Real Madrid-Galatasaray: 6-0
Real Madrid-Galatasaray: 6-0 Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Gareth Bale kadroda yok! Real Madrid-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Gareth Bale kadroda yok! Real Madrid-Galatasaray maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Santiago Barnebau'da Real Madrid'e konuk oluyor. İspanyol ekibinde 3 önemli isim kadroda yer almıyor. Sakatlıkları süren Gareth Bale, James Rodriguez ve Vinicius Junior kadroda yer almıyor. Temsilcimiz Galatasaray'da ise Falcao dışında bir eksik bulunmuyor. Peki Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta?
Real Madrid Galatasaray hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki 4. maçında İspanyol devi Real Madrid karşısına çıkıyor. Grupta oynadığı ilk 3 mücadelede galibiyeti bulamayan Cimbom, İspanya'da bu kötü seriyi bozmak istiyor. Peki yurt genelinde ve dünyadaki milyonlarca sarı kırmızılı taraftarın heyecanla beklediği Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? İşte bu soruların cevapları ve muhtemel 11'ler...
5.11.2019 Gündem