Ps4 Pro

Ps4 Pro

Son dakika ps4 pro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ps4 pro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ps4 pro haber sayfamızda...

Ps4 Pro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 ps4 pro haberi bulunmuştur.
Sony, Playstation fiyatlarında büyük indirimi başlatıyor!
Sony, Playstation fiyatlarında büyük indirimi başlatıyor! Sony, Playstation konsol, oyun ve aksesuarlarında büyük indirimler sunacağı Days of Play 2019 kampanyasını başlatıyor.
10.06.2019 Oyun Dunyasi
Red Dead Redemption 2 inceleme: Tüm zamanların en iyi açık dünya oyunu
Red Dead Redemption 2 inceleme: Tüm zamanların en iyi açık dünya oyunu Red Dead Redemption 2 (RDR2), içinde kaybolmak için son derece kolay, çünkü sizlere şaşırtıcı derecede etkileyici bir dünya sunuyor. At sürmek, vahşi batı hayatını hissetmek dışında manzaranın etkileyiciliği, sizi öldürmeye istekli hayvanlar, hırsızlar oyunda bolca mevcut. Red Dead Redemption 2’de yapabileceğiniz o kadar çok şey bulunuyor ki, hikayeyi devam etmeden de eğlenebilir ve atmosferin tadını çıkartabilirsiniz. O halde 8 yıl sonra gelen Red Dead Redemption 2 ile vahşi batı hayatına kaldığımız yerden devam edelim…
3.11.2018 Teknoloji
Sony, PlayStation 2 için teknik servis desteğini sonlandırdı
Sony, PlayStation 2 için teknik servis desteğini sonlandırdı Sony Interactive Entertainment, PS2’ye olan teknik desteğini 31 Ağustos 2018’den itibaren bitirdiğini açıkladı. PlayStation 2, 4 Mart 2000 tarihinde Japonya’da duyurulmuş, tüm zamanların en çok satılan oyun konsolu olmuştu.
5.09.2018 Oyun
PlayStation 4'ün satışları toplamda 82.2 milyona ulaştı
PlayStation 4'ün satışları toplamda 82.2 milyona ulaştı Sony, 2018'in ilk çeyreği için mali sonuçlarını açıkladı. PlayStation 4'ün piyasaya sürülmesinden bu yana satışları toplamda 82.2 milyona ulaştı.
1.08.2018 Oyun
Spider-Man'e özel PS4 Pro geliyor
Spider-Man'e özel PS4 Pro geliyor Spider-Man oyununun öncesinde Sony, özel PS4 Pro modelini duyurdu. Spider-Man logolu kırmızı PS4 Pro geliyor. Oyunla beraber satılacak konsol kıpkırmızı renkte geliyor.
20.07.2018 Oyun
PlayStation 5'in çıkış tarihi Call of Duty için verilen iş ilanında ortaya çıktı
PlayStation 5'in çıkış tarihi Call of Duty için verilen iş ilanında ortaya çıktı Xbox One X'in ardından en büyük rakibi Sony'nin kartlarını göstermesi için zaman geldi. Raporlara göre, PlayStation 5'in (PS5) çıkış tarihi, Call of Duty serisi için verilen iş ilanında ortaya çıktı.
6.07.2018 Oyun
H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor
H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor Daybreak Games tarafından geliştirilen Battle Royale türündeki H1Z1 , 22 Mayıs'ta açık bir beta ile PlayStation 4'e geliyor. Daha akıcı bir deneyimle birlikte konsola geleceği söylenen oyunda 60 FPS imkanı da olacak.
25.04.2018 Oyun
God of War'ın fiyatına büyük oranda zam geldi! Peki Sony, God of War'ın fiyatını neden yükseltti?
God of War'ın fiyatına büyük oranda zam geldi! Peki Sony, God of War'ın fiyatını neden yükseltti? Playstation 4 (PS4 ve PS4 Pro) konsollarına özel olarak satışa sunulan God of War'ı henüz satın almamış oyuncular bu habere epey üzülebilir. God of War'ın PlayStation Store'daki Dijital Deluxe sürümüne 90 lira zam geldi. Sony, God of War'ın fiyat değişikliği hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
23.04.2018 Teknoloji
God of War için 5 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı
God of War için 5 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı Sony, yaklaşan yeni God of War oyununu gösteren başka bir yeni video yayınladı. Merakla beklenen oyun, videoda da harika görünüyor. Peki God of War, yeni hikayesiyle oyun severlerle ne zaman buluşacak?
4.04.2018 Oyun
Fortnite'ın iPhone X sürümü en az Xbox One X kadar başarılı çıktı
Fortnite'ın iPhone X sürümü en az Xbox One X kadar başarılı çıktı Fortnite Battle Royale, iOS platformunda kapalı beta aşamasında ve davetiye usulüyle oyun şu anda oynanabiliyor. Fornite'ın iPhone X ve Xbox One X sürümleri karşılaştırıldı. Oyunun iPhone X'te de muhteşem göründüğünü söyleyebilirim.
22.03.2018 Teknoloji
God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı
God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı. Santa Monica Studios'un efsanevi aksiyon ve macera oyunu God of War, yeni hikayesi ile 20 Nisan 2018 tarihinde oyunseverlerle buluşacak.
4.04.2018 Oyun
Monster Hunter World inceleme
