Şarj

Şarj

Son dakika şarj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şarj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şarj haber sayfamızda...

Şarj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.801 şarj haberi bulunmuştur.
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, Türkiye’de yeni model atağını sürdürüyor. BYD, D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit “SEAL U DM-i” modelini, Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa sundu.
15.04.2024 Otomobil
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’ Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali’ne füze ve insansız hava araçlarıyla saldırı düzenledi.
13.04.2024 Dünya
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet...
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet... İngiltere’de tren istasyonunda bataryası patlayan elektrikli bisiklet alev aldı.
12.04.2024 Haberler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Haberler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Dünya
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım Türkiye’de trafikteki elektrikli otomobil sayısı 93 bin 973’e, şarj noktası sayısı da 5 bin 821’i hızlı şarj olmak üzere 17 bin 233’e ulaştı. Şarj istasyonlarının yarıya yakını, yenilenebilir enerjiyi kullanan “yeşil şarj istasyonu” konseptiyle hizmet veriyor.
8.04.2024 Ekonomi
Akıllı telefonun şarj ömrünü uzatan özellik geldi! İşin sırrı ön kameradaymış
Akıllı telefonun şarj ömrünü uzatan özellik geldi! İşin sırrı ön kameradaymış Kimi zaman izleniyormuş hissine kapıldığımız cep telefonlarımız bu sefer bizi iyiliğimiz için izleyecek. Ön kameranızdan tespit edilerek pil ömrünüzü uzatacak o kullanım taktiği, Android 15 ile geldi.
7.04.2024 Püf Noktası
Telefon şarj istasyonlarına güvenmeyin! Banka şifresini, kimlik bilgilerini ifşa ediyor
Telefon şarj istasyonlarına güvenmeyin! Banka şifresini, kimlik bilgilerini ifşa ediyor Akıllı telefonların şarj edilmesi için kullanılan halka açık şarj istasyonlarını birçok kişi kullanıyor. Özellikle seyehat eden kişiler için vazgeçilmez noktalardan biri haline geldi. Ancak güvenlik uzmanı, halka açık alanlardaki şarj cihazlarını kullanmanın tehlikeli olduğunu öne sürdü.
6.04.2024 Yaşam
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
Akıllı telefonu rastgele koymayın! Ters bırakınca bakın hangi anlama geliyormuş
Akıllı telefonu rastgele koymayın! Ters bırakınca bakın hangi anlama geliyormuş Genellikle dış mekanda otururken telefonlar masanın üzerinde durur. Ekranı düz veya kapatarak koymanın farklı durumlara işaret olduğunu biliyor muydunuz? Her iki durumun da kendine göre artı ve eksileri bulunuyor. Peki, telefonu yüzeye ters bir şekilde mi koymak daha doğru, yoksa düz mü? İşte cevabı.
31.03.2024 Püf Noktası
Lazım olduğunda hep tatilde
Lazım olduğunda hep tatilde Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Sultanbeyli ve Sancaktepe’de düzenlediği mitinglerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Lazım olduklarında, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer’de balıkta” dedi.
30.03.2024 Gündem
Sandık başı talimatları
Sandık başı talimatları CHP, “Sandık Başı El Kitapçığı” hazırladı. Kitapçıkta sandık kurulu üyeleri ve gözlemcilerin (müşahit) oy kullanma başlamadan en az 1.5 saat önce oy verme yerine gelmiş olmaları gerektiği ifade edildi.
29.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Haberler
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var Eskişehir’de yaşayan Filiz Şen'in bir anlık dalgınlığının bedeli ağır oldu. Şen: “1 milyon zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var.” dedi.
27.03.2024 Haberler
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var
10 dakikalık dalgınlığının bedeli 1 milyon TL: Meslekten men cezası ve hapis kararı da var  Eskişehir’de yaşayan Filiz Şen'in bir anlık dalgınlığının bedeli ağır oldu. Şen: “1 milyon zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var.” dedi.
27.03.2024 Gündem
Hava gücü nesil yükseltti
Hava gücü nesil yükseltti Türkiye, savunma sanayii alanındaki atılımları kapsamında “dev” bir adım daha attı. ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen ve uçaklara nesil atlatan AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor Gün içerisinde en sık kullandığımız teknolojik aletlerden biri elbette ki telefondur. Birçok kişi akıllı telefonlarını yüzde 100 şarj olana kadar fişte bırakıyor. Ancak telefonun ne kadar şarj edilmesi gerektiğini bilmek pil sağlığı için oldukça önemli. İşte pil süresinin 2 kat daha dayanıklı olmasını sağlayan tüyo.
27.03.2024 Püf Noktası
Şarj etmeyen kabloyu jet gibi çalıştırma tüyosu! Ömrünü de aylarca uzatıyor
Şarj etmeyen kabloyu jet gibi çalıştırma tüyosu! Ömrünü de aylarca uzatıyor Telefonumuzu şarj ederken bazı durumlarda kablolar temassızlık etmeye, şarj etmemeye ve gittikçe bozulmaya başlar. Ancak bozulmaya başlayan kabloları tamir etmenin kolay bir yöntemi bulunuyor. Bu sayede temeassızlık eden kabloları hemen gözden çıkarmaktan vazgeçeceksiniz.
23.03.2024 Püf Noktası
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.