Saklı Cennet

Saklı Cennet

Son dakika Saklı cennet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Saklı cennet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Saklı cennet haber sayfamızda...

Saklı Cennet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 saklı cennet haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya'dan Elazığ'da deprem konutları açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan Elazığ'da deprem konutları açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ deprem konutlarının tesliminde konuştu. Hak sahibi olan afetzedelere inşa edilen konutlar teslim edildi. Bakan Yerlikaya "Dünyanın en büyük konut seferberliğini gerçekleştiriyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Tiyatro tarihimiz bu kütüphanede
Tiyatro tarihimiz bu kütüphanede Ülkemizin ilk tiyatro ihtisas kütüphanesi Refik Ahmet Sevengil Tiyatro Kütüphanesi eşsiz arşivinin yanı sıra bir oyunla ilgili her türlü bilgiye bilgisayarınızdan erişebileceğiniz Dijital Oyun Bilgi Sistemi ile dikkat çekiyor.
9.07.2023 Kültür Sanat
Tüm Türkiye'yi 'çarpan denizanası' sardı! '40 dakikada 200-300 tane gördük, sebebi bu'
Tüm Türkiye'yi 'çarpan denizanası' sardı! '40 dakikada 200-300 tane gördük, sebebi bu' Yazın gelmesiyle beraber denizlerde farklı canlılarla karşılaşma olasılığı arttı. Bunlardan biri de olağandışı artışa geçen pusula denizanası oldu. Çapı 30 santimetreye kadar büyüyen, deriye değdiğinde elektrik çarpıyor hissi yaratan bu canlılar başta Marmara Denizi olmak üzere tüm Türkiye'yi tabiri caizse sarmış durumda. Bunun ne anlama geldiğini, yarattığı tehlikeyi aktaran deniz biyoloğu Dr. Mert Gökalp'in anlattıkları ise oldukça çarpıcı.
6.06.2023 Gündem
En kirli hava Nepal’de
En kirli hava Nepal’de Oxford’un araştırmasına göre dünyada en kirli havaya sahip ülke Nepal. Nepal’de yaşayanlar yıl boyunca Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği limitinin 20 kat fazlası bir hava kirliliğine maruz kalıyor.
5.06.2023 Dünya
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı
'Fotoğraf' tuzaklı fuhuş çetesi! Şifreli mesajlar ortaya çıktı Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, genç kızları, yüksek gelirli iş vaadiyle kandırıp, çektikleri fotoğraflarını katalog haline dönüştürerek fuhşa zorlayan şebeke çökertildi.
4.06.2023 Gündem
LGS merkezi sınavı sona erdi
LGS merkezi sınavı sona erdi Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 246 bin 429 öğrenciye yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın iki oturumu da tamamlandı.
4.06.2023 Gündem
Bu yöntemleri akıl alır gibi değil! 6'sı da öleceği günü bildi, çözülemeyen gizem
Bu yöntemleri akıl alır gibi değil! 6'sı da öleceği günü bildi, çözülemeyen gizem Olasılığın devreye girmediği, öngörülemeyen bir olay olan ölüm zamanını bilmek mümkün mü? Eğer öyle olsaydı gerçekten kaç kişi bunu öğrenmek isterdi? Bu zamana kadar bazısı eğlenmek bazısı da hastalıklı bir zihniyet nedeniyle kendi ölümünü tahmin etmeye çalıştı. İşte öbür dünyaya gidiş biletini tahmin etmeyi başaran 6 kişinin şaşırtan yöntemleri.
4.06.2023 Dünya
Ödedikleri tek şey 3 ayda bir elektrik faturası! 5 dağın arasında, 10 kişilik saklı cennet
Ödedikleri tek şey 3 ayda bir elektrik faturası! 5 dağın arasında, 10 kişilik saklı cennet Kocaeli Üniversitesi’nde tanışıp 2.5 sene önce evlenen İstanbul doğumlu Fulden-Aykan Hurma, doğada vakit geçirmenin tadını varınca şehir yaşamını bırakıp köye yerleşti. Kışın nüfusun 10 kişiyi bile geçmediği, 5 dağın arasındaki bu yerde kira kaygısı olmadan, su ve ısınma problemi yaşamadan, sadece 3 ayda bir elektrik faturası ödeyerek yaşayan çiftin bir de tavsiyesi var.