Monster Hunter World inceleme Hem RPG olsun hem de canavar avlayayım diyorsanız sizi Monster Hunter World’ün dünyasına davet ediyoruz. Monster Hunter World, piyasadaki en iyi RPG oyunlardan biri; çeşitlilik, derinlemesine detaylar ve meydan okumalarla dolu. Daha fazla vakit kaybetmeden sizi Monster Hunter World'ün incelemesiyle baş başa bırakıyorum.
8.03.2018 Teknoloji
God of War'da mikro ödeme seçenekleri olmayacak
God of War'da mikro ödeme seçenekleri olmayacak Yeni God of War oyunu hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcısı Santa Monica Studios, God of War'da mikro ödemelerin olmayacağını sosyal medyadan paylaştı.
20.03.2018 Oyun
Far Cry 5'in sistem gereksinimleri ortaya çıktı
Far Cry 5'in sistem gereksinimleri ortaya çıktı Far Cry 5'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri belli oldu. En yeni Far Cry'in oldukça ciddi bir donanım istediğini belirtelim.
23.01.2018 Oyun
PlayStation 4 hala dünyanın en çok satan konsolu
PlayStation 4 hala dünyanın en çok satan konsolu Sony’nin PlayStation 4’ü, Microsoft’un Xbox One ve Nintendo’s Switch’ine göre hala daha popüler. 31 Aralık 2017 itibariyle PlayStation 4 satışları 73.6 milyona ulaştı.
15.01.2018 Oyun
Tekno hediye seçenekleri
Tekno hediye seçenekleri Yılbaşına bir hafta kala henüz hediye almamış olanlara teknoloji markaları farklı seçenekler sunuyor. Cep telefonundan akıllı saate, hoparlörden televizyona kadar pek çok ürün teknoloji severleri mutlu etmek isteyenlere hitap ediyor
23.12.2017 Ekonomi
PlayStation 4 için yeni DualShock 4 görücüye çıktı
PlayStation 4 için yeni DualShock 4 görücüye çıktı Sony, PlayStation 4 Pro için geliştirilen olan yeni nesil oyun kumandası Nacon Revolution Pro Controller 2'yi tanıttı. İşte Nacon Revolution Pro Controller 2 'nin özellikleri.
24.08.2017 Teknoloji
PS4 Pro yeni güncellemeyle Twitch'te 60 fps yayın yapabilecek
PS4 Pro yeni güncellemeyle Twitch'te 60 fps yayın yapabilecek Sony, PlayStation 4 (PS4) oyun konsolu için sunacağı 5.0 firmware güncellemesinin detayları ortaya çıktı. 5.0 güncellemesinin ardından oyuncular Twitch üzerinden direkt olarak 1080p/60 fps yayın yapabilecek.
10.08.2017 Oyun Dunyasi
Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ne zaman çıkacak?
Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ne zaman çıkacak? PlayStation 4’ün ilk olarak piyasaya sürülmesinin ardından yaklaşık 4 yıl gibi bir süre geçti. Ardından Sony PS4 Pro modelini tanıttı. Peki bir sonraki nesil olan PlayStation 5 ne zaman çıkacak?
13.07.2017 Teknoloji
PlayStation 4 Pro'nun beyaz renk seçeneği ortaya çıktı
PlayStation 4 Pro'nun beyaz renk seçeneği ortaya çıktı Sony, en güçlü oyun konsolu olan PS4 Pro'nun beyaz renkli modelini duyurdu. PlayStation 4 Pro'nun beyaz renkteki modeli yakında satışa çıkacak.
11.07.2017 Oyun
PlayStation 5 ne zaman piyasaya sürülecek?
PlayStation 5 ne zaman piyasaya sürülecek? Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, yaptığı röportajda firmanın yeni konsolu PlayStation 5 ve sanal gerçeklik üzerine bilgiler verdi.
4.07.2017 Oyun
Razer üst düzey kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu
Razer üst düzey kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu Razer,  Xbox One ve PS4 için tasarladığı yeni kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu. Razer'ın üst segment kulaklığı Thresher Ultimate, ses kalitesi, konfor ve kablosuz güvenliği tek bir yerde topluyor.
14.06.2017 Teknoloji Haberleri
Far Cry 5'in oynanış videosu yayınlandı
Far Cry 5'in oynanış videosu yayınlandı Ubisoft, E3 2017 öncesinde Far Cry 5'i tanıtmıştı. Firma, E3 2017'de Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5 ile ilgili bizlere daha fazla bilgi veren iki video paylaştı.
13.06.2017 Oyun
Far Cry 5'in çıkış tarihi ve detayları belli oldu
Far Cry 5'in çıkış tarihi ve detayları belli oldu Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5 sonunda resmi olarak duyuruldu. Bununla birlikte Far Cry 5'in ilk resmi tanıtım videosu ve görselleri de yayınlandı. İşte Far Cry 5 hakkında merak edilen detaylar.
27.05.2017 Teknoloji
Far Cry 5'in çıkış tarihi ve detayları belli oldu
Far Cry 5'in çıkış tarihi ve detayları belli oldu Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5 sonunda resmi olarak duyuruldu. Bununla birlikte Far Cry 5'in ilk resmi tanıtım videosu ve görselleri de yayınlandı. İşte Far Cry 5 hakkında merak edilen detaylar.
27.05.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ps4 Pro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.