Reaksiyon Yeni Bölüm

Reaksiyon Yeni Bölüm

Son dakika reaksiyon yeni bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reaksiyon yeni bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reaksiyon yeni bölüm haber sayfamızda...

Reaksiyon Yeni Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 reaksiyon yeni bölüm haberi bulunmuştur.
Reaksiyon dizisi son bölümde Tekin'e büyük şok!
Reaksiyon dizisi son bölümde Tekin'e büyük şok! Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Reaksiyon dün akşam 6. bölümü ile ekrana geldi. Oğuz intikamını alırken Tekin'in hapse girmesi ortalığı karıştırdı. Reaksiyon son bölümü kaçıranlar haberimizden takip edebilirler.
28.10.2014 Cadde
Reaksiyon yeni bölümde ortalık fena karışacak!
Reaksiyon yeni bölümde ortalık fena karışacak! Star Tv'nin heyecanlı dizisi Reaksiyon Pazartesi akşamları herkesi ekran başına kilitliyor. Yeni bölüm fragmanını yayınlayan Reaksiyon'da yeni bölümde de heyecan durmak bilmiyor. Oğuz'un planı ne olacak herkes merakla bekliyor.
24.10.2014 Cadde
Reaksiyon dizisi son bölümde Oğuz'a büyük ihanet!
Reaksiyon dizisi son bölümde Oğuz'a büyük ihanet! Star Tv'nin yeni yapımlarından Reaksiyon son bölümüyle kaybettiği başarısını geri kazanacak mı merak konusu. Pazartesi akşamı son bölümü ile ekrana gelen Reaksiyon'da Oğuz'un yaşadığı ikinci şok herkesi şaşırttı. Reaksiyon son bölümü heyecanla izlendi.
23.10.2014 Cadde
Reaksiyon dizisi erken final mi yapacak?
Reaksiyon dizisi erken final mi yapacak? Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting sıralamalarında başarılı bir grafik çıkaran Reaksiyon son bölümde hayal kırıklığı yaşattı. Reaksiyon son bölümde beklenen etkiyi yaratamayınca akıllara bitecek mi sorusu geldi.
19.10.2014 Cadde
Reaksiyon dizisinde intikam vakti
Reaksiyon dizisinde intikam vakti Reaksiyon bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Reaksiyon'da neler yaşanacak merak konusu. Zeynep intikam için savaşıyor. Oğuz'un son durumu ne olacak yeni bölümde belli oluyor.
13.10.2014 Cadde
Reaksiyon seyircisine kötü haber
Reaksiyon seyircisine kötü haber Star Tv'nin yeni sezonda büyük bir patlama yaşayan dizisi Reaksiyon bu hafta seyircisini üzdü. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlamayan Reaksiyon özel bölümü ile ekrana geldi. Yeni bölüm ise 13 Ekim Pazartesi seyircisiyle buluşacak.
8.10.2014 Cadde
Reaksiyon'da Behzat Ç. göndermesi sosyal medyayı salladı!
Reaksiyon'da Behzat Ç. göndermesi sosyal medyayı salladı! Star Tv ekranında yayınlanan yeni dizi Reaksiyon bomba gibi devam ediyor. İlk bölümden itibaren oldukça beğenilen dizinin son bölümünde Behzat Ç.'ye yapılan gönderme sosyal medyada ilgi çekti. O sahne ve Reaksiyon son bölümde yaşananları sizler için hazırladık.
3.10.2014 Cadde
Reaksiyon geceye damga vurdu
Reaksiyon geceye damga vurdu Star Tv'nin yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran dizisi Reaksiyon Pazartesi akşamı ekrana geldi. Aksiyonu bol heyecanı dorukta yaşatan Reaksiyon'un son bölümünde Behzat Ç.'ye gönderme yapıldı. Müthiş oyunculuklar ve nefes kesen konusu Reaksiyon dizisini fenomenler arasına aday gösteriyor.
1.10.2014 Cadde
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı. İnci Taneleri, ilk bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting yarışında zirvede yer aldı.
