi de buhar oluyor
Yöntemi öğrenen sararmış yastıklara güle güle diyor! Ter de ağız lekesi de buhar oluyor Evinizdeki beyaz yastıklar, çarşaflar kullanıma bağlı olarak sararmaya başlıyor. Zamanla yıpranan ev eşyalarını çöpe atmak yerine eski haline dönüştürmek mümkün. İşte sararmış yastıkları bembeyaz yapmanın kolay yolu.
2.03.2024 Püf Noktası
Dakikalarca başında beklemeyin! Sütün taşmasını önlemek bu kadar basitmiş
Dakikalarca başında beklemeyin! Sütün taşmasını önlemek bu kadar basitmiş Süt kaynatırken çeşitli püf noktalara uymadığınızda taşabilir. Sık sık karşılaşılan taşma sorununu ortadan kaldıracak bir yöntem mevcut. İşte ocağın başında beklemeden süt kaynatmak için tüyo.
2.03.2024 Püf Noktası
Her şey daha pratik! Meyve-sebze soyacağının ucundaki bu delik bakın ne işe yarıyor
Her şey daha pratik! Meyve-sebze soyacağının ucundaki bu delik bakın ne işe yarıyor Her mutfakta bulunan ve sıklıkla kullanılan meyve ve sebze soyacağı daha pratik yemek hazırlanmasını sağlıyor. Soyacağın arkasında bulunan deliğin ne işe yaradığını biliyor musunuz?
13.11.2023 Püf Noktası
Daha pratik bir çözüm yok! Tencereyi patatesle, bıçakları limonla ovunca bakın ne oluyor
Daha pratik bir çözüm yok! Tencereyi patatesle, bıçakları limonla ovunca bakın ne oluyor Günlük hayatımızda karşımıza çıkan bazı problemlerin aslında basit çözümleri mevcut. Bu çözümler sayesinde gündelik yaşamı kolaylaştırmak mümkün. İşte bazı pratik bilgiler.
3.11.2023 Püf Noktası
Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin: Tıkanmış lavaboyu hemen açıyor
Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin: Tıkanmış lavaboyu hemen açıyor Mutfak veya banyo lavabosunda zaman zaman kötü kokuların oluşması oldukça yaygın bir sorundur, genellikle tıkanmış bir lavabodan kaynaklanır. Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin. Bu teknikle ile tıkanmış lavabolar hemen açılıyor.
12.10.2023 Püf Noktası
5 adımda okula dönüş hazırlıklarını tamamlayın!
5 adımda okula dönüş hazırlıklarını tamamlayın! Yeni eğitim dönemi ufukta gözüktü ve çocukları hem fiziksel hem de zihinsel anlamda okula hazırlamak için harekete geçmenin tam zamanıdır! İşte işinizi kolaylaştıracak pratik bilgiler…
4.08.2023 Advertorial
New York stili çocuk yetiştirmenin ipuçları
New York stili çocuk yetiştirmenin ipuçları Klinik psikolog Mine Kayraklı Parlak’ın, New York’ta kendi doğum ve çocuk yetiştirme sürecindeki annelik yolculuğunu anlattığı kitabı “New York Stiliyle Çocuk Yetiştirmek” yayınlandı.
16.12.2021 Kültür Sanat
Günde 15 dakikada çalışma alanınızı nasıl toparlayabilirsiniz?
Günde 15 dakikada çalışma alanınızı nasıl toparlayabilirsiniz? Çalışma alanınızı organize etmek için bütün bir günü harcamak istemiyor musunuz? Okula dönecekler için tatil sona erdi. Bu hüznü ardınızda bırakmak için kolları sıvayarak çalışma alanınızı düzenlemek size iyi gelecektir.
4.09.2021 Püf Noktaları
Diş macununun 9 beklenmedik kullanımını keşfedin
Diş macununun 9 beklenmedik kullanımını keşfedin Ucuz, etkili ve çok yönlü diş macunu sadece diş temizliği için değildir. Gümüş objelerin parlatılmasında özellikle etkili bir üründür. Alışılmadık kullanımlarından 9’unu keşfedin.
1.09.2021 Püf Noktaları
Kirli bir sünger nasıl etkili bir şekilde dezenfekte edilir?
Kirli bir sünger nasıl etkili bir şekilde dezenfekte edilir? Mutfağı, banyoyu ve hatta tuvaleti temizlemek için... Süngerler ev bakımı için gereklidir. Ne yazık ki klasik, sentetik modellerin bakteriler için gerçek yuvalar olduğunu bilmelisiniz. Ve sizinkinin çabuk kirlendiğini düşünüyorsanız, onları dezenfekte edin! Bu onların biraz daha uzun süre kullanılmasına izin verecektir.