4.06.2023 Gündem
Otomobil ile motosikletin çarpması güvenlik kamerasına yansıdı
Otomobil ile motosikletin çarpması güvenlik kamerasına yansıdı Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.
6.04.2023 Haberler
Üniversite öğrencileri keşfetti, büyüleyen kanyondan ilk kez geçildi!
Üniversite öğrencileri keşfetti, büyüleyen kanyondan ilk kez geçildi! Kastamonu’da Araç ilçesinde bulunan Saltuklu Kanyonu'na keşif turu düzenleyen Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal ve üniversite öğrencileri, doğal güzellikleri ile büyüleyen kanyondan ilk kez geçiş yaptı. Kanyonda ise çok sayıda tarihi kalıntının olduğu açıklandı.
6.12.2022 Gündem
Tanzanya’da motosikletle tek başına
Tanzanya’da motosikletle tek başına 7 yaşından beri motosiklet kullanan, uluslararası motosiklet rotalarıyla ilklere imza atan Serpil Kalaycı, tek başına 25 günde 6 bin km yol yaparak keşfe çıktığı Tanzanya seyahatini anlatıyor.
13.11.2022 Pazar
Saklı cennet Takoran Vadisi keşfedilmeyi bekliyor
Saklı cennet Takoran Vadisi keşfedilmeyi bekliyor Batısında Adıyaman ve doğusunda Şanlıurfa’nın bulunduğu Takoran Vadisi (Gerger Kanyonu) muhteşem doğası ve tarihi yapısıyla kendine hayran bırakıyor.
27.08.2022 Haberler
Saklı cennet Takoran Vadisi keşfedilmeyi bekliyor
Saklı cennet Takoran Vadisi keşfedilmeyi bekliyor Batısında Adıyaman ve doğusunda Şanlıurfa’nın bulunduğu Takoran Vadisi (Gerger Kanyonu) muhteşem doğası ve tarihi yapısıyla kendine hayran bırakıyor.
27.08.2022 Gündem
Amanoslar'ın eteğinde saklı bir cennet! Doğa tutkunları akın ediyor
Amanoslar'ın eteğinde saklı bir cennet! Doğa tutkunları akın ediyor Osmaniye'de Amanos Dağları eteklerinde bulunan saklı cennet Karaçay Şelalesi, doğa tutkunlarının yeni gözdesi oldu. Zorlu parkuru yaklaşık 45 dakika yürüyerek şelaleye ulaşan doğaseverler, eşsiz manzaranın tadını çıkarıyor.
23.07.2022 Tatil
Dünyada ikinci, Türkiye'de ise tek! Saklı cennet Acarlar Longozu
Dünyada ikinci, Türkiye'de ise tek! Saklı cennet Acarlar Longozu Dünyada ikinci, Türkiye'de ise tek parça halindeki en büyük longoz olma özelliği taşıyan saklı cennet Acarlar Longozu, her mevsim olduğunu gibi kış aylarında da güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.
29.01.2022 Tatil
Dünyada sadece Şanlıurfa'da yetişiyor! Karagüle yoğun ilgi
Dünyada sadece Şanlıurfa'da yetişiyor! Karagüle yoğun ilgi Dünyada sadece Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yetişen, kendine özgü rengi ve kokusunu yetiştiği topraktan alan karagül, yeşilgül ile birlikte açmaya başladı.
28.11.2021 Ekonomi
Kaçkarlar'daki saklı cennet:  Yedigöller
Kaçkarlar'daki saklı cennet: Yedigöller Erzurum-Rize sınırında Ovit Dağı zirvesi ile Kaçkar Dağları'nın güneyinde yer alan Yedigöller, muhteşem doğası, gökyüzüne komşu zirveleri, zengin bitki örtüsü ve gölleriyle ilgi çekiyor. Erzurum'a 145, İspir ilçesine ise 25 kilometre uzaklıkta bulunan Yedigöller, Kaçkar Dağları'nın büyüleyici tepeleri ve tertemiz havası ile eşsiz bir doğal güzellik sunuyor.
26.08.2021 Tatil
Saklı cennet Suuçtu Şelalesi
Saklı cennet Suuçtu Şelalesi Bilecik'in Yenipazar ilçesindeki Suuçtu Şelalesi, 30 metreden akan suyu ve etrafındaki yeşil tabiatıyla kademeli normalleşme sürecinde günübirlik ziyaretçilerden ilgi görüyor.