26.01.2024 Televizyon
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor
Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı. İnci Taneleri, ilk bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting yarışında zirvede yer aldı.
27.01.2024 Cadde
Balkon hesapları işi zorlaştırıyor! '7 bloğu dönüştürecektik, 1.5 sene uzlaşmak için mücadele ettik'
Balkon hesapları işi zorlaştırıyor! '7 bloğu dönüştürecektik, 1.5 sene uzlaşmak için mücadele ettik' Kentsel dönüşüm sürecinde yaşadıkları zorluklara dikkat çeken Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, “7 bloğu dönüştürecektik, 1.5 sene uzlaşmak için mücadele ettik. Vatandaş balkon hesabı yapıyor. Nihayet beş sene sonra 2021 yılında temeli atabildik” dedi.
6.04.2023 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu? Mehmet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veriyor. Ancak kimliğini gizleyen Hakan, Mehmet Kara ismini kullanıyor. Yeni bölüm fragmanında arabasına yerleştirilen bombanın patlatılması ile 'Mehmet ölüyor mu?' sorusu akıllara geldi.
24.02.2022 Cadde
5 yılda zirveye çıktı! TikTok aleminde neler oluyor?
5 yılda zirveye çıktı! TikTok aleminde neler oluyor? Bundan 5 yıl önce hayatımıza girdiğinde küçümsenen TikTok, Google’ı tahtından indirip 2021’i en popüler dijital platform olarak kapattı. Dünyanın bir numaralı dijital platformuna dönüşen TikTok dünyasında neler oluyor?
2.01.2022 Pazar
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Şüpheliler"de kocalarından kurtulmak için plan yaparken mafyanın eline düşen üç arkadaştan birini oynuyor. Gönlünde daha fazla komedide oynamak var: "Ben de Gülse Birsel'le çalışmak isterim, neden olmasın?" diyor.
13.08.2021 Kültür Sanat
Celil Sadık: Sosyal medyadaki ilginin kitaplara yansımayacağını düşündüm
Celil Sadık: Sosyal medyadaki ilginin kitaplara yansımayacağını düşündüm Twitter'da kullandığı "sanatntarihi" isimli hesabıyla yüz binlerce insana ulaşmayı başaran sanat tarihçisi Celil Sadık, son dönemde yayımladığı kitaplarla da büyük ilgi çekiyor. Epsilon Yayınları tarafından yayımlanan Uygarlığın Ayak İzleri serisiyle okuru, sanat tarihinin farklı alanlarında bir yolculuğa çıkarıyor. Rönesans’tan Barok Dönem’e Sanat Dehaları, Krallar ve Tanrılar isimli iki ayrı kitabının ardından Celil Sadık bu kez de Batı Resminde Aşk ve Bazı Küçük Felaketler adlı yeni çalışmasını okurla buluşturdu. Sosyal medyada gördüğü ilginin bir benzerini kitapları için beklemediğini bu yüzden çok şaşırdığını ifade eden Celil Sadık, Türkiye'de sanat eğitimi konusundaki eksikliğe de dikkat çekiyor. Çeşitli organizasyonlar çerçevesinde sanat tarihi seminerleri de veren Celil Sadık ile sosyal medyadan başlayan bu yolculuğunu, kitaplarını ve sanat tarihinin önemli figürlerini konuştuk.
30.06.2021 Kültür Sanat
Son dakika... Türk dünyası kucaklaştı! Türkiye'yle Azerbaycan ilk kez kara yoluyla buluşacak
Son dakika... Türk dünyası kucaklaştı! Türkiye'yle Azerbaycan ilk kez kara yoluyla buluşacak Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya arasında yapılan Karabağ anlaşmasını değerlendiren uzmanlar, Türkiye’nin sınır komşusu Nahçıvan ile Azerbaycan arasında kurulacak koridora dikkat çekerek, Azerbaycan ile Türkiye’nin doğrudan bağlanmış olmasının, Hazar’ın batısında oluşacak yeni jeopolitik iklimde Türkiye’nin etkisini artıracağını belirtiyor.