1.09.2021 Püf Noktaları
Bu bilgiler hayatınızı kurtaracak
Bu bilgiler hayatınızı kurtaracak Bazı bilgiler vardır, günlük hayatınızı kolaylaştıracak tarzda. Bu bilgiler öyle anlarda lazım olur ki "İyi ki biliyorum" dersiniz. Bizler işte bu bilgilere Molatik olduk. İşte hayatınızı kurtaracak, ortamlarda hava atabileceğiniz bilgiler.
12.08.2021 Hayat
Evde bitki bakımını kolaylaştıracak 12 pratik öneri
Evde bitki bakımını kolaylaştıracak 12 pratik öneri Nereden başlayacağınızı bilmediğinizde bitki bakımı zor gelebilir. Ancak bitki bakımı yapmanın inceliklerini öğrendikten sonra ve bunu bir rutine döndürdüğünüzde nasıl keyif aldığınıza kendiniz de şaşıracaksınız. Araştırmalar, bitkilerin sadece etrafınızda olmasının bile daha mutlu nefes almanıza ve ruh halinizi iyileştirmenize yardımcı olabileceğini gösteriyor! Öyleyse bitkilerinizi uzun ömürlü kılmak için en iyi bitki bakım ipuçlarını mutlaka öğrenmelisiniz. İşte evde bitki bakımı için dikkat edilmesi gereken noktalar…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
6.08.2021 Püf Noktası
Duvar Kağıdı Modelleri (2021)
Duvar Kağıdı Modelleri (2021) Duvar kağıdının avantajları nelerdir? Parçalara göre hangi modeli seçmeli? 2021 duvar kağıdı modelleri neler? Duvarlarınızı kaplamadan önce bilmeniz gereken pratik bilgiler burada.
28.06.2021 Püf Noktaları
Duvar Kağıdı Modelleri (2021)
Duvar Kağıdı Modelleri (2021) Duvar kağıdının avantajları nelerdir? Parçalara göre hangi modeli seçmeli? 2021 duvar kağıdı modelleri neler? Duvarlarınızı kaplamadan önce bilmeniz gereken pratik bilgiler burada.
28.06.2021 Dekorasyon
Dağınıklığı toplarken herkesin yaptığı 7 hata
Dağınıklığı toplarken herkesin yaptığı 7 hata “Topluyorum topluyorum yine dağılıyor” diye yaka silkenlerden misiniz? İşte evinizi ve dolabınızı toplarken düşmemeniz gereken hatalar… Belki bu hataları yapmazsanız gerçekten derli toplu bir eve sahip olabilirsiniz…
29.05.2021 Püf Noktaları
Meyveli tariflerle mutfaktayız
Meyveli tariflerle mutfaktayız Yeniden evlere kapandığımız şu günlerde mutfaklarımız, bize enerji veren, keyifli bir sığınma alanı olmaya devam edecek. Bizi her gün meşgul edecek “Acaba ne pişirsem?” sorusunda meyveli tariflerden ilham alabilirsiniz
1.05.2021 Cumartesi
Harita Çeşitleri Nelerdir? Kısaca Harita Çeşitleri Ve Kullanım Amaçları
Harita Çeşitleri Nelerdir? Kısaca Harita Çeşitleri Ve Kullanım Amaçları Günümüzde kullanılan birçok farklı harita vardır. Bu haritalar insanlar için büyük kolaylıklar sağlamakla beraber oldukça pratik bilgiler sunmaktadır. Tabi haritanın birçok çeşidi vardır. Her harita çeşidinin kendine has özellikleri vardır. Sizler için Harita çeşitleri nelerdir? Kısaca harita çeşitleri ve kullanım amaçları nelerdir? Tüm detayları sizler için derledik.
2.04.2021 Eğitim
Avatar Atakan'dan 'Senden İyi Yok' açıklaması
Avatar Atakan'dan 'Senden İyi Yok' açıklaması 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan, geçtiğimiz gün eşi Serap Korkmaz Arslan ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi.
3.02.2021 Cadde
Son dakika... Bakan Koca paylaştı! İşte aşı uygulamasında merak edilenler
Son dakika... Bakan Koca paylaştı! İşte aşı uygulamasında merak edilenler Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı uygulamasıyla ilgili pratik bilgilerin yer aldığı bir video paylaştı.
16.01.2021 Gündem
MEB'den öğretmenlere, Tasarım Beceri Atölyeleri için kılavuz kitap
MEB'den öğretmenlere, Tasarım Beceri Atölyeleri için kılavuz kitap Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Tasarım Beceri Atölyelerinin (TBA) kullanımında öğretmenlere destek olmak amacıyla öğretmen kılavuz kitabı hazırladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimizin kendisini, meslekleri ve çevrelerini tanımalarına yardımcı olacak tasarım beceri atölyelerini çok önemsiyor ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz" dedi.
15.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pratik Bilgiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.