10.06.2021 Tatil
Saklı cennete kısa bir mola
Saklı cennete kısa bir mola DENİZLİ’DE doğal güzelliğiyle hayranlık uyandıran Acıpayam Kanyonu, koronavirüs tedbirleri kapsamında mayıs ayı sonuna kadar ziyarete kapatıldı.
3.04.2021 Ege
Denizli'de saklı cennet Acıpayam Kanyonu ziyarete kapatıldı
Denizli'de saklı cennet Acıpayam Kanyonu ziyarete kapatıldı Denizli'de doğal güzelliğiyle hayranlık uyandıran Acıpayam Kanyonu, koronavirüs tedbirleri kapsamında mayıs ayı sonuna kadar ziyarete kapatıldı.
3.04.2021 Tatil
Tunceli'de yaban keçileri, köy evlerinin bahçesine kadar indi
Tunceli'de yaban keçileri, köy evlerinin bahçesine kadar indi Tunceli’de yöre halkı tarafından kutsal kabul edilen koruma altındaki yaban keçileri, sürü halinde merkeze bağlı Demirkapı köyündeki evlerin bahçesine indi. Demirkapı köyü sakini Haydar Çetinkaya, "Yaban keçileri köylülere güven duyarak geliyorlar. Çünkü köylülerin onlara zarar vermeyeceğini biliyorlar. Köylüler de bu konuda çok duyarlı ve onlarla iç içe yaşıyorlar" dedi.
23.03.2021 Gündem
Dağların arasındaki saklı cennet, görenleri hayran bırakıyor
Dağların arasındaki saklı cennet, görenleri hayran bırakıyor Tunceli'de bulunan Pülümür Vadisi, yılın her mevsimi doğal güzelliği ve yaban hayatı zenginliği ile ilgi çekiyor. Hava sıcaklığının arttığı bugünlerde, vadideki karların bir bölümünün erimesiyle Çırtan Şelalesi, akmaya başladı. Şelaleye yaban keçilerinin de gelmesiyle güzel görüntüler ortaya çıktı.
2.03.2021 Tatil
İzmir’deki Maldivler 400 milyona satılık
İzmir’deki Maldivler 400 milyona satılık İzmir Dikili’deki Bademli Köyü’ne yaklaşık 500 metre mesafedeki saklı cennet Kalem Adası, 400 milyon liraya satışa çıkarıldı. Turkuaz mavisi suyu, bembeyaz kumları ve tarihi dokusu ile ‘Ege’nin Maldivleri’ olarak anılan Kalem Adası’nın ilk kez satışa çıkarıldığını söyleyen Yatırım Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “459 dönüm bir arsadan bahsediyoruz.
28.02.2021 Ege
Ege'nin Maldivleri 400 milyon liraya satılık!
Ege'nin Maldivleri 400 milyon liraya satılık! Turkuaz mavisi suyu, bembeyaz kumları ve tarihi dokusu ile 'Ege'nin Maldivleri' olarak bilinen 459 dönümlük Kalem Adası'nın 258 dönümü, 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Mülk sahibi olan ailenin adayı satmaları yönünde çok fazla talep aldığını ve artık bu talepleri değerlendirmeye karar verdiklerini ifade eden Yatırım Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Pazartesi günü bir toplantım var ve adayımız bir Türk. Aile satmayı düşünmüyorken de yurt dışından, Katar'dan bir teklif gelmiş. Aile o zaman şu anda buna hazır olmadığını da söylemiş. Şu anda aslında gönlümüzden geçen bir Türk ailenin alması. Çünkü hemen İzmir'in yanı başında olan bir yeri inşallah istediğimiz şekilde bir Türk aileye satarız" dedi.
27.02.2021 Ekonomi
Çal Mağarası, pandemide de ilgi çekiyor
Çal Mağarası, pandemide de ilgi çekiyor Trabzon'un Düzköy ilçesinde, dünyanın en uzun 2nci mağarası olan, sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile ilgi çeken Çal Mağarası'na yılın 11 ayı 182 bin 511 turist geliyor. Yer altındaki saklı cennet olarak nitelendirilen mağara, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ziyaret ediliyor.
21.12.2020 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Saklı Cennet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.