11.11.2020 Dünya
Corona virüsle mücadelede kritik öneme sahip! Bartın'da üretildi
Corona virüsle mücadelede kritik öneme sahip! Bartın'da üretildi Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Orhan Uzun "Yeni proje kapsamında öğretim elemanlarımız covid-19 için üretilecek ilaçların klinik deneylerinde kullanılacak enzimi yerli olarak üretmeyi başardılar" dedi.
31.08.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar
Son dakika... Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, katıldığı canlı yayın programında milli ekonomi hamleleri ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Albayrak Karadeniz'deki tarihi doğal gaz keşfi için, "Türkiye enerji bağımlılığı anlamında yeni bir çağın sürecini başlattı, hem psikolojik hem maddi olarak bir duvarı yıktı. Bu keşif Türkiye'yi dünya üreticisi haline getirecek. Burada söylenen çok büyük yatırımlardan çok daha uygun bir maliyette çıkarılacak. Türkiye'nin döviz fazlası vereceği yeni bir dönem başlıyor" şeklinde konuştu. Bakan Albayrak, 'Doğal gaza indirim ne zaman olur?' sorusuna, "Doğal gaz ve elektrik faturalarına indirim olarak yansıyacak. Bunu 2023'e yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz." cevabını verdi.
25.08.2020 Ekonomi
“Ayşe teyze korona olmaz”
“Ayşe teyze korona olmaz” Prof. Dr. Önder Ergönül: “Klasik Ayşe teyze örneği vardır ya ekonomistler anlatır. Evinde oturan Ayşe teyze korona olmaz, beklemesin. Yerel yaşayan, mahallesinde yaşayan Ayşe teyze, Hasan amca korona virüs olmaz”
1.03.2020 Pazar
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanları
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları TV8 ekranında izleyici ile buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu hafta Mehdi'nin Benal'den hamile kalmasının ardından ortalık karışıyor. Zeynep tüm gerçekliği ile Mehdi'ye dönerken Mehdi'nin başı bu kez Benal'in hamile kalması ile derde girecektir. Öte yandan Faruk ile Emine arasında başlayan sırdaşlık farklı bir boyuta taşınır. Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam TV8 ekranında...
19.02.2020 Gündem
Büyük yarış!
Büyük yarış! Üniversite hayali kuran yaklaşık 2.5 milyon aday, hafta sonu yapılacak sınavlarda yarışacak. Bu yıl sınavların içeriği ve puanlamayla ilgili bir değişiklik yok. Kimi bölümlerin kontenjanı azaltıldı, kiminin artırıldı. Öğretmenlik için formasyon kaldırıldı. Adayların sınavda yanına alacağı eşyalara esneklik getirildi.
12.06.2019 Gündem
Şerif Mardin son  yolculuğuna uğurlandı
Şerif Mardin son yolculuğuna uğurlandı 90 yaşında yaşamını yitiren Prof. Dr. Şerif Mardin için dün Yeniköy’de cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan öğrencilerinden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Birkaç nesli eğitti, hocaların hocasıydı. Çok önemli bir kayıp” dedi
7.09.2017 Gündem
Adanaspor çıkış peşinde
Adanaspor çıkış peşinde Adanasporlu futbolcu Koman, "Levent Şahin'in kariyeri ve yaptığı işler ortada, hocamızla ligde çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 Futbol
Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Ateş ve Aslı arasında romantik anlar yaşandı. Son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı hemen yayınlanan Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana geliyor.
28.11.2016 Gündem
Bodrum Masalı 14. bölümünde romantik sahneler yaşanıyor!
Bodrum Masalı 14. bölümünde romantik sahneler yaşanıyor! Ekranların sevilen dizisi Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Faryalı'nın cebinden eskiye ait resim çıkıyor. Bunu öğrenen Yıldız gözyaşlarını tutamıyor. Bir diğer tarafta ise Ateş ile Aslı öpüşüyor. Faryalı ve Yıldız arasındaki buzlar eriyecek mi? sorusu Bodrum Masalı 14. bölümünde bulacak...
25.11.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reaksiyon Yeni Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.